Open Nav

Kuli Hoa Hoe - Sakarepe Kowe Chord Gitar dan Lirik Lagu

19 views
        

Intro : C G/B Am G F C G G7 gobloog !!! C G/B Am G aku ra nyongko.. kowe setego iki.. F C G G7 di kei ati.. kok malah nggateli.. C G/B Am nangisi kowe koyo wong goblog wae.. G (goblog!, goblog goblog goblog!!!) F C G G7 koyo ra ono wae sing liane.. F G yen pancen wes dadi pilihane C A kowe njaluk mlaku dewe-dewe Dm G monggo wae sekarepe kowe.. (hok'a hok'e) Reff : F lungao wae.. G C nggole'o sing liane.. A Dm ra bakal tak peksake.. G C kowe kudu tetep nang kene.. C7 F wes tak ikhlaske.. G C wes cukup ngerti wae.. A Dm pancen udu dalane.. G C mending mlaku dewe-dewe.. Musik : F G C A Dm..G G7 C G/B Am aku ra ngerti kowe segoblog iki.. G (goblog!, goblog goblog goblog!!!) F C G G7 opo wes lali sopo sing ngancani.. C G/B Am mbien pas kowe lagi susah-susahe.. G (kere!, kere kere kere!!!) F C G G7 sing aku nduwe kabeh kanggo kowe.. F G nanging saiki kowe ninggalke C A kowe njaluk mlaku dewe-dewe Dm G monggo wae sekarepe kowe.. (hok'a hok'e) Reff : F lungao wae.. G C nggole'o sing liane.. A Dm ra bakal tak peksake.. G C kowe kudu tetep nang kene.. C7 F uwes tak ikhlaske.. G C wes cukup ngerti wae.. A Dm pancen udu dalane.. G C mending mlaku dewe-dewe.. C7 F lungao wae.. G C nggole'o sing liane.. A Dm ra bakal tak peksake.. G C kowe kudu tetep nang kene.. C7 F wes tak ikhlaske.. G C wes cukup ngerti wae.. A Dm pancen udu dalane.. G C mending mlaku dewe-dewe..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Kuli Hoa Hoe mudah, kunci gitar Kuli Hoa Hoe, chord lagu Kuli Hoa Hoe - Sakarepe Kowe Dasar , chord dasar Kuli Hoa Hoe - Sakarepe Kowe Dasar , chordtela Kuli Hoa Hoe - Sakarepe Kowe Dasar , lirik lagu Kuli Hoa Hoe - Sakarepe Kowe Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Kuli Hoa Hoe di youtube: https://youtube.com/watch?v=tT7hr24rbic

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Kuli Hoa Hoe

Chord Lagu Lainnya

×