Open Nav

Kiki Atrika - Tresnaku Ing Telogo Ndaru Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
        

Intro : C G D G C G D G.. G C sorot bening mripatmu.. D Em tak sawang soko banyu.. C ing telogo ndaru.. Am pisanan dewe ketemu.. D janji bareng ngajak mlaku.. G C kabeh roso sayangku.. D Em mergo roso tresnamu.. C ra tak blenjani.. Am roso sing tansah nyawiji.. D roso ati dadi siji.. Reff : G C D Em ing telogo ndaru.. klaten bersinar.. C Am D koyo murupe tresnaku tresnamu.. G C D Em ademe howo.. ing pinggir telogo.. C awake dewe ndongo.. Am D G mugo wae biso nganti selawase.. C G ing telogo ndaru.. D G gawe kenangan sing syahdu.. C G ing tegolo ndaru.. D G rasa cinta bersatu.. Musik : C G D G (3x) C G D G.. G C sorot bening mripatmu.. D Em tak sawang soko banyu.. C ing telogo ndaru.. Am pisanan dewe ketemu.. D janji bareng ngajak mlaku.. G C kabeh roso sayangku.. D Em mergo roso tresnamu.. C ra tak blenjani.. Am roso sing tansah nyawiji.. D roso ati dadi siji.. Reff : G C D Em ing telogo ndaru.. klaten bersinar.. C Am D koyo murupe tresnaku tresnamu.. G C D Em ademe howo.. ing pinggir telogo.. C awake dewe ndongo.. Am D G mugo wae biso nganti selawase.. C G ing telogo ndaru.. D G gawe kenangan sing syahdu.. C G ing tegolo ndaru.. D G rasa cinta bersatu.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : B F# C# F# B F# C# F#.. F# B sorot bening mripatmu.. C# D#m tak sawang soko banyu.. B ing telogo ndaru.. G#m pisanan dewe ketemu.. C# janji bareng ngajak mlaku.. F# B kabeh roso sayangku.. C# D#m mergo roso tresnamu.. B ra tak blenjani.. G#m roso sing tansah nyawiji.. C# roso ati dadi siji.. Reff : F# B C# D#m ing telogo ndaru.. klaten bersinar.. B G#m C# koyo murupe tresnaku tresnamu.. F# B C# D#m ademe howo.. ing pinggir telogo.. B awake dewe ndongo.. G#m C# F# mugo wae biso nganti selawase.. B F# ing telogo ndaru.. C# F# gawe kenangan sing syahdu.. B F# ing tegolo ndaru.. C# F# rasa cinta bersatu.. Musik : B F# C# F# (3x) B F# C# F#.. F# B sorot bening mripatmu.. C# D#m tak sawang soko banyu.. B ing telogo ndaru.. G#m pisanan dewe ketemu.. C# janji bareng ngajak mlaku.. F# B kabeh roso sayangku.. C# D#m mergo roso tresnamu.. B ra tak blenjani.. G#m roso sing tansah nyawiji.. C# roso ati dadi siji.. Reff : F# B C# D#m ing telogo ndaru.. klaten bersinar.. B G#m C# koyo murupe tresnaku tresnamu.. F# B C# D#m ademe howo.. ing pinggir telogo.. B awake dewe ndongo.. G#m C# F# mugo wae biso nganti selawase.. B F# ing telogo ndaru.. C# F# gawe kenangan sing syahdu.. B F# ing tegolo ndaru.. C# F# rasa cinta bersatu..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Kiki Atrika mudah, kunci gitar Kiki Atrika, chord lagu Kiki Atrika - Tresnaku Ing Telogo Ndaru Dasar , chord dasar Kiki Atrika - Tresnaku Ing Telogo Ndaru Dasar , chordtela Kiki Atrika - Tresnaku Ing Telogo Ndaru Dasar , lirik lagu Kiki Atrika - Tresnaku Ing Telogo Ndaru Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Kiki Atrika di youtube: https://youtube.com/watch?v=iedsJZOYJHU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Kiki Atrika

Chord Lagu Lainnya

×