Open Nav

Lara Silvy - Suwe Ngampet Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : C..F..G..C.. Am..Dm..G..C.. C Dm jujur.. aku sayang kowe.. G C jujur.. aku tresno kowe.. F Dm aku ra.. biso nglakoni.. G C G urip ning dunyo.. tanpo kowe.. C Dm saben.. ku kepetuk sliramu.. G C dag dig dug gemeter.. roso atiku.. F Dm ku pingin.. tansah nyanding sliramu.. G C mergo kegowo.. roso tresnoku.. Reff : F Dm wes suwe ku ngampet tresno karo kowe.. E Am nganti ra biso.. tak gambarake.. F Dm sadumuk.. bathuk sanyari bumi.. G C yo mung kowe.. sing klebu ning ati.. Musik : F..Dm..E..Am G F..Dm..G..Am..G.. C Dm saben.. ku kepetuk sliramu.. G C dag dig dug gemeter.. roso atiku.. F Dm ku pingin.. tansah nyanding sliramu.. G C mergo kegowo.. roso tresnoku.. Reff : F Dm wes suwe ku ngampet tresno karo kowe.. E Am nganti ra biso.. tak gambarake.. F Dm sadumuk.. bathuk sanyari bumi.. G C yo mung kowe.. sing klebu ning ati.. F Dm wes suwe ku ngampet tresno karo kowe.. E Am G rogo lan nyowo.. iki dadi taruhane.. F Dm ku pingin.. nduweni sak utuhe.. G C tresnoku tulus suci ra ono liyane.. F Dm wes suwe ku ngampet tresno karo kowe.. E Am nganti ra biso.. tak gambarake.. F Dm sadumuk.. bathuk sanyari bumi.. G C yo mung kowe.. sing klebu ning ati.. F Dm wes suwe ku ngampet tresno karo kowe.. E Am G rogo lan nyowo.. iki dadi taruhane.. F Dm ku pingin.. nduweni sak utuhe.. G C tresnoku tulus suci ra ono liyane..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lara Silvy mudah, kunci gitar Lara Silvy, chord lagu Lara Silvy - Suwe Ngampet Dasar , chord dasar Lara Silvy - Suwe Ngampet Dasar , chordtela Lara Silvy - Suwe Ngampet Dasar , lirik lagu Lara Silvy - Suwe Ngampet Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lara Silvy di youtube: https://youtube.com/watch?v=FUL0UReuYCw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lara Silvy

Chord Lagu Lainnya

×