Open Nav

Krist Segara ft. Happy Asmara - Oplosan Ciu Chord Gitar dan Lirik Lagu

16 views
                

Intro : C Dm G C C Dm G C G Pria : C G Dek aku iki pengen ngomong Am Em yen aku saiki wis ra tau ngombe.. F C ngombe oplosan sing ngerusak awakku Dm G aku sadar mung nambahi dadi ngelu.. Wanita : C G Mas opo tenanan ngomongmu Am Em yen kowe saiki wis ra ngombe ciu.. F C aku seneng yen koe saiki sadar Dm G mugo iso sak lawase sampe modar.. Pria : C G Yo to dek aku sing salah Am Em Aku janji ora bakalan baleni F C Mendem ciu mergo wis jan kapok tenan Dm G Aku pengen noto urip sing bebrayan.. Wanita : F C Wis tak sepuro.. G C tapi ojo di baleni.. F C eling uripmu.. G C G mestio bakale mati.. Pria : C G Saiki aku wis sadar Am Em banyu setan marai ngrusak awakku F C mugo iso lali ra bakal baleni Dm G mendem ciu oplosan say good bay to you.. Wanita : C G Senengku krungu kabarmu Am Em leren mendem banyune oplosan ciu.. F C tepatno janjimu ra bakal baleni Dm G eman tenan awakmu yen mbok larani.. Pria : Am Em Ora patheken F C yen aku ra ngombe ciu (opo yo tenan) Am Em Aku wis mari.. F C G mergo aku eling mati.. Musik : C G Am Em F C Dm G.. Wanita : F C Wis tak sepuro.. G C tapi ojo di baleni.. F C eling uripmu.. G C G mestio bakale mati.. Pria : Am Em Ora patheken F C yen aku ra ngombe ciu (opo yo tenan) Am Em aku wis mari.. F C G mergo aku eling mati.. Pria : C G Dek aku iki pengen ngomong Am Em yen aku saiki wis ra tau ngombe.. F C ngombe oplosan sing ngerusak awakku Dm G C G C mendem ciu oplosan say good bay to you..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Krist Segara ft. Happy Asmara - Oplosan Ciu Dasar , chord dasar Krist Segara ft. Happy Asmara - Oplosan Ciu Dasar , chordtela Krist Segara ft. Happy Asmara - Oplosan Ciu Dasar , lirik lagu Krist Segara ft. Happy Asmara - Oplosan Ciu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=JtfiWx1TLWo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

×