Open Nav

LosOraRewel Official - Pangapuramu Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
        Capo fret 2

Intro : F G E A
Dm G..

  C G
maturnuwun wis tau
     Am Em
teko ning uripku..
      F C
ora bakal tak lalekke..
      Dm G
kabeh perjuanganmu..
 Em
aku lungo..
               Am Em
ninggal tresno sing tau ono..
  F C
sepurane kangmas..
         Dm G
tresnaku mung gawe loro..

C G Am Em
dek.. aku seh ra nyongko..
    F C
kok kowe tego ninggal aku
    Dm G
nyanding uwong liyo..
  Em
kurang piye..
            Am Em
nggonku iki le merjuangke..
       F                  
kabeh iki malah mbok anggep
    G
sepele..

Reff :
       Am
 sepurane..kangmas..
      Em
 aku ora..iso..
  F G C E
 aku.. anane mung gawe loro..

      Am
 iki ati..dudu watu
     Em
 koe ojo..sakpenakmu..
      F G C
 mblenjani janji sumpah setyomu..

    Dm G C Am
 pancen.. kabeh iki salahku..
     Dm G C
 tak jaluk.. sing gede pangapuramu..

Musik : F G E Am
Dm G C
F G E Am
Dm G C
C G Am Em
dek.. aku iseh ra nyongko..
    F C
kok kowe tego ninggal aku
    Dm G
nyanding uwong liyo..
  Em
kurang piye..
            Am Em
nggonku iki le merjuangke..
       F                  
kabeh iki malah mbok anggep
    G
sepele..

Reff :
       Am
 sepurane..kangmas..
      Em
 aku ora..iso..
  F G C E
 aku.. anane mung gawe loro..

      Am
 iki ati..dudu watu
     Em
 koe ojo..sakpenakmu..
      F G C E
 mblenjani janji sumpah setyomu..

       Am
 sepurane..kangmas..
      Em
 aku ora..iso..
  F G C E
 aku.. anane mung gawe loro.. hoo..

      Am
 iki ati..dudu watu
     Em
 koe ojo..sakpenakmu..
      F G C
 mblenjani janji sumpah setyomu..

    Dm G C-G/B-Am
 pancen.. kabeh iki salahku..
     Dm G C
 tak jaluk.. sing gede pangapuramu..

      F G
 mung siji pesenku..
       C Am
 karma tetap berlaku..
      Dm G C
 mugo kowe langgeng karo pilihanmu..
      Dm G C
 mugo kowe langgeng karo pilihanmu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G A F# B
Em A..

  D A
maturnuwun wis tau
     Bm F#m
teko ning uripku..
      G D
ora bakal tak lalekke..
      Em A
kabeh perjuanganmu..
 F#m
aku lungo..
               Bm F#m
ninggal tresno sing tau ono..
  G D
sepurane kangmas..
         Em A
tresnaku mung gawe loro..

D A Bm F#m
dek.. aku seh ra nyongko..
    G D
kok kowe tego ninggal aku
    Em A
nyanding uwong liyo..
  F#m
kurang piye..
            Bm F#m
nggonku iki le merjuangke..
       G                  
kabeh iki malah mbok anggep
    A
sepele..

Reff :
       Bm
 sepurane..kangmas..
      F#m
 aku ora..iso..
  G A D F#
 aku.. anane mung gawe loro..

      Bm
 iki ati..dudu watu
     F#m
 koe ojo..sakpenakmu..
      G A D
 mblenjani janji sumpah setyomu..

    Em A D Bm
 pancen.. kabeh iki salahku..
     Em A D
 tak jaluk.. sing gede pangapuramu..

Musik : G A F# Bm
Em A D..
        G A F# Bm
Em A D..

D A Bm F#m
dek.. aku iseh ra nyongko..
    G D
kok kowe tego ninggal aku
    Em A
nyanding uwong liyo..
  F#m
kurang piye..
            Bm F#m
nggonku iki le merjuangke..
       G                  
kabeh iki malah mbok anggep
    A
sepele..

Reff :
       Bm
 sepurane..kangmas..
      F#m
 aku ora..iso..
  G A D F#
 aku.. anane mung gawe loro..

      Bm
 iki ati..dudu watu
     F#m
 koe ojo..sakpenakmu..
      G A D F#
 mblenjani janji sumpah setyomu..

       Bm
 sepurane..kangmas..
      F#m
 aku ora..iso..
  G A D F#
 aku.. anane mung gawe loro.. hoo..

      Bm
 iki ati..dudu watu
     F#m
 koe ojo..sakpenakmu..
      G A D
 mblenjani janji sumpah setyomu..

    Em A D-A/C#-Bm
 pancen.. kabeh iki salahku..
     Em A D
 tak jaluk.. sing gede pangapuramu..

      G A
 mung siji pesenku..
       D Bm
 karma tetap berlaku..
      Em A D
 mugo kowe langgeng karo pilihanmu..
      Em A D
 mugo kowe langgeng karo pilihanmu..
    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hip Hop Koplo mudah, kunci gitar Hip Hop Koplo, chord lagu LosOraRewel Official - Pangapuramu Dasar , chord dasar LosOraRewel Official - Pangapuramu Dasar , chordtela LosOraRewel Official - Pangapuramu Dasar , lirik lagu LosOraRewel Official - Pangapuramu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=KMeZ9zKJCv8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Hip Hop Koplo

Chord Lagu Lainnya

×