Open Nav

Koncoku Pilihanmu - Iwan Kurniawan Ft. Damara De Chord Gitar dan Lirik Lagu

19 views
        

Intro : F G C G.. C G perih rasane atiku.. Am Em nalikane aku krungu.. F C koe medot aku.. Dm G mergo koncoku pilihanmu.. C ning atimu.. C G mas.. sing gede pangapuramu.. Am Em yen iki dudu karepku.. F C mergo wong tuaku.. Dm G ora setuju.. ro awakmu.. C dadi jodoku.. Int. F G C.. Reff : F G opo.. iki uwes takdire.. -F Em Am aku.. pisah karo koe.. Dm G mergo.. wes ono liane.. C koncoku dewe.. F G remuk.. ati iki rasane.. -F Em Am tresnoku mung cukup semene.. Dm G mugo.. oleh gantine.. C koyo sing tok karepke.. Musik : F G Em Am Dm G C G.. C G mas.. sing gede pangapuramu.. Am Em yen iki dudu karepku.. F C mergo wong tuaku.. Dm G ora setuju.. ro awakmu.. C dadi jodoku.. Int. F G C.. Reff : F G opo.. iki uwes takdire.. Em Am aku.. pisah karo koe.. Dm G mergo.. wes ono liane.. C koncoku dewe.. F G remuk.. ati iki rasane.. -F Em Am tresnoku mung cukup semene.. Dm G mugo.. oleh gantine.. C koyo sing tok karepke.. F G G-F tak pasrahke.. doso lan luputku.. Em Am yen iki pancen aku sing kleru.. Dm tak jalok awakmu.. G C sing gede pangapuramu karo aku..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Damara De mudah, kunci gitar Damara De, chord lagu Koncoku Pilihanmu - Iwan Kurniawan Ft. Damara De Dasar , chord dasar Koncoku Pilihanmu - Iwan Kurniawan Ft. Damara De Dasar , chordtela Koncoku Pilihanmu - Iwan Kurniawan Ft. Damara De Dasar , lirik lagu Koncoku Pilihanmu - Iwan Kurniawan Ft. Damara De Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Damara De di youtube: https://youtube.com/watch?v=uqtQ7dnvGxI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Damara De

Chord Lagu Lainnya

×