Open Nav

Linda Ayunda - Ngalio Sing Adoh Chord Gitar dan Lirik Lagu

17 views
                Capo ♪ fret 2

Intro : C F Dm..G..
        F G C..

C F
 wis tak dugo..
Dm G Em
 kowe bakal ninggalke aku..
      Am Dm
tak rasakno atiku loro..
       G
ra iso nerimo..

C F
 ora popo..
Dm G Em
 aku wis iso ngikhlasno..
      Am Dm
wis dadi takdir uripku..
    G C
rasane roso mung iso dadi cerito..

Reff :
      C F
 ngaliyo sing adoh..
     G C
 ra usah mikir dowo..
     Dm G
 aku ra bakal ngalih..
       C
 masio kowe milih kae..

       C F
 cukup ilingono..
      G C
 roso sing wis tak bayangno..
         Dm G
 nek wis ora bahagia balio rene..
         Dm
 yen wis ora bahagia..
 G C
  aku sih iso nerimo kowe..

(spoke)
kowe nek wis ora bahagia
ra nggolek liyane
aku sih iso ngenteni kowe

C F
 ora popo..
Dm G Em
 aku wis iso ngikhlasno..
      Am Dm
wis dadi takdir uripku..
    G C
rasane roso mung iso dadi cerito..

Reff :
      C F
 ngaliyo sing adoh..
     G C
 ra usah mikir dowo..
     Dm G
 aku ra bakal ngalih..
       C
 masio kowe milih kae..

       C F
 cukup ilingono..
      G C
 roso sing wis tak bayangno..
         Dm G
 nek wis ora bahagia balio rene..
         Dm
 yen wis ora bahagia..
 G C
  aku sih iso nerimo kowe..

Musik : C F Dm G
Em Am Dm..G..C..

Reff :
      C F
 ngaliyo sing adoh..
     G C
 ra usah mikir dowo..
     Dm G
 aku ra bakal ngalih..
       C
 masio kowe milih kae..

       C F
 cukup ilingono..
      G C
 roso sing wis tak bayangno..
         Dm G
 nek wis ora bahagia balio rene..
         Dm
 yen wis ora bahagia..
 G C F C
  aku sih iso nerimo kowe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D G..Em..A..
        G A D..

D G
 wis tak dugo..
Em A F#m
 kowe bakal ninggalke aku..
      Bm Em
tak rasakno atiku loro..
       A
ra iso nerimo..

D G
 ora popo..
Em A F#m
 aku wis iso ngikhlasno..
      Bm Em
wis dadi takdir uripku..
    A D
rasane roso mung iso dadi cerito..

Reff :
      D G
 ngaliyo sing adoh..
     A D
 ra usah mikir dowo..
     Em A
 aku ra bakal ngalih..
       D
 masio kowe milih kae..

       D G
 cukup ilingono..
      A D
 roso sing wis tak bayangno..
         Em A
 nek wis ora bahagia balio rene..
         Em
 yen wis ora bahagia..
 A D
  aku sih iso nerimo kowe..

(spoke)

kowe nek wis ora bahagia
ra nggolek liyane
aku sih iso ngenteni kowe

D G
 ora popo..
Em A F#m
 aku wis iso ngikhlasno..
      Bm Em
wis dadi takdir uripku..
    A D
rasane roso mung iso dadi cerito..

Reff :
      D G
 ngaliyo sing adoh..
     A D
 ra usah mikir dowo..
     Em A
 aku ra bakal ngalih..
       D
 masio kowe milih kae..

       D G
 cukup ilingono..
      A D
 roso sing wis tak bayangno..
         Em A
 nek wis ora bahagia balio rene..
         Em
 yen wis ora bahagia..
 A D
  aku sih iso nerimo kowe..

Musik : D G Em A
F#m Bm Em..A..D..

Reff :
      D G
 ngaliyo sing adoh..
     A D
 ra usah mikir dowo..
     Em A
 aku ra bakal ngalih..
       D
 masio kowe milih kae..

       D G
 cukup ilingono..
      A D
 roso sing wis tak bayangno..
         Em A
 nek wis ora bahagia balio rene..
         Em
 yen wis ora bahagia..
 A D G D
  aku sih iso nerimo kowe..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Linda Ayu mudah, kunci gitar Linda Ayu, chord lagu Linda Ayunda - Ngalio Sing Adoh Dasar , chord dasar Linda Ayunda - Ngalio Sing Adoh Dasar , chordtela Linda Ayunda - Ngalio Sing Adoh Dasar , lirik lagu Linda Ayunda - Ngalio Sing Adoh Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Linda Ayu di youtube: https://youtube.com/watch?v=fiPiTgTuQ0Y

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Linda Ayu

Chord Lagu Lainnya

×