Open Nav

LAVORA - Mugo Bahagio Chord Gitar dan Lirik Lagu

16 views
        Capo di fret 4

Intro : F G Em Am
Dm G C..

  C G C
loro ati iki tok larani..
   F Fm C
mbiyen tresnoku setengah mati..
  F G
tangis eluh iki..
       Em Am
sing tau dadi saksi..
    Dm G        (F)
aku ro kowe raiso dadi siji..

Int. F G Em Am
Dm G C..

   C G C
cincin iki sing mbiyen nyekseni..
   F Fm C
crito iki uwes tak rampungi..
    F G
derese banyu moto..
        Em Am
nanging aku rapopo..
        Dm G C
sing mbiyen tresno saiki arep lungo..

     F Em
pesenku yo mung siji..
       Dm C
aku nyuwun lalekno sing wingi..
      F Em
mugo ora bakal tok baleni
        Dm G
mergo getun.. tibone neng mburi..

Reff :
 F G Em
 dek.. tak ikhlas-ikhlaske..
     Am Dm
 tak kuat-kuatke..
        G C
 yen pancen wis takdire..
 F G Em Am
  mugo kowe bahagio..
  Dm G C
 aku uwes nrimo lan legowo..

Musik : F G Em Am
Dm G C..
        F G Em Am
Dm G C..

     F Em
pesenku yo mung siji..
       Dm C
aku nyuwun lalekno sing wingi..
      F Em
mugo ora bakal tok baleni
        Dm G
mergo getun.. tibone neng mburi..

Reff :
 F G Em
 dek.. tak ikhlas-ikhlaske..
     Am Dm
 tak kuat-kuatke..
        G C
 yen pancen wis takdire..
 F G Em Am
  mugo kowe bahagio..
  Dm G F G C..
 aku uwes nrimo lan legowo..

          F G
sampun ikhlas ati iki tok larani..
     Em Am
aku uwes siap dinggo sadar diri..
       Dm G
maturnuwun.. sampun ninggal loro..
           C
aku wes nrimo..
       F G
maturnuwun.. sampun ninggal loro..
        F Fm C..
aku wes nrimo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A B G#m C#m
F#m B E..

  E B E
loro ati iki tok larani..
   A Am E
mbiyen tresnoku setengah mati..
  A B
tangis eluh iki..
       G#m C#m
sing tau dadi saksi..
    F#m B        (A)
aku ro kowe raiso dadi siji..

Int. A B G#m C#m
F#m B E..

   E B E
cincin iki sing mbiyen nyekseni..
   A Am E
crito iki uwes tak rampungi..
    A B
derese banyu moto..
        G#m C#m
nanging aku rapopo..
        F#m B E
sing mbiyen tresno saiki arep lungo..

     A G#m
pesenku yo mung siji..
       F#m E
aku nyuwun lalekno sing wingi..
      A G#m
mugo ora bakal tok baleni
        F#m B
mergo getun.. tibone neng mburi..

Reff :
 A B G#m
 dek.. tak ikhlas-ikhlaske..
     C#m F#m
 tak kuat-kuatke..
        B E
 yen pancen wis takdire..
 A B G#m C#m
  mugo kowe bahagio..
  F#m B E
 aku uwes nrimo lan legowo..

Musik : A B G#m C#m
F#m B E..
        A B G#m C#m
F#m B E..

     A G#m
pesenku yo mung siji..
       F#m E
aku nyuwun lalekno sing wingi..
      A G#m
mugo ora bakal tok baleni
        F#m B
mergo getun.. tibone neng mburi..

Reff :
 A B G#m
 dek.. tak ikhlas-ikhlaske..
     C#m F#m
 tak kuat-kuatke..
        B E
 yen pancen wis takdire..
 A B G#m C#m
  mugo kowe bahagio..
  F#m B A B E..
 aku uwes nrimo lan legowo..

          A B
sampun ikhlas ati iki tok larani..
     G#m C#m
aku uwes siap dinggo sadar diri..
       F#m B
maturnuwun.. sampun ninggal loro..
           E
aku wes nrimo..
       A B
maturnuwun.. sampun ninggal loro..
        A Am E..
aku wes nrimo..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar LAVORA mudah, kunci gitar LAVORA, chord lagu LAVORA - Mugo Bahagio Dasar , chord dasar LAVORA - Mugo Bahagio Dasar , chordtela LAVORA - Mugo Bahagio Dasar , lirik lagu LAVORA - Mugo Bahagio Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari LAVORA di youtube: https://youtube.com/watch?v=DEGcz-QO6vM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari LAVORA

Chord Lagu Lainnya

×