Open Nav

Laili Kumalahati - Embuh Chord Gitar dan Lirik Lagu

29 views
                

Change re-chord C/E = Em Intro : F G C.. C Dm opo kowe ora kangen karo aku.. G C opo kowe ora rindu karo aku.. Em F sepi ning kene.. ngenteni tekanmu.. C G F -G lagi ngopo, karo sopo, kowe ning kono.. C Dm kerlipe lintang sing dadi saksi bisu.. G C kowe ngucap janji ngiket ning atiku.. Em F rangkulen aku nadyan mung ning ngimpi.. G C Dm G sayangku tresnoku iki yo mung siji.. Reff : C F ndisik kowe.. tau.. janji.. G C jare sehi..dup se..mati.. Am Dm Bb G saiki embuh ilang ning.. ngendi.. C Dm kerlipe lintang sing dadi saksi bisu.. G C kowe ngucap janji ngiket ning atiku.. Em F rangkulen aku nadyan mung ning ngimpi.. G C F G sayangku tresnoku iki yo mung siji.. Reff : C F ndisik kowe.. tau.. janji.. G C jare sehi..dup se..mati.. Am Dm Bb saiki embuh ilang ning.. ngendi.. G (kowe ning ngendi..) C F kabeh coro.. wis tak.. cobo.. G C mupus cidro.. jroning.. dodo.. Am Dm -Em dongaku mung.. ndang ba..lio.. F G kangen ku wis pol ning jero.. (Am) dodo.. Musik : Am..G/B..C..G C F.. D#..F..G.. Reff : C F ndisik kowe.. tau.. janji.. G C jare sehi..dup se..mati.. Am Dm Bb saiki embuh ilang ning.. ngendi.. G (kowe ning ngendi..) hooo.. C F kabeh coro.. wis tak.. cobo.. G C mupus cidro.. jroning.. dodo.. A/C# Dm -Em dongaku mung.. ndang balio.. F G -Em kangen ku wis pol ning jero.. (dodo) F G kangen ku wis pol ning jero.. C.. ning jero dodo..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Laili Kumalahati mudah, kunci gitar Laili Kumalahati, chord lagu Laili Kumalahati - Embuh Dasar , chord dasar Laili Kumalahati - Embuh Dasar , chordtela Laili Kumalahati - Embuh Dasar , lirik lagu Laili Kumalahati - Embuh Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Laili Kumalahati di youtube: https://youtube.com/watch?v=6SArWB4AQSQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Laili Kumalahati

Chord Lagu Lainnya

×