Open Nav

Kere Munggah Bale - Iwan Anoman Chord Gitar dan Lirik Lagu

35 views
                

Intro : Am C Am C Am C Am F..Em..F C G C Am nok.. barek wati.. F C saiki urepmu soyo mukti.. Dm Am nyandang nganggo ra nguciwani.. F G C G mergo saiki wis dadi penyanyi.. C Am nok.. barek wati.. F C gayamu jan koyo selebriti.. Dm Am mulo saiki kowe lali.. F G Am Em karo aku sing ndadekke penyanyi.. Reff : Am Em eling.. eling.. F C kowe biyen dodol sego kering.. Dm Am Em bareng saiki dadi wong kon..dang.. F G Am Em kowe njur lali karo kahanan.. Am Em eling.. eling.. F C kowe mbiyen dodol sego kucing.. Dm Am Em bareng saiki dadi wong ge..de.. F G Am G kowe koyo kere munggah bale.. C Am nok.. barek wati.. F C senajan saiki kowe lali.. Dm Am nanging tetep tak dongakake.. F G Am mugo mugo balio dadi kere.. Musik : Am Em F C Dm Am Em F G Am Am C Am F..Em..F..C G C Am nok.. barek wati.. F C mbiyen omahmu jan ra mbejaji.. Dm Am sasat ra biso nggo mbakar trasi.. F G C G neng saiki wis apik koyo loji.. C Am nok.. barek wati.. F C kowe saiki cidro ing janji.. Dm Am janjimu mbiyen ra bakal lali.. F G Am Em karo aku sing ndadekke penyanyi.. Reff : Am Em eling.. eling.. F C kowe biyen dodol sego kering.. Dm Am Em bareng saiki dadi wong kon..dang.. F G Am Em kowe njur lali karo kahanan.. Am Em eling.. eling.. F C kowe mbiyen dodol sego kucing.. Dm Am Em bareng saiki dadi wong ge..de.. F G Am G kowe koyo kere munggah bale.. C Am nok.. barek wati.. F C senajan saiki kowe lali.. Dm Am nanging tetep tak dongakake.. F G Am mugo mugo balio dadi kere.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : D#m F# D#m F# D#m F# D#m B..A#m..B..F# C# F# D#m nok.. barek wati.. B F# saiki urepmu soyo mukti.. G#m D#m nyandang nganggo ra nguciwani.. B C# F# C# mergo saiki wis dadi penyanyi.. F# D#m nok.. barek wati.. B F# gayamu jan koyo selebriti.. G#m D#m mulo saiki kowe lali.. B C# D#m A#m karo aku sing ndadekke penyanyi.. Reff : D#m A#m eling.. eling.. B F# kowe biyen dodol sego kering.. G#m D#m A#m bareng saiki dadi wong kon..dang.. B C# D#m A#m kowe njur lali karo kahanan.. D#m A#m eling.. eling.. B F# kowe mbiyen dodol sego kucing.. G#m D#m A#m bareng saiki dadi wong ge..de.. B C# D#m C# kowe koyo kere munggah bale.. F# D#m nok.. barek wati.. B F# senajan saiki kowe lali.. G#m D#m nanging tetep tak dongakake.. B C# D#m mugo mugo balio dadi kere.. Musik : D#m A#m B F# G#m D#m A#m B C# D#m D#m F# D#m B..A#m..B..F# C# F# D#m nok.. barek wati.. B F# mbiyen omahmu jan ra mbejaji.. G#m D#m sasat ra biso nggo mbakar trasi.. B C# F# C# neng saiki wis apik koyo loji.. F# D#m nok.. barek wati.. B F# kowe saiki cidro ing janji.. G#m D#m janjimu mbiyen ra bakal lali.. B C# D#m A#m karo aku sing ndadekke penyanyi.. Reff : D#m A#m eling.. eling.. B F# kowe biyen dodol sego kering.. G#m D#m A#m bareng saiki dadi wong kon..dang.. B C# D#m A#m kowe njur lali karo kahanan.. D#m A#m eling.. eling.. B F# kowe mbiyen dodol sego kucing.. G#m D#m A#m bareng saiki dadi wong ge..de.. B C# D#m C# kowe koyo kere munggah bale.. F# D#m nok.. barek wati.. B F# senajan saiki kowe lali.. G#m D#m nanging tetep tak dongakake.. B C# D#m mugo mugo balio dadi kere..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Campursari mudah, kunci gitar Campursari, chord lagu Kere Munggah Bale - Iwan Anoman Dasar , chord dasar Kere Munggah Bale - Iwan Anoman Dasar , chordtela Kere Munggah Bale - Iwan Anoman Dasar , lirik lagu Kere Munggah Bale - Iwan Anoman Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Campursari di youtube: https://youtube.com/watch?v=RyxYiLE0e40

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Campursari

Chord Lagu Lainnya

×