Open Nav

Lukman Richo - Kangen Mantingan Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
        

Intro : C G Am G F..G... C kelingan.. G Am pok tinggal neng perapatan G F kowe karo wong liyo.. C Dm G remuk ati.. ngerti kae sopo.. C jebulane.. G Am kowe karo koncoku dewe G F kowe ra ndue mesakne C Dm G karo aku sing tenanan.. F sabar-sabar ati.. C Am tulungono Gusti.. Dm kuatno atiku.. G kuatno atiku.. Reff : C G Am aku kangen.. karo kutho iki.. G F C sing mbiyen dadi saksi kenangan Dm G aku kowe ngucap janji.. C G Am naming saiki.. kudu ikhlas ati.. G F C tetep tak simpen cerito iki Dm G C kanggo ngobati aku kangen mantingan.. Musik : F..G..C G/B Am.. Dm..G... C jebulane.. G Am kowe karo koncoku dewe G F kowe ra ndue mesakne C Dm G karo aku sing tenanan.. F sabar-sabar ati.. C Am tulungono Gusti.. Dm kuatno atiku.. G kuatno atiku.. Reff : C G Am aku kangen.. karo kutho iki.. G F C sing mbiyen dadi saksi kenangan Dm G aku kowe ngucap janji.. C G Am naming saiki.. kudu ikhlas ati.. G F C tetep tak simpen cerito iki Dm G C G-G kanggo ngobati aku kangen mantingan.. C G Am aku kangen.. karo kutho iki.. G F C sing mbiyen dadi saksi kenangan Dm G aku kowe ngucap janji.. C G Am naming saiki.. kudu ikhlas ati.. G F C tetep tak simpen cerito iki Dm G kanggo ngobati.. kanggo ngobati.. Dm G C kanggo ngobati.. aku kangen mantingan..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lukman Richo mudah, kunci gitar Lukman Richo, chord lagu Lukman Richo - Kangen Mantingan Dasar , chord dasar Lukman Richo - Kangen Mantingan Dasar , chordtela Lukman Richo - Kangen Mantingan Dasar , lirik lagu Lukman Richo - Kangen Mantingan Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lukman Richo di youtube: https://youtube.com/watch?v=KMlSjlNjbkQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lukman Richo

Chord Lagu Lainnya

×