Open Nav

Kopong Rapp - Njaluk Balen Chord Gitar dan Lirik Lagu

11 views
        

Intro : C G Am Em F C Dm G C G Am Em F C Dm G Reff : C G sing uwes yo wes wae mas Am Em pangapurane tenan dinggo awakmu F C yen aku wes ngelarani atimu Dm G walau aku masih sayang.. C G dan kini ku mencoba tuk pergi Am Em ninggalke kowe sing tak tresnani F C walau berat pasti kan kujalani Dm G (C) najan wes jodoku sesok aku bakal bali.. C G apik elekmu tak tompo Am mergo aku sayang kowe Em kabeh kekuranganmu tak tompo opo anane F C opo kurangku saiki Dm kowe mblenjani janji G jare arep tekan mati (C) jebul rabi we ra dadi C aku kudu piye G nek pancen ngene uripku Am adoh seko tresno Em lan akeh kekuranganku F aku mung iso nompo C sak kuate atiku Dm G nek kiro-kiro ra mampu (C) tak lungo seko atimu.. C G iki niat wes tenanan Am ojo dinggo dolanan Em opo meneh dilarani F malah mengecewakan C iki ati udu kos kosan Dm sing iso dinggo ampiran G nek ncen kowe arep lungo (C) rono lungo sisan.. Reff : C G sing uwes yo wes wae mas Am Em pangapurane tenan dinggo awakmu F C yen aku wes ngelarani atimu Dm G walau aku masih sayang.. C G dan kini ku mencoba tuk pergi Am Em ninggalke kowe sing tak tresnani F C walau berat pasti kan kujalani Dm G (C) najan wes jodoku sesok aku bakal bali.. C saking sabare aku G Am saking cintane awakku ra tau iso nesu Em mergo kok kowe ngelarani aku F C opo salah lan kurangku kowe milih wong liyo Dm durung mesti nek kowe G tibo wonge bakal ono C G wong lanang jan menang mileh wong wedok menang nolak Am Em tapi aku ra pileh-pileh mergo wong percumah F C ning ati iki ra ono liyane yo mung kowe Dm arep kepiye wae G tresnoku yo mung nggo kowe C G sesok kowe bakal getun nek cen uwes kelangan Am Em kelangan uwong sing tok tresnani kabeh mung bayangan F C walau sakit kurasakan pahit pasti kutelan Dm nek cen kuwe jodoku G pasti dipertemukan.. Reff : C G sing uwes yo wes wae mas Am Em pangapurane tenan dinggo awakmu F C yen aku wes ngelarani atimu Dm G walau aku masih sayang.. C G dan kini ku mencoba tuk pergi Am Em ninggalke kowe sing tak tresnani F C walau berat pasti kan kujalani Dm G (C) najan wes jodoku sesok aku bakal bali.. Outro: C G ngapurane mas Am Em aku wes ngelarani kowe F C ra bakal tak baleni Dm G mergo aku tresno kowe.. C G aku njaluk bali Am Em cinta seperti dulu lagi F C sayangku cuma kamu Dm G dan tak akan terganti.. C lagi..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hip Hop Koplo mudah, kunci gitar Hip Hop Koplo, chord lagu Kopong Rapp - Njaluk Balen Dasar , chord dasar Kopong Rapp - Njaluk Balen Dasar , chordtela Kopong Rapp - Njaluk Balen Dasar , lirik lagu Kopong Rapp - Njaluk Balen Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=owUZVYhXJZQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Hip Hop Koplo

Chord Lagu Lainnya

×