Open Nav

Loro Ati Official - Matursuwun Mantanku Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
                

Intro : Am..G..Dm..Am.. Dm..Am..G Em Am.. Am Em aku ora nyongko.. kowe arep tego.. Dm Am nglarani aku sing njogo lan tak upoyo.. Am Dm wis tak gemateni sampun tak sayangi.. E Am nanging kowe milih nglarani.. Am Em yen tujuanmu.. arep nglarani aku.. Dm Am mending ra usah mbuka ati kanggo aku.. F G Em Am kabeh pangucapmu dudu seko atimu.. F G Am E kowe tego gawe loro neng dodoku.. Reff : Am matursuwun mantanku Dm kowe wis ngajari aku G mergo gampang mbuka ati iki Am kanggo awakmu.. F saiki aku sadar Dm ora bakal tak baleni E tresno sing tak gemateni Am E malah ngelarani.. Am ajur roso ati iki Dm yen eling kabeh janjimu.. G janji badhe sesandingan Am nanging kabeh iku palsu.. F roso sing tak gemateni Dm malah gawe loro ati E tak trimo wae.. Am E yen wis dadi dalane.. Musik : Am..F..G..Am.. F..Dm..E.. Am Em yen tujuanmu.. arep nglarani aku.. Dm Am mending ra usah mbuka ati kanggo aku.. F G Em Am kabeh pangucapmu dudu seko atimu.. F G Am E kowe tego gawe loro neng dodoku.. Reff : Am matursuwun mantanku Dm kowe wis ngajari aku G mergo gampang mbuka ati iki Am kanggo awakmu.. F saiki aku sadar Dm ora bakal tak baleni E tresno sing tak gemateni Am E malah ngelarani.. Am ajur roso ati iki Dm yen eling kabeh janjimu.. G janji badhe sesandingan Am nanging kabeh iku palsu.. E roso sing tak gemateni Dm malah gawe loro ati E tak trimo wae.. Am yen wis dadi dalane.. E Am matursuwun mantanku Dm kowe wis ngajari aku G mergo gampang mbuka ati iki Am kanggo awakmu.. F saiki aku sadar Dm ora bakal tak baleni E tresno sing tak gemateni Am E malah ngelarani.. Am ajur roso ati iki Dm yen eling kabeh janjimu.. G janji badhe sesandingan Am nanging kabeh iku palsu.. E roso sing tak gemateni Dm malah gawe loro ati E tak trimo wae Am yen wis dadi dalane.. E tak trimo wae.. (F) yen wis dadi dalane.. Outro : F..G..Em Am -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : Gm..F..Cm..Gm.. Cm..Gm..F Dm Gm.. Gm Dm aku ora nyongko.. kowe arep tego.. Cm Gm nglarani aku sing njogo lan tak upoyo.. Gm Cm wis tak gemateni sampun tak sayangi.. D Gm nanging kowe milih nglarani.. Gm Dm yen tujuanmu.. arep nglarani aku.. Cm Gm mending ra usah mbuka ati kanggo aku.. D# F Dm Gm kabeh pangucapmu dudu seko atimu.. D# F Gm D kowe tego gawe loro neng dodoku.. Reff : Gm matursuwun mantanku Cm kowe wis ngajari aku F mergo gampang mbuka ati iki Gm kanggo awakmu.. D# saiki aku sadar Cm ora bakal tak baleni D tresno sing tak gemateni Gm D malah ngelarani.. Gm ajur roso ati iki Cm yen eling kabeh janjimu.. F janji badhe sesandingan Gm nanging kabeh iku palsu.. D# roso sing tak gemateni Cm malah gawe loro ati D tak trimo wae.. Gm D yen wis dadi dalane.. Musik : Gm..D#..F..Gm.. D#..Cm..D.. Gm Dm yen tujuanmu.. arep nglarani aku.. Cm Gm mending ra usah mbuka ati kanggo aku.. D# F Dm Gm kabeh pangucapmu dudu seko atimu.. D# F Gm D kowe tego gawe loro neng dodoku.. Reff : Gm matursuwun mantanku Cm kowe wis ngajari aku F mergo gampang mbuka ati iki Gm kanggo awakmu.. D# saiki aku sadar Cm ora bakal tak baleni D tresno sing tak gemateni Gm D malah ngelarani.. Gm ajur roso ati iki Cm yen eling kabeh janjimu.. F janji badhe sesandingan Gm nanging kabeh iku palsu.. D roso sing tak gemateni Cm malah gawe loro ati D tak trimo wae.. Gm yen wis dadi dalane.. D Gm matursuwun mantanku Cm kowe wis ngajari aku F mergo gampang mbuka ati iki Gm kanggo awakmu.. D# saiki aku sadar Cm ora bakal tak baleni D tresno sing tak gemateni Gm D malah ngelarani.. Gm ajur roso ati iki Cm yen eling kabeh janjimu.. F janji badhe sesandingan Gm nanging kabeh iku palsu.. D roso sing tak gemateni Cm malah gawe loro ati D tak trimo wae Gm yen wis dadi dalane.. D tak trimo wae.. (D#) yen wis dadi dalane.. Outro : D#..F..Dm Gm..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Loro Ati Official mudah, kunci gitar Loro Ati Official, chord lagu Loro Ati Official - Matursuwun Mantanku Dasar , chord dasar Loro Ati Official - Matursuwun Mantanku Dasar , chordtela Loro Ati Official - Matursuwun Mantanku Dasar , lirik lagu Loro Ati Official - Matursuwun Mantanku Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Loro Ati Official di youtube: https://youtube.com/watch?v=pr9WrYFoEwI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Loro Ati Official

Chord Lagu Lainnya

×