Open Nav

Kinur - Mung Ban Serepmu Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                C G
cobo.. pikiren..
  Am Em
piye aku ora gregeten..
  F C
kowe njaluk.. tak pethuk..
Am G
neng.. stasiun..

C
oalah dek, dek..
    G
jarene kowe tresno karo aku..
Am
 tapi nyatane
                    Em
kowe tego ngelarani atiku..
                F
tibake aku mung ban serepmu..
loro dek, loro dek
C
 ati iki kebacut loro dek
Am
 mergo kowe nyanding karo wong liyo dek
G
 sungguh lorone ati iki dek

  C G
cobo.. pikiren..
  Am Em
piye aku ora gregeten..
  F C
kowe njaluk.. tak pethuk..
Am G
neng.. stasiun..

Reff :
 F G
 tibake kowe janji ugo..
    Em Am
 njaluk dipethuk karo wong liyo..
 F
 mbok anggep opo aku..
 G C
 mung ban serepmu..

 F G
 tibake kowe janji ugo..
    Em Am
 njaluk dipethuk karo wong liyo..
 F
 mbok anggep opo aku..
 G C
 mung ban serepmu..

Musik : F G Em Am
F G C..

Reff :
 F G
 tibake kowe janji ugo..
    Em Am
 njaluk dipethuk karo wong liyo..
 F
 mbok anggep opo aku..
 G C
 mung ban serepmu..

 F G
 tibake kowe janji ugo..
    Em Am
 njaluk dipethuk karo wong liyo..
 F
 mbok anggep opo aku..
 G C
 mung ban serepmu..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Kinur mudah, kunci gitar Kinur, chord lagu Kinur - Mung Ban Serepmu Dasar , chord dasar Kinur - Mung Ban Serepmu Dasar , chordtela Kinur - Mung Ban Serepmu Dasar , lirik lagu Kinur - Mung Ban Serepmu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Kinur di youtube: https://youtube.com/watch?v=ycQ2o5jLHgw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Kinur

Chord Lagu Lainnya

×