Open Nav

Klenik Genk - AKU LILO Chord Gitar dan Lirik Lagu

19 views
                Capo fret 4

Intro : C..
        C Am Dm G..

C G
ati iki.. uwes lilo..
Am F
iso nerimo kahanane
C G
loro iki.. wes ra tak rasakke..
Am F
everything is gonna be okay

    G      
senajan aku isih tresno
  Am
nanging ora iso mekso
Bb
kabeh tak tompo
      G
kanti ikhlas legowo..

Reff :
       C
  aku uwes lilo..
       Am
  ati iki iso nerimo..
          Dm
  ora sah nggoleki..
       G
  aku ora bakal bali..

         C
  golek uwong liyo..
              Am
  sing iso ngeluwihi tresno..
           Dm
  aku wong ra nduwe..
          G               (C)
  sing anane mung di sepelekke..

Musik : C Am F G..
        C Am F G C..

C G
roso iki.. ra iso ngapusi..
   Am F
saklawase ora bakal lali
C G
kabeh coro.. wes tak cubo..
Am F
anane mung soyo nelongso..

    G        
senajan aku isih tresno
  Am
nanging ora iso mekso
Bb
kabeh tak tompo
      G
kanti ikhlas legowo..

Reff :
       C
  aku uwes lilo..
       Am
  ati iki iso nerimo..
          Dm
  ora sah nggoleki..
       G
  aku ora bakal bali..

         C
  golek uwong liyo..
              Am
  sing iso ngeluwihi tresno..
           Dm
  aku wong ra nduwe..
          G C G A
  sing anane mung di sepelekke..

Reff: [Overtune]
       D
  aku uwes lilo..
       Bm
  ati iki iso nerimo..
          Em
  ora sah nggoleki..
       A
  aku ora bakal bali..

         D
  golek uwong liyo..
              Bm
  sing iso ngeluwihi tresno..
           Em
  aku wong ra nduwe..
          A D Bm
  sing anane mung di sepelekke..
                 G A
  mung di sepelekke..
            D
  aku wes lilo..

Outro: D..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E..
        E C#m F#m B..

E B
ati iki.. uwes lilo..
C#m A
iso nerimo kahanane
E B
loro iki.. wes ra tak rasakke..
C#m A
everything is gonna be okay

    B            
senajan aku isih tresno
  C#m
nanging ora iso mekso
D 
kabeh tak tompo 
      B
kanti ikhlas legowo..

Reff :
       E
  aku uwes lilo..
       C#m
  ati iki iso nerimo..
          F#m
  ora sah nggoleki..
       B
  aku ora bakal bali..

         E
  golek uwong liyo..
              C#m
  sing iso ngeluwihi tresno..
           F#m
  aku wong ra nduwe..
          B E 
  sing anane mung di sepelekke..

Musik : E C#m A B..
        E C#m A B E..

E B
roso iki.. ra iso ngapusi..
   C#m A
saklawase ora bakal lali
E B
kabeh coro.. wes tak cubo..
C#m A
anane mung soyo nelongso..

    B            
senajan aku isih tresno
  C#m
nanging ora iso mekso
D 
kabeh tak tompo 
      B
kanti ikhlas legowo..

Reff :
       E
  aku uwes lilo..
       C#m
  ati iki iso nerimo..
          F#m
  ora sah nggoleki..
       B
  aku ora bakal bali..

         E
  golek uwong liyo..
              C#m
  sing iso ngeluwihi tresno..
           F#m
  aku wong ra nduwe..
          B E B C#
  sing anane mung di sepelekke..

Reff: [Overtune]
       F#
  aku uwes lilo..
       D#m
  ati iki iso nerimo..
          G#m
  ora sah nggoleki..
       C#
  aku ora bakal bali..

         F#
  golek uwong liyo..
              D#m
  sing iso ngeluwihi tresno..
           G#m
  aku wong ra nduwe..
          C# F# D#m
  sing anane mung di sepelekke..
                 B C#
  mung di sepelekke..
            F#
  aku wes lilo..

Outro: F#..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Campursari mudah, kunci gitar Campursari, chord lagu Klenik Genk - AKU LILO Dasar , chord dasar Klenik Genk - AKU LILO Dasar , chordtela Klenik Genk - AKU LILO Dasar , lirik lagu Klenik Genk - AKU LILO Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Campursari di youtube: https://youtube.com/watch?v=4MQh5RRJkM4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Campursari

Chord Lagu Lainnya

×