Open Nav

Lavora ft. Destya Eka - Sewates Konco Chord Gitar dan Lirik Lagu

8 views
        Capo ♪ fret 3

Intro : Am G F Em
Dm G C E
Am G F Em
Dm G C..

  Am G
saben wengi kelingan..
 F Em
esem lan guyumu..
  F Em
nanging kabeh kuwi..
     Dm G
mung dadi kenangan..

Am G
saiki.. wayahe..
F Em
nglalekke kowe..
         F Em
njur kelingan.. kowe..
    Dm G          (Am)
ra iso turu malah mumet dewe..

Int. Am..Em..F G C E
Am Em F C
aku ngerti.. kowe saiki ro liyane..
        Dm G C E
nanging roso sayangku mung kanggo kowe..
Am Em F C
lalekno aku.. wis gawe loro atimu..
     Dm G C
mugo sliramu nemokke penggantiku..

Reff :
     C G
 aku tresno kowe..
       Am Em
 ning ati ra ono liyane..
  F C
 ati iki loro..
            Dm G
 mergo kowe milih wong liyo..

     C G
 sepurane yen aku..
       Am Em
 wis tau nglarakne atimu..
 F C
 tulung lalekno..
        Dm
 awak dewe iki..
 G           (G)
 mung sewates konco..

Musik : G-Am Dm-Em
G-Am C-Dm
Am..Em..F G C E
Am..Em..F G C..

  F G
kabeh.. wis diatur..
   Em A Dm
Gusti.. yen pancen.. jodone..
       G C
kabeh iso.. dadi siji..

Reff :
     C G
 aku tresno kowe..
       Am Em
 ning ati ra ono liyane..
  F C
 ati iki loro..
            Dm G
 mergo kowe milih wong liyo..

     C G
 sepurane yen aku..
       Am Em
 wis tau nglarakne atimu..
 F C
 tulung lalekno..
        Dm
 awak dewe iki..
 G           (C)
 mung sewates konco..

     C G
 aku tresno kowe..
 (tulung lalekno..)
       Am Em
 ning ati ra ono liyane..
 (lalekno aku..)
  F C
 ati iki loro..
            Dm G
 mergo kowe milih wong liyo..

     C G
 sepurane yen aku..
 (wis kadung loro..)
       Am Em
 wis tau nglarakne atimu..
 (ning jero dodo..)
 F C
 tulung lalekno..
        Dm
 awak dewe iki..
 G           (Am)
 mung sewates konco..

Outro : Am G F C -A
Dm G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm Bb G# Gm
Fm Bb D# G
Cm Bb G# Gm
Fm Bb D#..

  Cm Bb
saben wengi kelingan..
 G# Gm
esem lan guyumu..
  G# Gm
nanging kabeh kuwi..
     Fm Bb
mung dadi kenangan..

Cm Bb
saiki.. wayahe..
G# Gm
nglalekke kowe..
         G# Gm
njur kelingan.. kowe..
    Fm Bb         (Cm)
ra iso turu malah mumet dewe..

Int. Cm..Gm..G# Bb D# G
Cm Gm G# D#
aku ngerti.. kowe saiki ro liyane..
        Fm Bb D# G
nanging roso sayangku mung kanggo kowe..
Cm Gm G# D#
lalekno aku.. wis gawe loro atimu..
     Fm Bb D#
mugo sliramu nemokke penggantiku..

Reff :
     D# Bb
 aku tresno kowe..
       Cm Gm
 ning ati ra ono liyane..
  G# D#
 ati iki loro..
            Fm Bb
 mergo kowe milih wong liyo..

     D# Bb
 sepurane yen aku..
       Cm Gm
 wis tau nglarakne atimu..
 G# D#
 tulung lalekno..
        Fm
 awak dewe iki..
 Bb          (Bb)
 mung sewates konco..

Musik : Bb-Cm Fm-Gm
Bb-Cm D#-Fm
Cm..Gm..G# Bb D# G
Cm..Gm..G# Bb D#..

  G# Bb
kabeh.. wis diatur..
   Gm C Fm
Gusti.. yen pancen.. jodone..
       Bb D#
kabeh iso.. dadi siji..

Reff :
     D# Bb
 aku tresno kowe..
       Cm Gm
 ning ati ra ono liyane..
  G# D#
 ati iki loro..
            Fm Bb
 mergo kowe milih wong liyo..

     D# Bb
 sepurane yen aku..
       Cm Gm
 wis tau nglarakne atimu..
 G# D#
 tulung lalekno..
        Fm
 awak dewe iki..
 Bb          (D#)
 mung sewates konco..

     D# Bb
 aku tresno kowe..
 (tulung lalekno..)
       Cm Gm
 ning ati ra ono liyane..
 (lalekno aku..)
  G# D#
 ati iki loro..
            Fm Bb
 mergo kowe milih wong liyo..

     D# Bb
 sepurane yen aku..
 (wis kadung loro..)
       Cm Gm
 wis tau nglarakne atimu..
 (ning jero dodo..)
 G# D#
 tulung lalekno..
        Fm
 awak dewe iki..
 Bb          (Cm)
 mung sewates konco..

Outro : Cm Bb G# D# -C
Fm Bb D#..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Destya Eka mudah, kunci gitar Destya Eka, chord lagu Lavora ft. Destya Eka - Sewates Konco Dasar , chord dasar Lavora ft. Destya Eka - Sewates Konco Dasar , chordtela Lavora ft. Destya Eka - Sewates Konco Dasar , lirik lagu Lavora ft. Destya Eka - Sewates Konco Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Destya Eka di youtube: https://youtube.com/watch?v=BpvOz7Vn2CM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Destya Eka

Chord Lagu Lainnya

×