Open Nav

Lsista - Ninggal Rabi Chord Gitar dan Lirik Lagu

16 views
                

Intro : C..G..Am..F G C..G..Am..F G C.. C G/B Patang tahun suwene Am G kowe njogo atimu F C Patang tahun suwene Dm G kowe njogo tresnomu F Sliramu wis teguh C nggo nali katresnon iki Dm Wis tok rembug G karo wong tuamu.. C G/B Dina kae Am G mantep atimu nali tresnoku F C Pingin gandeng ning pelaminan Dm G karo awakku F sliramu wis kondho C yen arep nglamar awakku Dm G Pingin gandeng tekan nduwe anak putu.. F G C Am Sepurane aku medhotke tresno Dm Cintamu aku lempar G Pas kowe wis arep nglamar.. Reff : C Alasanku wis ra cocok Am Karo kowe Dm Aku wis ra iso G Tetep gandeng karo kowe.. C Aku ra wani ngandani Am Yen aku wis arep rabi Dm Ora kacek suwe G Seko aku medot tresno iki.. F Seko kanca-kancamu C kowe ngerti sakkabehe Dm Nem sasi suwene G aku gandeng ro liyane F Ning mburimu C Am aku mlaku ro liyane Dm G Nanging aku ra tego ninggal kowe C Sing banget tresno.. Musik : C G Am Em F C Dm G F G Em Am Dm G C.. C G .. Dudu maksud atiku gawe lara atimu Am Em .. Dudu maksud batinku gawe gela awakmu F C .. Patang tahun anggonmu njogo tresno iki Dm G .. Nem sasi aku ketemu sing banget tak tresnoni Am Jane kanca-kancamu ngerti sa'kabehe C Nanging podo ra tega ngadakke ning kowe Dm Podo aku dewe sing bingung kepiye G C G Meh ngomong kepiye piye le njelaske.. Reff : C Alasanku wis ra cocok Am Karo kowe Dm Aku wis ra iso G Tetep gandeng karo kowe.. C Aku ra wani ngandani Am Yen aku wis arep rabi Dm Ora kacek suwe G Seko aku medot tresno iki.. C Alasanku wis ra cocok Am Karo kowe Dm Aku wis ra iso G Tetep gandeng karo kowe.. C Aku ra wani ngandani Am Yen aku wis arep rabi Dm Ora kacek suwe G C Seko aku medot tresno iki.. Outro: C G/B Patang tahun suwene Am G kowe njogo atimu..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hip Hop Koplo mudah, kunci gitar Hip Hop Koplo, chord lagu Lsista - Ninggal Rabi Dasar , chord dasar Lsista - Ninggal Rabi Dasar , chordtela Lsista - Ninggal Rabi Dasar , lirik lagu Lsista - Ninggal Rabi Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=7XeHjFtNEvM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Hip Hop Koplo

Chord Lagu Lainnya

×