Open Nav

Loro Ati Official - Ati Nisun Chord Gitar dan Lirik Lagu

15 views
                

Intro : Am C Dm Am Am C G Em Am.. Am C sing tak sawang.. amung kanggo riko Dm Am ngugemi ati nisun kang angen angen.. Am C sing tak tresno.. amung siji riko G ra biso diganti, Em Am amung riko sing ono ning ati nisun.. Int. Am C Dm Am Am C sun rumati.. lan sun ngerteni Dm Am tresno iki.. dudu nisun hang nduweni.. Am C mung tak angen.. lan tak lalekaken G nanging sengsoyo, Em Am gede roso tresno ning ati nisun.. Reff : Am Dm iki wujud katresnanku kanggo riko Dm Am masio saiki riko wes ono sing nduweni.. C Dm sak temene amung riko sing tak sayang G ra biso diganti, Em Am mergo riko sing netep ning ati nisun.. Am Dm tak titipne roso tresno marang riko G Am mugo saiki riko mulyo lan bahagio C Dm tak pendem roso sak jroning dodo G salam tresnoku.. Em Am mugo riko langgeng selasawe.. Am yo mung siji slirahmu sing ono ning ati nisun C ra bakal ilang tak jogo ning njero ati iki Dm jalaran tresno, yo iku mergo kulino Am nanging saiki, kowe ngadoh milih wong liyo.. Am ajur roso ning ati iki C yen ruh kowe mbi dek'e nanging njogo ati G aku ikhlas lan legowo Em tak dongakne kowe Am bahagio mbi dek'e yen wis dadi dalane (Am) ku nggolek ro liyane.. Am C sun rumati.. lan sun ngerteni Dm Am tresno iki.. dudu nisun hang nduweni.. Am C mung tak angen.. lan tak lalekaken G nanging sengsoyo, Em Am gede roso tresno ning ati nisun.. Reff : Am Dm iki wujud katresnanku kanggo riko Dm Am masio saiki riko wes ono sing nduweni.. C Dm sak temene amung riko sing tak sayang G ra biso diganti, Em Am mergo riko sing netep ning ati nisun.. Am Dm tak titipne roso tresno marang riko G Am mugo saiki riko mulyo lan bahagio C Dm tak pendem roso sak jroning dodo G salam tresnoku.. Em Am mugo riko langgeng selasawe.. Am Dm iki wujud katresnanku kanggo riko Dm Am masio saiki riko wes ono sing nduweni.. C Dm sak temene amung riko sing tak sayang G ra biso diganti, Em Am mergo riko sing netep ning ati nisun.. Am Dm tak titipne roso tresno marang riko G Am mugo saiki riko mulyo lan bahagio C Dm tak pendem roso sak jroning dodo G salam tresnoku.. Em Am mugo riko langgeng selasawe.. G salam tresnoku.. Em Am mugo riko langgeng selasawe.. ===ORIGINAL CHORD)) Intro : Gm Bb Cm Gm Gm Bb F Dm Gm.. Gm Bb sing tak sawang.. amung kanggo riko Cm Gm ngugemi ati nisun kang angen angen.. Gm Bb sing tak tresno.. amung siji riko F ra biso diganti, Dm Gm amung riko sing ono ning ati nisun.. Int. Gm Bb Cm Gm Gm Bb sun rumati.. lan sun ngerteni Cm Gm tresno iki.. dudu nisun hang nduweni.. Gm Bb mung tak angen.. lan tak lalekaken F nanging sengsoyo, Dm Gm gede roso tresno ning ati nisun.. Reff : Gm Cm iki wujud katresnanku kanggo riko Cm Gm masio saiki riko wes ono sing nduweni.. Bb Cm sak temene amung riko sing tak sayang F ra biso diganti, Dm Gm mergo riko sing netep ning ati nisun.. Gm Cm tak titipne roso tresno marang riko F Gm mugo saiki riko mulyo lan bahagio Bb Cm tak pendem roso sak jroning dodo F salam tresnoku.. Dm Gm mugo riko langgeng selasawe.. Gm yo mung siji slirahmu sing ono ning ati nisun Bb ra bakal ilang tak jogo ning njero ati iki Cm jalaran tresno, yo iku mergo kulino Gm nanging saiki, kowe ngadoh milih wong liyo.. Gm ajur roso ning ati iki Bb yen ruh kowe mbi dek'e nanging njogo ati F aku ikhlas lan legowo Dm tak dongakne kowe Gm bahagio mbi dek'e yen wis dadi dalane (Gm) ku nggolek ro liyane.. Gm Bb sun rumati.. lan sun ngerteni Cm Gm tresno iki.. dudu nisun hang nduweni.. Gm Bb mung tak angen.. lan tak lalekaken F nanging sengsoyo, Dm Gm gede roso tresno ning ati nisun.. Reff : Gm Cm iki wujud katresnanku kanggo riko Cm Gm masio saiki riko wes ono sing nduweni.. Bb Cm sak temene amung riko sing tak sayang F ra biso diganti, Dm Gm mergo riko sing netep ning ati nisun.. Gm Cm tak titipne roso tresno marang riko F Gm mugo saiki riko mulyo lan bahagio Bb Cm tak pendem roso sak jroning dodo F salam tresnoku.. Dm Gm mugo riko langgeng selasawe.. Gm Cm iki wujud katresnanku kanggo riko Cm Gm masio saiki riko wes ono sing nduweni.. Bb Cm sak temene amung riko sing tak sayang F ra biso diganti, Dm Gm mergo riko sing netep ning ati nisun.. Gm Cm tak titipne roso tresno marang riko F Gm mugo saiki riko mulyo lan bahagio Bb Cm tak pendem roso sak jroning dodo F salam tresnoku.. Dm Gm mugo riko langgeng selasawe.. F salam tresnoku.. Dm Gm mugo riko langgeng selasawe..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lagu Banyuwangi mudah, kunci gitar Lagu Banyuwangi, chord lagu Loro Ati Official - Ati Nisun Dasar , chord dasar Loro Ati Official - Ati Nisun Dasar , chordtela Loro Ati Official - Ati Nisun Dasar , lirik lagu Loro Ati Official - Ati Nisun Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lagu Banyuwangi di youtube: https://youtube.com/watch?v=dEScBLtnSPY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lagu Banyuwangi

Chord Lagu Lainnya

×