Open Nav

Limin Druju - Sing luwih Gemati Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
                

Capo di fret 4 Intro : Am Em F Em Dm F G C Em tulung sawangen aku iki F Em sing nduweni roso Dm G kanggo sli..ramu.. C Em kabeh sing ono njero ati F Em mung ono siji kowe Dm G -E sing tak tres..nani.. Am Em kurang opo.. aku F C nganti kowe mblenjani Dm opo yo mung mergo roso F G tresno sing mung tak nduweni.. C Em kudu kepiye aku iki F Em ben supoyo kowe Dm G iso nger..teni.. C Em rasepirakno ati iki F Em wis cobo nuruti Dm G sing mbok pi..ngini.. Am Em nanging kowe.. ora F Em ora tau ngerteni Dm isomu mung nggawe loro F G G# A# loro sing ning njero ati.. Reff: G# A# yen pancen kudu pisah G# Gm yowisben pisah wae G# Gm aku ra rep nggondeli Fm A# mungkin wis dadi dalane.. G# A# mending wis pasrah wae G# Gm manut karo takdire G# Gm mugo enggalo Gusti Fm Gm enggalo paringi ganti G# A# G sing luwih gemati.. C Em kudu kepiye aku iki F Em ben supoyo kowe Dm G iso nger..teni.. C Em rasepirakno ati iki F Em wis cobo nuruti Dm G sing mbok pi..ngini.. Am Em nanging kowe.. ora F Em ora tau ngerteni Dm isomu mung nggawe loro F G G# A# loro sing ning njero ati.. Reff: G# A# yen pancen kudu pisah G# Gm yowisben pisah wae G# Gm aku ra rep nggondeli Fm A# mungkin wis dadi dalane.. G# A# mending wis pasrah wae G# Gm manut karo takdire G# Gm mugo enggalo Gusti Fm A# enggalo paringi ganti Musik : G# A# G# Gm G# Gm Fm A# G# Gm G# Gm G# Gm Fm A# Reff: G# Gm yen pancen kudu pisah G# Gm yowisben pisah wae G# Gm aku ra rep nggondeli Fm A# mungkin wis dadi dalane.. G# Gm mending wis pasrah wae G# Gm manut karo takdire G# Gm mugo enggalo Gusti Fm A# enggalo paringi ganti.. G# Gm yen pancen kudu pisah G# Gm yowisben pisah wae G# Gm aku ra rep nggondeli Fm A# mungkin wis dadi dalane.. G# Gm mending wis pasrah wae G# Gm manut karo takdire G# Gm mugo enggalo Gusti Fm A# enggalo paringi ganti.. G# sing luwih gemati.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : C#m G#m A G#m F#m A B E G#m tulung sawangen aku iki A G#m sing nduweni roso F#m B kanggo sli..ramu.. E G#m kabeh sing ono njero ati A G#m mung ono siji kowe F#m B -G# sing tak tres..nani.. C#m G#m kurang opo.. aku A E nganti kowe mblenjani F#m opo yo mung mergo roso A B tresno sing mung tak nduweni.. E G#m kudu kepiye aku iki A G#m ben supoyo kowe F#m B iso nger..teni.. E G#m rasepirakno ati iki A G#m wis cobo nuruti F#m B sing mbok pi..ngini.. C#m G#m nanging kowe.. ora A G#m ora tau ngerteni F#m isomu mung nggawe loro A B C D loro sing ning njero ati.. Reff: G D/F# yen pancen kudu pisah C Bm yowisben pisah wae C Bm aku ra rep nggondeli Am D mungkin wis dadi dalane.. G D/F# mending wis pasrah wae C Bm manut karo takdire C Bm mugo enggalo Gusti Am -Bm enggalo paringi ganti C D B sing luwih gemati.. E G#m kudu kepiye aku iki A G#m ben supoyo kowe F#m B iso nger..teni.. E G#m rasepirakno ati iki A G#m wis cobo nuruti F#m B sing mbok pi..ngini.. C#m G#m nanging kowe.. ora A G#m ora tau ngerteni F#m isomu mung nggawe loro A B C D loro sing ning njero ati.. Reff: G D/F# yen pancen kudu pisah C Bm yowisben pisah wae C Bm aku ra rep nggondeli Am D mungkin wis dadi dalane.. G D/F# mending wis pasrah wae C Bm manut karo takdire C Bm mugo enggalo Gusti Am D enggalo paringi ganti Musik : G D/F# C Bm C Bm Am D G Bm C Bm C Bm Am D Reff: G Bm yen pancen kudu pisah C Bm yowisben pisah wae C Bm aku ra rep nggondeli Am D mungkin wis dadi dalane.. G Bm mending wis pasrah wae C Bm manut karo takdire C Bm mugo enggalo Gusti Am D enggalo paringi ganti.. G Bm yen pancen kudu pisah C Bm yowisben pisah wae C Bm aku ra rep nggondeli Am D mungkin wis dadi dalane.. G Bm mending wis pasrah wae C Bm manut karo takdire C Bm mugo enggalo Gusti Am D enggalo paringi ganti.. G sing luwih gemati..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Limin Druju mudah, kunci gitar Limin Druju, chord lagu Limin Druju - Sing luwih Gemati Dasar , chord dasar Limin Druju - Sing luwih Gemati Dasar , chordtela Limin Druju - Sing luwih Gemati Dasar , lirik lagu Limin Druju - Sing luwih Gemati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Limin Druju di youtube: https://youtube.com/watch?v=uTVuvwft9c4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Limin Druju

Chord Lagu Lainnya

×