Open Nav

Lopas Music - Sepining Rindu Chord Gitar dan Lirik Lagu

11 views
                Capo di fret 1

Intro : G C D G
Em Am D C G..

     G
rembulan wengi sing tansah
    C
madangi ati iki
    D
naliko eling marang kowe
      G
pepujane ati
   Em
lintang-lintang gemebyar
        Am
ono ing langit wengi
      D
sampekno salam
     C G
neng kene aku ngenteni..

      G
jarak lan wektu misahne
C
aku lan kowe
        D
nanging ra biso nglunturake
       G
tresno atiku
    Em
samudro biru sing biyen
       Am
pernah dadi saksi
    D C G
cah ayu.. kowe ojo nganti lali..

Reff :
 Em
  yo mung kowe sing tansah 
 Bm
 ngreridu ati..
 Em Bm
  rino kelawan wengi..

 Em
  yo mung kowe sing dadi 
   Bm
 pepujane ati
      C
 cah ayu aku rindu
      Am D
 neng kene kowe tak enteni..
       (G)
 I Miss You..

Musik : G C D G
Em Am D C G..

     G
rembulan wengi sing tansah
    C
madangi ati iki
    D
naliko eling marang kowe
      G
pepujane ati
   Em
lintang-lintang gemebyar
        Am
ono ing langit wengi
      D
sampekno salam
     C G
neng kene aku ngenteni..

      G
jarak lan wektu misahne
C
aku lan kowe
        D
nanging ra biso nglunturake
       G
tresno atiku
    Em
samudro biru sing biyen
       Am
pernah dadi saksi
    D C G
cah ayu.. kowe ojo nganti lali..

Reff :
 Em
  yo mung kowe sing tansah 
 Bm
 ngreridu ati..
 Em Bm
  rino kelawan wengi..

 Em
  yo mung kowe sing dadi 
   Bm
 pepujane ati
      C
 cah ayu aku rindu
      Am D
 neng kene kowe tak enteni..
        G
 I Miss You..
 C G
  I will waiting for You..
 C G
  I Miss You..
 C G
  I will waiting for You..
 C G
  I Miss You..

 (fadeout)

===Jika Pakai Variasi Bass))

Lopas Music - Sepining Rindu

Intro : G C D G G-F#m
Em Am D C G
G
rembulan wengi sing tansah
    C
madangi ati iki
    D
naliko eling marang kowe
      G G-F#m
pepujane ati
   Em
lintang-lintang gemebyar
        Am
ono ing langit wengi
      D
sampekno salam
     C G
neng kene aku ngenteni..

      G
jarak lan wektu misahne
C
aku lan kowe
        D
nanging ra biso nglunturake
       G G-F#m
tresno atiku
    Em
samudro biru sing biyen
       Am
pernah dadi saksi
    D C G
cah ayu.. kowe ojo nganti lali..

Reff :
 Em
  yo mung kowe sing tansah 
 Bm
 ngreridu ati..
 Em Bm
  rino kelawan wengi..

 Em
  yo mung kowe sing dadi 
   Bm
 pepujane ati
      C          -G/B
 cah ayu aku rindu
      Am D
 neng kene kowe tak enteni..
       (G)
 I Miss You..

Musik : G C D G G-F#m
Em Am D C G..

     G
rembulan wengi sing tansah
    C
madangi ati iki
    D
naliko eling marang kowe
      G G-F#m
pepujane ati
   Em
lintang-lintang gemebyar
        Am
ono ing langit wengi
      D
sampekno salam
     C G
neng kene aku ngenteni..

      G
jarak lan wektu misahne
C
aku lan kowe
        D
nanging ra biso nglunturake
       G
tresno atiku
    Em
samudro biru sing biyen
       Am
pernah dadi saksi
    D C G
cah ayu.. kowe ojo nganti lali..

Reff :
 Em
  yo mung kowe sing tansah 
 Bm
 ngreridu ati..
 Em Bm
  rino kelawan wengi..

 Em
  yo mung kowe sing dadi 
   Bm
 pepujane ati
      C          -G/B
 cah ayu aku rindu
      Am D
 neng kene kowe tak enteni..
        G
 I Miss You..
 C G
  I will waiting for You..
 C G
  I Miss You..
 C G
  I will waiting for You..
 C G
  I Miss You..

 (fadeout)
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lopas Music mudah, kunci gitar Lopas Music, chord lagu Lopas Music - Sepining Rindu Dasar , chord dasar Lopas Music - Sepining Rindu Dasar , chordtela Lopas Music - Sepining Rindu Dasar , lirik lagu Lopas Music - Sepining Rindu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lopas Music di youtube: https://youtube.com/watch?v=cmqVdRKIW3k

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lopas Music

Chord Lagu Lainnya

×