Open Nav

LSista - Bandara Kulon Progo Chord Gitar dan Lirik Lagu

33 views
                

Intro : C Am Dm G C Am Dm G C Am sak uwene awakku ngenteni kowe Dm G sak uwene atiku nunggu tekane Em Am tanpo kesel aku netegke anggonku laku Dm G amung kanggo.. mbuktekke tresnoku.. C dudu mergo welasmu Am aku ngadeg nengkene Dm nanging mergo gedhene G tresno iki nggo kowe Em sewu siji tresno Am tak lewati nggo atimu Dm G amung kanggo.. mbuktekke rosoku.. Em Am mbiyen kowe nate setyo Dm G nresnani aku kanti lilo lan legowo Em Am banjur kowe pamit lungo neng monco Dm G tak tunggu.. balimu neng kulon progo.. Int. G-G F-F#-G Reff : C pamitmu arep sinau F ora ninggalke tresnoku Dm senadyan sak uwene wektu G ra biso nyanding awakku.. C neng bandara kulon progo F mbiyen kowe wes prasetyo Dm janji yen ora mblenjani G C G bakal bali tanpo ngliyo ati.. Musik : C F Dm G Em Am Dm G C C neng bandara kulon progo Am kowe nate prasetyo bakal bali janji Dm bakal sehidup semati urip bebarengan G besok bakal mujudke katresnan tanpo roso loro C bakal urip tekan tuo bandara kulon progo Am dadi seksi prasetyo yen tresnoku lan tresnomu Dm bakal tetep kajogo nganti sak suwene G kowe bakal tetep tak tunggu ono neng bandara C G kulon progo nyayogyokarto.. Reff : C pamitmu arep sinau F ora ninggalke tresnoku Dm senadyan sak uwene wektu G ra biso nyanding awakku.. C neng bandara kulon progo F mbiyen kowe wes prasetyo Dm janji yen ora mblenjani G (C) bakal bali tanpo ngliyo ati.. C pamitmu arep sinau F ora ninggalke tresnoku Dm senadyan sak uwene wektu G ra biso nyanding awakku.. C neng bandara kulon progo F mbiyen kowe wes prasetyo Dm janji yen ora mblenjani G C bakal bali tanpo ngliyo ati..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lsista mudah, kunci gitar Lsista, chord lagu LSista - Bandara Kulon Progo Dasar , chord dasar LSista - Bandara Kulon Progo Dasar , chordtela LSista - Bandara Kulon Progo Dasar , lirik lagu LSista - Bandara Kulon Progo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lsista di youtube: https://youtube.com/watch?v=hEDdOKmFjNQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lsista

Chord Lagu Lainnya

×