menu

Lintang Chiara - Udan Grimis Chord Gitar dan Lirik Lagu

9 views
Transpose Font
Capo fret 3

Intro : F G Em Am
        F G C..

C         G
sak umpamane.. 
    Am         Em
koe iso ngrasakke.. 
F      C
kepiye larane..
Dm     G
atiku iki..

 C          G
ibarat keno pulute..
Am         Em
ora mangan nangkane..
F           C
aku sing berjuang..
  Dm           G      C
malah koe sing ninggalke..

Int. Fm G

 C          G         Am  Em
udan grimis gak uwis uwis..
 F         G             C
koyo atiku sing mbok tetangis..
F                G
wis tak wanti wanti 
 Em          Am
ojo sampe ngelarani ati..
Dm              G            C
nanging janjimu mung kari janji..
 
      F       G         Em       Am
sabar tak lakoni.. loro tak nikmati..
          F          G        C
masio tak tangisi we ra bakal ngerti..

Reff :
        F        G
 yo rapopo aku lilo..
        Em      Am
 yo rapopo aku iso..
         Dm
 yo piye maneh..
        G           C
 iki takdir sing Kuoso..

            F             G
 wis tak tompo wis tak trimo..
          Em          Am
 ndelok koe ro wong liyo..
             Dm
 snadyan ngempet loro..
             G          C
 nggihpun mboten nopo-nopo..

Musik : C F C..
             uu uwo uwo..
        C F G..
        F G Em Am Dm..G..

 C          G         Am  Em
udan grimis gak uwis uwis..
 F         G             C
koyo atiku sing mbok tetangis..
F                G
wis tak wanti wanti 
 Em          Am
ojo sampe ngelarani ati..
Dm              G            C
nanging janjimu mung kari janji..
 
      F       G         Em       Am
sabar tak lakoni.. loro tak nikmati..
          F          G        C
masio tak tangisi we ra bakal ngerti..

Reff :
        F        G
 yo rapopo aku lilo..
        Em      Am
 yo rapopo aku iso..
         Dm
 yo piye maneh..
        G           C
 iki takdir sing Kuoso..

            F             G
 wis tak tompo wis tak trimo..
          Em          Am
 ndelok koe ro wong liyo..
             Dm
 snadyan ngempet loro..
             G          C
 nggihpun mboten nopo-nopo..

        F        G
 yo rapopo aku lilo..
        Em      Am
 yo rapopo aku iso..
         Dm
 yo piye maneh..
        G           C
 iki takdir sing Kuoso..

            F             G
 wis tak tompo wis tak trimo..
          Em          Am
 ndelok koe ro wong liyo..
             Dm
 snadyan ngempet loro..
             G          C
 nggihpun mboten nopo-nopo..

Outro : C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G# A# Gm Cm
        G# A# D#..

D#        A#
sak umpamane.. 
    Cm         Gm
koe iso ngrasakke.. 
G#     D#
kepiye larane..
Fm     A#
atiku iki..

 D#         A#
ibarat keno pulute..
Cm         Gm
ora mangan nangkane..
G#          D#
aku sing berjuang..
  Fm           A#     D#
malah koe sing ninggalke..

Int. G#m A#

 D#         A#        Cm  Gm
udan grimis gak uwis uwis..
 G#        A#            D#
koyo atiku sing mbok tetangis..
G#               A#
wis tak wanti wanti 
 Gm          Cm
ojo sampe ngelarani ati..
Fm              A#           D#
nanging janjimu mung kari janji..
 
      G#      A#        Gm       Cm
sabar tak lakoni.. loro tak nikmati..
          G#         A#       D#
masio tak tangisi we ra bakal ngerti..

Reff :
        G#       A#
 yo rapopo aku lilo..
        Gm      Cm
 yo rapopo aku iso..
         Fm
 yo piye maneh..
        A#          D#
 iki takdir sing Kuoso..

            G#            A#
 wis tak tompo wis tak trimo..
          Gm          Cm
 ndelok koe ro wong liyo..
             Fm
 snadyan ngempet loro..
             A#         D#
 nggihpun mboten nopo-nopo..

Musik : D# G# D#..
               uu uwo uwo..
        D# G# A#..
        G# A# Gm Cm Fm..A#..

 D#         A#        Cm  Gm
udan grimis gak uwis uwis..
 G#        A#            D#
koyo atiku sing mbok tetangis..
G#               A#
wis tak wanti wanti 
 Gm          Cm
ojo sampe ngelarani ati..
Fm              A#           D#
nanging janjimu mung kari janji..
 
      G#      A#        Gm       Cm
sabar tak lakoni.. loro tak nikmati..
          G#         A#       D#
masio tak tangisi we ra bakal ngerti..

Reff :
        G#       A#
 yo rapopo aku lilo..
        Gm      Cm
 yo rapopo aku iso..
         Fm
 yo piye maneh..
        A#          D#
 iki takdir sing Kuoso..

            G#            A#
 wis tak tompo wis tak trimo..
          Gm          Cm
 ndelok koe ro wong liyo..
             Fm
 snadyan ngempet loro..
             A#         D#
 nggihpun mboten nopo-nopo..

        G#       A#
 yo rapopo aku lilo..
        Gm      Cm
 yo rapopo aku iso..
         Fm
 yo piye maneh..
        A#          D#
 iki takdir sing Kuoso..

            G#            A#
 wis tak tompo wis tak trimo..
          Gm          Cm
 ndelok koe ro wong liyo..
             Fm
 snadyan ngempet loro..
             A#         D#
 nggihpun mboten nopo-nopo..

Outro : D#..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lintang Chiara

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×