Open Nav

Loro Ati Official - Nuwunsewu Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
        

Intro : C..Em..F G C.. F G C.. C nuwunsewu slirahmu sing pernah Dm tak sayang.. G welas lan asih C roso tresno dadi siji.. Am saiki mung mbekas neng njero Dm ati iki.. F G C wis dadi dalane ora biso nyawiji.. Int. F G C.. C nuwunsewu slirahmu sing pernah Dm tak sayang.. G welas lan asih C roso tresno dadi siji.. Am saiki mung mbekas neng njero Dm ati iki.. F G C wis dadi dalane ora biso nyawiji.. Int. F G C.. Reff : F G roso tresno.. i..ki.. ilang C Em Am sak lawase.. Dm G koyo dene wengi.. i..lang.. C lintang lan rembulane.. F G kisah tresno.. i..ki.. C Em Am amung liwat sak wetoro.. Dm G mendemke roso.. roso loro.. C neng njero batinku iki.. Musik : C..Em..F G C.. F G C.. C nuwunsewu slirahmu sing pernah Dm tak sayang.. G welas lan asih C roso tresno dadi siji.. Am saiki mung mbekas neng njero Dm ati iki.. F G C wis dadi dalane ora biso nyawiji.. Int. F G C Reff : F G roso tresno.. i..ki.. ilang C Em Am sak lawase.. Dm G koyo dene wengi.. i..lang.. C lintang lan rembulane.. F G kisah tresno.. i..ki.. C Em Am amung liwat sak wetoro.. Dm G mendemke roso.. roso loro.. C neng njero batinku iki.. F G roso tresno.. i..ki.. ilang C Em Am sak lawase.. Dm G koyo dene wengi.. i..lang.. C lintang lan rembulane.. F G kisah tresno.. i..ki.. C Em Am amung liwat sak wetoro.. Dm G mendemke roso.. roso loro.. C neng njero batinku iki.. Dm G mendemke roso.. roso loro.. C neng njero batinku iki.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : A..C#m..D E A.. D E A.. A nuwunsewu slirahmu sing pernah Bm tak sayang.. E welas lan asih A roso tresno dadi siji.. F#m saiki mung mbekas neng njero Bm ati iki.. D E A wis dadi dalane ora biso nyawiji.. Int. D E A.. A nuwunsewu slirahmu sing pernah Bm tak sayang.. E welas lan asih A roso tresno dadi siji.. F#m saiki mung mbekas neng njero Bm ati iki.. D E A wis dadi dalane ora biso nyawiji.. Int. D E A.. Reff : D E roso tresno.. i..ki.. ilang A C#m F#m sak lawase.. Bm E koyo dene wengi.. i..lang.. A lintang lan rembulane.. D E kisah tresno.. i..ki.. A C#m F#m amung liwat sak wetoro.. Bm E mendemke roso.. roso loro.. A neng njero batinku iki.. Musik : A..C#m..D E A.. D E A.. A nuwunsewu slirahmu sing pernah Bm tak sayang.. E welas lan asih A roso tresno dadi siji.. F#m saiki mung mbekas neng njero Bm ati iki.. D E A wis dadi dalane ora biso nyawiji.. Int. D E A Reff : D E roso tresno.. i..ki.. ilang A C#m F#m sak lawase.. Bm E koyo dene wengi.. i..lang.. A lintang lan rembulane.. D E kisah tresno.. i..ki.. A C#m F#m amung liwat sak wetoro.. Bm E mendemke roso.. roso loro.. A neng njero batinku iki.. D E roso tresno.. i..ki.. ilang A C#m F#m sak lawase.. Bm E koyo dene wengi.. i..lang.. A lintang lan rembulane.. D E kisah tresno.. i..ki.. A C#m F#m amung liwat sak wetoro.. Bm E mendemke roso.. roso loro.. A neng njero batinku iki.. Bm E mendemke roso.. roso loro.. A neng njero batinku iki..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Loro Ati Official mudah, kunci gitar Loro Ati Official, chord lagu Loro Ati Official - Nuwunsewu Dasar , chord dasar Loro Ati Official - Nuwunsewu Dasar , chordtela Loro Ati Official - Nuwunsewu Dasar , lirik lagu Loro Ati Official - Nuwunsewu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Loro Ati Official di youtube: https://youtube.com/watch?v=Ijv5jYPWhvY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Loro Ati Official

Chord Lagu Lainnya

×