Open Nav

Konco Serawung Official - Kersane Gusti Chord Gitar dan Lirik Lagu

13 views
        Capo fret 2

Intro : C..
        F G Em Am
Dm G C G
C G Am Em
kowe.. tau ono ning a..tiku..
  F Em Dm G
susah.. seneng.. dirasakke bareng..
   C G Am Em
mbiyen kowe.. sing tak impekke..
F Em Dm G
dulu berharap.. kau cinta terakhir..

C G Am Em
mas.. aku.. nyuwun nga..puro..
 F Em Dm G
uwes ngeliyo.. ning mburimu..
 C G Am Em
aku.. pengen.. bali koyo wingi..
   F Em Dm G
janji ora bakal.. tak baleni..

      F G
wes raiso nimas..
    Em Am
aku ra bakal neruske..
      Dm G C
wes cukup.. monggo ro dee..

Reff :
   F G Em
 jane kowe kuwi mung nyepelekke..
   Am Dm
 kowe sing tak tresno
         G C
 malah kowe balese pait..

   F G Em
 yowes ora popo uwis takdire
   Am Dm
 kowe karo dee
           G C
 wes cukup tak ikhlaske wae..

Musik : F G Em Am
Dm G C..
        F G Em Am
Dm G C..

      F G
wes raiso nimas..
    Em Am
aku ra bakal neruske..
      Dm G C
wes cukup.. monggo ro dee..

Reff :
   F G Em
 jane kowe kuwi mung nyepelekke..
   Am Dm
 kowe sing tak tresno
         G C
 malah kowe balese pait..

   F G Em
 yowes ora popo uwis takdire
   Am Dm
 kowe karo dee
           G C
 wes cukup tak ikhlaske wae..

   F G
 sepurane kangmas..
            Em Am
 wes tak loske kowe luweh..
  Dm G C
 ora maksud dolanan atimu..

 F G
 gandengo dee..
          Em Am
 pengenku mbaleni wingi..
     Dm G C A D
 aku ra iso.. aku yo nduwe ati..

(Overtune)
   G A F#m
 kulinakke wae.. mlaku dewe dewe..
    Bm Em
 nderek kersane Gusti
       G D
 ajeng pripun manut mawon..

  G A F#m
 aku karo kowe.. mugo bahagia..
     Bm Em
 senajan wes ra sesandingan..
   A D
 kowe tetep ning ati..
      Em
 ra sesandingan..
   A D
 kowe tetep ning ati..
      Em
 ra sesandingan..
   A D -G D
 kowe tetep ning ati..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D..
        G A F#m Bm
Em A D A
D A Bm F#m
kowe.. tau ono ning a..tiku..
  G F#m Em A
susah.. seneng.. dirasakke bareng..
   D A Bm F#m
mbiyen kowe.. sing tak impekke..
G F#m Em A
dulu berharap.. kau cinta terakhir..

D A Bm F#m
mas.. aku.. nyuwun nga..puro..
 G F#m Em A
uwes ngeliyo.. ning mburimu..
 D A Bm F#m
aku.. pengen.. bali koyo wingi..
   G F#m Em A
janji ora bakal.. tak baleni..

      G A
wes raiso nimas..
    F#m Bm
aku ra bakal neruske..
      Em A D
wes cukup.. monggo ro dee..

Reff :
   G A F#m
 jane kowe kuwi mung nyepelekke..
   Bm Em
 kowe sing tak tresno
         A D
 malah kowe balese pait..

   G A F#m
 yowes ora popo uwis takdire
   Bm Em
 kowe karo dee
           A D
 wes cukup tak ikhlaske wae..

Musik : G A F#m Bm
Em A D..
        G A F#m Bm
Em A D..

      G A
wes raiso nimas..
    F#m Bm
aku ra bakal neruske..
      Em A D
wes cukup.. monggo ro dee..

Reff :
   G A F#m
 jane kowe kuwi mung nyepelekke..
   Bm Em
 kowe sing tak tresno
         A D
 malah kowe balese pait..

   G A F#m
 yowes ora popo uwis takdire
   Bm Em
 kowe karo dee
           A D
 wes cukup tak ikhlaske wae..

   G A
 sepurane kangmas..
            F#m Bm
 wes tak loske kowe luweh..
  Em A D
 ora maksud dolanan atimu..

 G A
 gandengo dee..
          F#m Bm
 pengenku mbaleni wingi..
     Em A D B E
 aku ra iso.. aku yo nduwe ati..

(Overtune)
   A B G#m
 kulinakke wae.. mlaku dewe dewe..
    C#m F#m
 nderek kersane Gusti
       A E
 ajeng pripun manut mawon..

  A B G#m
 aku karo kowe.. mugo bahagia..
     C#m F#m
 senajan wes ra sesandingan..
   B E
 kowe tetep ning ati..
      F#m
 ra sesandingan..
   B E
 kowe tetep ning ati..
      F#m
 ra sesandingan..
   B E -A E
 kowe tetep ning ati..
    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hip Hop Koplo mudah, kunci gitar Hip Hop Koplo, chord lagu Konco Serawung Official - Kersane Gusti Dasar , chord dasar Konco Serawung Official - Kersane Gusti Dasar , chordtela Konco Serawung Official - Kersane Gusti Dasar , lirik lagu Konco Serawung Official - Kersane Gusti Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=CKlwTUKerSg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Hip Hop Koplo

Chord Lagu Lainnya

×