Open Nav

Lala Widy - Ketemu Lewat Ngimpi Chord Gitar dan Lirik Lagu

21 views
        Capo ♪ fret 2

Intro : C G Am Em
F C Dm G C..

C G
mung.. biso mbayangke sliramu..
    Am Em
lungguh.. jejer ning sandingku..
F C
mung.. biso mandengi fotomu..
   Dm G
tanpo.. biso ketemu..

Int. F G F G C
C G
su..milir angin wengi iki..
Am Em
nggu..gah kenanganmu..
F C
se..najan amung lewat ngimpi..
 Dm G
aku.. pengen nemoni..

Int. F G C

Reff :
             C F
 ora bakal biso.. ngelaleke sliramu..
                Dm G
 lan ra bakal biso.. ninggalke tresnamu..
            C F
 senajan saiki.. kahanane bedo..
              Dm G
 kowe uwes mulyo.. urip karo wong liyo..
                C
 urip karo wong liyo..

     C G
sing tak sayang-sayang saiki wes ilang..
 Am Em
urip bebarengan mung dadi kenangan..
    F C
nganti ora metu banyu eluhku..
  Dm G
kudu tak lilakne dadi masa lalu..

 C G
ora tak selaki kowe tak kangeni..
  Am Em
sedihku tak simpen ning jerone ati..
  F C
senajan mung biso ketemu lewat ngimpi..
    Dm G C
wes cukup dadi panglipure ati..

Musik : C..Dm..G..C..
        Am..Dm..F G C..

C G
su..milir angin wengi iki..
Am Em
nggu..gah kenanganmu..
F C
se..najan amung lewat ngimpi..
 Dm G
aku pengen nemoni..

Int. F G C

Reff :
             C F
 ora bakal biso.. ngelaleke sliramu..
                Dm G
 lan ra bakal biso.. ninggalke tresnamu..
            C F
 senajan saiki.. kahanane bedo..
              Dm G
 kowe uwes mulyo.. urip karo wong liyo..

             C F
 ora bakal biso.. ngelaleke sliramu..
                Dm G
 lan ra bakal biso.. ninggalke tresnamu..
            C F
 senajan saiki.. kahanane bedo..
              Dm G
 kowe uwes mulyo.. urip karo wong liyo..
                C
 urip karo wong liyo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A Bm F#m
G D Em A D..

D A
mung.. biso mbayangke sliramu..
    Bm F#m
lungguh.. jejer ning sandingku..
G D
mung.. biso mandengi fotomu..
   Em A
tanpo.. biso ketemu..

Int. G A G A D
D A
su..milir angin wengi iki..
Bm F#m
nggu..gah kenanganmu..
G D
se..najan amung lewat ngimpi..
 Em A
aku.. pengen nemoni..

Int. G A D

Reff :
             D G
 ora bakal biso.. ngelaleke sliramu..
                Em A
 lan ra bakal biso.. ninggalke tresnamu..
            D G
 senajan saiki.. kahanane bedo..
              Em A
 kowe uwes mulyo.. urip karo wong liyo..
                D
 urip karo wong liyo..

     D A
sing tak sayang-sayang saiki wes ilang..
 Bm F#m
urip bebarengan mung dadi kenangan..
    G D
nganti ora metu banyu eluhku..
  Em A
kudu tak lilakne dadi masa lalu..

 D A
ora tak selaki kowe tak kangeni..
  Bm F#m
sedihku tak simpen ning jerone ati..
  G D
senajan mung biso ketemu lewat ngimpi..
    Em A D
wes cukup dadi panglipure ati..

Musik : D..Em..A..D..
        Bm..Em..G A D..

D A
su..milir angin wengi iki..
Bm F#m
nggu..gah kenanganmu..
G D
se..najan amung lewat ngimpi..
 Em A
aku pengen nemoni..

Int. G A D

Reff :
             D G
 ora bakal biso.. ngelaleke sliramu..
                Em A
 lan ra bakal biso.. ninggalke tresnamu..
            D G
 senajan saiki.. kahanane bedo..
              Em A
 kowe uwes mulyo.. urip karo wong liyo..

             D G
 ora bakal biso.. ngelaleke sliramu..
                Em A
 lan ra bakal biso.. ninggalke tresnamu..
            D G
 senajan saiki.. kahanane bedo..
              Em A
 kowe uwes mulyo.. urip karo wong liyo..
                D
 urip karo wong liyo..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lala Widy mudah, kunci gitar Lala Widy, chord lagu Lala Widy - Ketemu Lewat Ngimpi Dasar , chord dasar Lala Widy - Ketemu Lewat Ngimpi Dasar , chordtela Lala Widy - Ketemu Lewat Ngimpi Dasar , lirik lagu Lala Widy - Ketemu Lewat Ngimpi Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lala Widy di youtube: https://youtube.com/watch?v=y0WGldUaqog

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lala Widy

Chord Lagu Lainnya

×