Open Nav

LAVORA - Durung Ikhlas Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
                

Intro : C -G/B Am F Fm C.. C Am ceritoku karo kowe.. F G anane rame wae.. C Em mung siji pilihane.. F atine dilarani.. G opo lungo ngerampungi.. Reff : Dm G aku durung ikhlas.. Em Am ndelok kabeh iki.. Dm G wong sing tak sayangi C wes duwe pengganti.. Dm G aku durung nrimo.. Em Am yen sliramu lungo.. Dm G C mbok tulung kowe ngertio.. Int. Am Em F hu u u.. ho o o.. C G/B Am Em F G C.. ha.. aaa aaa.. C Am bola bali dilarani.. F G nanging kowe tak tresnani.. C Em mugo ora tok baleni.. F cukup aku sing kelaran G durung ikhlas nggo kelangan.. (durung ikhlas Gusti..) Reff : Dm G aku durung ikhlas.. Em Am ndelok kabeh iki.. Dm G wong sing tak sayangi C wes duwe pengganti.. Dm G aku durung nrimo.. Em Am yen sliramu lungo.. Dm G C mbok tulung kowe ngertio.. Dm G aku durung ikhlas.. Em Am ndelok kabeh iki.. Dm G wong sing tak sayangi C wes duwe pengganti.. Dm G aku durung nrimo.. Em Am yen sliramu lungo.. Dm G C mbok tulung kowe ngertio.. F G C Am rampungke.. ceritoku ro kowe.. Dm G C aku siap nompo loro ati iki.. F G C Am tangis eluh iki mugo dadi saksi.. Dm G C nek aku.. iseh tresno tekan.. mati.. (matur nuwun Gusti..) [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : G -D/F# Em C Cm G.. G Em ceritoku karo kowe.. C D anane rame wae.. G Bm mung siji pilihane.. C atine dilarani.. D opo lungo ngerampungi.. Reff : Am D aku durung ikhlas.. Bm Em ndelok kabeh iki.. Am D wong sing tak sayangi G wes duwe pengganti.. Am D aku durung nrimo.. Bm Em yen sliramu lungo.. Am D G mbok tulung kowe ngertio.. Int. Em Bm C hu u u.. ho o o.. G D/F# Em Bm C D G.. ha.. aaa aaa.. G Em bola bali dilarani.. C D nanging kowe tak tresnani.. G Bm mugo ora tok baleni.. C cukup aku sing kelaran D durung ikhlas nggo kelangan.. (durung ikhlas Gusti..) Reff : Am D aku durung ikhlas.. Bm Em ndelok kabeh iki.. Am D wong sing tak sayangi G wes duwe pengganti.. Am D aku durung nrimo.. Bm Em yen sliramu lungo.. Am D G mbok tulung kowe ngertio.. Am D aku durung ikhlas.. Bm Em ndelok kabeh iki.. Am D wong sing tak sayangi G wes duwe pengganti.. Am D aku durung nrimo.. Bm Em yen sliramu lungo.. Am D G mbok tulung kowe ngertio.. C D G Em rampungke.. ceritoku ro kowe.. Am D G aku siap nompo loro ati iki.. C D G Em tangis eluh iki mugo dadi saksi.. Am D G nek aku.. iseh tresno tekan.. mati.. (matur nuwun Gusti..)


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar LAVORA mudah, kunci gitar LAVORA, chord lagu LAVORA - Durung Ikhlas Dasar , chord dasar LAVORA - Durung Ikhlas Dasar , chordtela LAVORA - Durung Ikhlas Dasar , lirik lagu LAVORA - Durung Ikhlas Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari LAVORA di youtube: https://youtube.com/watch?v=naGSzY9q_8Q

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari LAVORA

Chord Lagu Lainnya

×