Open Nav

Lex Har - Andum Asmoro Chord Gitar dan Lirik Lagu

24 views
                Capo di fret 2 

Intro : C G Am Em
Dm C G..

 C G
opo mungkin tak temokne
    Am Em
tresno sing koyok mbiyen kae
     F C
sing ilang wektu awakmu
   Dm G
ngadoh soko aku..

 C G
opo isih ono tresno
     Am Em
neng njero atiku
      F C
sing ilang wektu awakmu
    Dm G
nglarani aku..

Reff :
     C G
 lungo.. wae..
  Am Em
 ora usah mbalik neng kene
   F C
 cukup semene wae
        Dm G
 yo wis ben tak nggo dewe..

       C G
 tresnamu.. iki..
     Am Em
 nggawe bubrahe ati
   F C
 pesenku neng awakmu
 Dm G
 sing ati-ati..

Musik : F Fm C Am
Dm G C G
C G
neng kene aku ngenteni
     Am Em
neng kono awakmu ngapusi
     F C
neng kene aku ngangeni
     Dm G C G
neng kono awakmu andum asmoro..

Reff :
     C G
 lungo.. wae..
  Am Em
 ora usah mbalik neng kene
   F C
 cukup semene wae
        Dm G
 yo wis ben tak nggo dewe..

       C G
 tresnamu.. iki..
     Am Em
 nggawe bubrahe ati
   F C
 pesenku neng awakmu
 Dm G
 sing ati-ati..

     C G
 lungo.. wae..
  Am Em
 ora usah mbalik neng kene
   F C
 cukup semene wae
     Dm G
 yoisben tak nggo dewe..

       C G
 tresnamu.. iki..
     Am Em
 nggawe bubrahe ati
   F C
 pesenku neng awakmu
 Dm G
 sing ati-ati..

F G Em Am
opo ora ketok.. neng mripatmu
 Dm G C
aku kesel ngenteni sliramu
      F G Em Am
wes penak kuninggalne.. awakmu
     Dm G C
neng kene aku tak urip dewe..

F G Em Am
opo ora ketok.. neng mripatmu
 Dm G C
aku loro mung tak empet wae
       F G Em Am
yo wis ben tak trimone.. nasibku
 Dm G C
aku pancen wong ora nduwe..

===ORIGINAL CHORD))

Intro : D A Bm F#m
Em D A..

 D A
opo mungkin tak temokne
    Bm F#m
tresno sing koyok mbiyen kae
     G D
sing ilang wektu awakmu
   Em A
ngadoh soko aku..

 D A
opo isih ono tresno
     Bm F#m
neng njero atiku
      G D
sing ilang wektu awakmu
    Em A
nglarani aku..

Reff :
     D A
 lungo.. wae..
  Bm F#m
 ora usah mbalik neng kene
   G D
 cukup semene wae
        Em A
 yo wis ben tak nggo dewe..

       D A
 tresnamu.. iki..
     Bm F#m
 nggawe bubrahe ati
   G D
 pesenku neng awakmu
 Em A
 sing ati-ati..

Musik : G Gm D Bm
Em A D A
D A
neng kene aku ngenteni
     Bm F#m
neng kono awakmu ngapusi
     G D
neng kene aku ngangeni
     Em A D A
neng kono awakmu andum asmoro..

Reff :
     D A
 lungo.. wae..
  Bm F#m
 ora usah mbalik neng kene
   G D
 cukup semene wae
        Em A
 yo wis ben tak nggo dewe..

       D A
 tresnamu.. iki..
     Bm F#m
 nggawe bubrahe ati
   G D
 pesenku neng awakmu
 Em A
 sing ati-ati..

     D A
 lungo.. wae..
  Bm F#m
 ora usah mbalik neng kene
   G D
 cukup semene wae
     Em A
 yoisben tak nggo dewe..

       D A
 tresnamu.. iki..
     Bm F#m
 nggawe bubrahe ati
   G D
 pesenku neng awakmu
 Em A
 sing ati-ati..

G A F#m Bm
opo ora ketok.. neng mripatmu
 Em A D
aku kesel ngenteni sliramu
      G A F#m Bm
wes penak kuninggalne.. awakmu
     Em A D
neng kene aku tak urip dewe..

G A F#m Bm
opo ora ketok.. neng mripatmu
 Em A D
aku loro mung tak empet wae
       G A F#m Bm
yo wis ben tak trimone.. nasibku
 Em A D
aku pancen wong ora nduwe..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lex Har mudah, kunci gitar Lex Har, chord lagu Lex Har - Andum Asmoro Dasar , chord dasar Lex Har - Andum Asmoro Dasar , chordtela Lex Har - Andum Asmoro Dasar , lirik lagu Lex Har - Andum Asmoro Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lex Har di youtube: https://youtube.com/watch?v=USaDw0dO3rk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lex Har

Chord Lagu Lainnya

×