menu

Luki Safara - Loro Geden Chord Gitar dan Lirik

Luki Safara Luki Safara 61 views
Transpose Font
Capo ♪ fret 5

Intro : F

Reff :
          F
 aku sing berjuang
      G             C
 dhek'e sing mbok sayang..
 Am        Dm
  aku sing kelaran
     G             C
 kau yang senang senang..

          F         G
 aku sing tulus tenanan..
            C      Am
 justru kau sia siakan..
       Dm
 wes cukup aku..
      G        C
 mbok gawe dolanan..

F     G             C     Am
 tibo tangi wes tak lakoni..
Dm       G          C
 mung ngarepno kowe iso ngerteni..
F      G       C             Am
 tekan semene opo sing tak duwe..
       Dm            G          C
kowe malah ninggal tatu ro slirane..

              F
wes tak leren wae
           G
ra sah diteruske
          C
cerito ro kowe
               Am
sing nggarai merana akhire
       Dm
wes ra kuat
             G
bingung arep sambat
            C
pancen kudu minggat
           C
ketimbang ati tambah bejat

F                 G
aku wis mencoba kuat
                C
menahan beban berat
                 Am
karna kau berkhianat
                 Dm
cinta tulus yang suci
           G
sudah ternodai
         C
perlahan mati
                  C
dan kini sudah pergi

Reff :
          F
 aku sing berjuang
      G             C
 dhek'e sing mbok sayang..
 Am        Dm
  aku sing kelaran
     G             C
 kau yang senang senang..

          F         G
 aku sing tulus tenanan..
            C      Am
 justru kau sia siakan..
       Dm
 wes cukup aku..
      G        C
 mbok gawe dolanan..

              F
wes tak leren wae
           G
ra sah diteruske
          C
cerito ro kowe
               Am
sing nggarai merana akhire
       Dm
wes ra kuat
             G
bingung arep sambat
            C
pancen kudu minggat
           C
ketimbang ati tambah bejat

F                 G
aku wis mencoba kuat
                C
menahan beban berat
                 Am
karna kau berkhianat
                 Dm
cinta tulus yang suci
           G
sudah ternodai
         C
perlahan mati
                  C
dan kini sudah pergi

Reff :
          F
 aku sing berjuang
      G             C
 dhek'e sing mbok sayang..
 Am        Dm
  aku sing kelaran
     G             C
 kau yang senang senang..

          F         G
 aku sing tulus tenanan..
            C      Am
 justru kau sia siakan..
       Dm
 wes cukup aku..
      G        C
 mbok gawe dolanan..

Musik : F G C Am
        Dm G C 
        F G C Am
        Dm G C 

F     G             C     Am
 tibo tangi wes tak lakoni..
Dm       G          C
 mung ngarepno kowe iso ngerteni..
F      G       C             Am
 tekan semene opo sing tak duwe..
       Dm            G          C
kowe malah ninggal tatu ro slirane..

Reff :
          F
 aku sing berjuang
      G             C
 dhek'e sing mbok sayang..
 Am        Dm
  aku sing kelaran
     G             C
 kau yang senang senang..

          F         G
 aku sing tulus tenanan..
            C      Am
 justru kau sia siakan..
       Dm
 wes cukup aku..
      G        C
 mbok gawe dolanan..
       Dm
 wes cukup aku..
      G        C
 mbok gawe dolanan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb

Reff :
          Bb
 aku sing berjuang
      C             F
 dhek'e sing mbok sayang..
 Dm        Gm
  aku sing kelaran
     C             F
 kau yang senang senang..

          Bb        C
 aku sing tulus tenanan..
            F      Dm
 justru kau sia siakan..
       Gm
 wes cukup aku..
      C        F
 mbok gawe dolanan..

Bb    C             F     Dm
 tibo tangi wes tak lakoni..
Gm       C          F
 mung ngarepno kowe iso ngerteni..
Bb     C       F             Dm
 tekan semene opo sing tak duwe..
       Gm            C          F
kowe malah ninggal tatu ro slirane..

              Bb
wes tak leren wae
           C
ra sah diteruske
          F
cerito ro kowe
               Dm
sing nggarai merana akhire
       Gm
wes ra kuat
             C
bingung arep sambat
            F
pancen kudu minggat
           F
ketimbang ati tambah bejat

Bb                C
aku wis mencoba kuat
                F
menahan beban berat
                 Dm
karna kau berkhianat
                 Gm
cinta tulus yang suci
           C
sudah ternodai
         F
perlahan mati
                  F
dan kini sudah pergi

Reff :
          Bb
 aku sing berjuang
      C             F
 dhek'e sing mbok sayang..
 Dm        Gm
  aku sing kelaran
     C             F
 kau yang senang senang..

          Bb        C
 aku sing tulus tenanan..
            F      Dm
 justru kau sia siakan..
       Gm
 wes cukup aku..
      C        F
 mbok gawe dolanan..

              Bb
wes tak leren wae
           C
ra sah diteruske
          F
cerito ro kowe
               Dm
sing nggarai merana akhire
       Gm
wes ra kuat
             C
bingung arep sambat
            F
pancen kudu minggat
           F
ketimbang ati tambah bejat

Bb                C
aku wis mencoba kuat
                F
menahan beban berat
                 Dm
karna kau berkhianat
                 Gm
cinta tulus yang suci
           C
sudah ternodai
         F
perlahan mati
                  F
dan kini sudah pergi

Reff :
          Bb
 aku sing berjuang
      C             F
 dhek'e sing mbok sayang..
 Dm        Gm
  aku sing kelaran
     C             F
 kau yang senang senang..

          Bb        C
 aku sing tulus tenanan..
            F      Dm
 justru kau sia siakan..
       Gm
 wes cukup aku..
      C        F
 mbok gawe dolanan..

Musik : Bb C F Dm
        Gm C F..
        Bb C F Dm
        Gm C F..

Bb    C             F     Dm
 tibo tangi wes tak lakoni..
Gm       C          F
 mung ngarepno kowe iso ngerteni..
Bb     C       F             Dm
 tekan semene opo sing tak duwe..
       Gm            C          F
kowe malah ninggal tatu ro slirane..

Reff :
          Bb
 aku sing berjuang
      C             F
 dhek'e sing mbok sayang..
 Dm        Gm
  aku sing kelaran
     C             F
 kau yang senang senang..

          Bb        C
 aku sing tulus tenanan..
            F      Dm
 justru kau sia siakan..
       Gm
 wes cukup aku..
      C        F
 mbok gawe dolanan..
       Gm
 wes cukup aku..
      C        F
 mbok gawe dolanan..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Luki Safara

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×