Open Nav

Luki Safara - Apes Jadi Bojomu Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                Capo fret 4

Intro : C F Am G
C F Am G
C….

C Am
mak, mak, mak, duh kepiye nasibku
     F G C
nemu bojo kok soro uripku..
     Dm G
wis ora tau sholat
  C Am
karepe mung syahwat
  F G C
karo seneng ngongkon minggat..

C Am
pak, pak, pak, kudu piye caramu
      F G C
nduwe rabi gur nguras dunyomu..
      Dm G
tak rewangi mbendino
    C    -G/B Am
nyambi mburuh kerjo
   F G C
yo sik kurang wae gawe blonjo..

Int. F C G C
F C G C

Reff :
     F
 wes ra gelem ndungo
         C
 tapi njaluk urip mulyo..
   G
 karepe mung ngopi
           C
 santai happy sak bendino..

     F
 wes ra iso ngaji
        C
 senengane main judi..
     G
 sungguh ngenes tenanan
     C
 aku dadi bojomu..

C
pancene mbiyen ku ngidam sliramu
G
 mergo dipelet awakmu
Am
 salah kedaden aku
F G
sampe ngedol sawahku..

C
 gawe ragate sliramu
G
 mbandani kekarepanmu
Am
 sampek modal rabi lan
F G  (C)
nanggap orkes melayu..

Musik : C G Am F
C G Am F
C F Am G
C F Am G C
C Am
mak, mak, mak, duh kepiye nasibku
     F G C
nemu bojo kok soro uripku..
     Dm G
wis ora tau sholat
  C Am
karepe mung syahwat
  F G C
karo seneng ngongkon minggat..

C Am
pak, pak, pak, kudu piye caramu
      F G C
nduwe rabi gur nguras dunyomu..
      Dm G
tak rewangi mbendino
    C    -G/B Am
nyambi mburuh kerjo
   F G C
yo sik kurang wae gawe blonjo..

Int. F C G C
F C G C

Reff :
     F
 wes ra gelem ndungo
         C
 tapi njaluk urip mulyo..
   G
 karepe mung ngopi
           C
 santai happy sak bendino..

     F
 wes ra iso ngaji
        C
 senengane main judi..
     G
 sungguh ngenes tenanan
     C
 aku dadi bojomu..

C
pancene mbiyen ku ngidam sliramu
G
 mergo dipelet awakmu
Am
 salah kedaden aku
F G
sampe ngedol sawahku..

C
 gawe ragate sliramu
G
 mbandani kekarepanmu
Am
 sampek modal rabi lan
F G
nanggap orkes melayu..

(featuring)
C
 wes ra gelem ndungo tapi njaluk mulyo..
G
 karepe mung shopping santai sak bendino..
Am
 wes ra iso masak pintere mung macak..
F
ngenes temenan urip dadi bojomu..

Int. C G Am F -G
C
pancene mbiyen ku ngidam sliramu
G
 mergo dipelet awakmu
Am
 salah kedaden aku
F G
sampe ngedol sawahku..

C
 gawe ragate sliramu
G
 mbandani kekarepanmu
Am
 sampek modal rabi lan
F G
nanggap orkes melayu..

Outro : C F Am G
C F Am G C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E A C#m B
E A C#m B
E….

E C#m
mak, mak, mak, duh kepiye nasibku
     A B E
nemu bojo kok soro uripku..
     F#m B
wis ora tau sholat
  E C#m
karepe mung syahwat
  A B E
karo seneng ngongkon minggat..

E C#m
pak, pak, pak, kudu piye caramu
      A B E
nduwe rabi gur nguras dunyomu..
      F#m B
tak rewangi mbendino
    E    -B/D# C#m
nyambi mburuh kerjo
   A B E
yo sik kurang wae gawe blonjo..

Int. A E B E
A E B E

Reff :
     A
 wes ra gelem ndungo
         E
 tapi njaluk urip mulyo..
   B
 karepe mung ngopi
           E
 santai happy sak bendino..

     A
 wes ra iso ngaji
        E
 senengane main judi..
     B
 sungguh ngenes tenanan
     E
 aku dadi bojomu..

E
pancene mbiyen ku ngidam sliramu
B
 mergo dipelet awakmu
C#m
 salah kedaden aku
A B
sampe ngedol sawahku..

E
 gawe ragate sliramu
B
 mbandani kekarepanmu
C#m
 sampek modal rabi lan
A B  (E)
nanggap orkes melayu..

Musik : E B C#m A
E B C#m A
E A C#m B
E A C#m B E
E C#m
mak, mak, mak, duh kepiye nasibku
     A B E
nemu bojo kok soro uripku..
     F#m B
wis ora tau sholat
  E C#m
karepe mung syahwat
  A B E
karo seneng ngongkon minggat..

E C#m
pak, pak, pak, kudu piye caramu
      A B E
nduwe rabi gur nguras dunyomu..
      F#m B
tak rewangi mbendino
    E    -B/D# C#m
nyambi mburuh kerjo
   A B E
yo sik kurang wae gawe blonjo..

Int. A E B E
A E B E

Reff :
     A
 wes ra gelem ndungo
         E
 tapi njaluk urip mulyo..
   B
 karepe mung ngopi
           E
 santai happy sak bendino..

     A
 wes ra iso ngaji
        E
 senengane main judi..
     B
 sungguh ngenes tenanan
     E
 aku dadi bojomu..

E
pancene mbiyen ku ngidam sliramu
B
 mergo dipelet awakmu
C#m
 salah kedaden aku
A B
sampe ngedol sawahku..

E
 gawe ragate sliramu
B
 mbandani kekarepanmu
C#m
 sampek modal rabi lan
A B
nanggap orkes melayu..

(featuring)
E
 wes ra gelem ndungo tapi njaluk mulyo..
B
 karepe mung shopping santai sak bendino..
C#m
 wes ra iso masak pintere mung macak..
A
ngenes temenan urip dadi bojomu..

Int. E B C#m A -B
E
pancene mbiyen ku ngidam sliramu
B
 mergo dipelet awakmu
C#m
 salah kedaden aku
A B
sampe ngedol sawahku..

E
 gawe ragate sliramu
B
 mbandani kekarepanmu
C#m
 sampek modal rabi lan
A B
nanggap orkes melayu..

Outro : E A C#m B
E A C#m B E            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Luki Safara mudah, kunci gitar Luki Safara, chord lagu Luki Safara - Apes Jadi Bojomu Dasar , chord dasar Luki Safara - Apes Jadi Bojomu Dasar , chordtela Luki Safara - Apes Jadi Bojomu Dasar , lirik lagu Luki Safara - Apes Jadi Bojomu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Luki Safara di youtube: https://youtube.com/watch?v=90_RU0CJEbw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Luki Safara

Chord Lagu Lainnya

×