Open Nav

Keplers Inst - SELOPURO Chord Gitar dan Lirik Lagu

11 views
        SELOPURO (Senajan Loro Mung Biso Nyepuro)
Capo di fret 5

Intro : C F G C..

C
 aku lungo pamit
     F
kowe sing tak tresnani
         G
sing tak jaluk
                   C
kowe jo ninggal janji..

C
 aku bali sing tak karep
F
tetep ning ati
    G C
bukane kowe malah mbedo ati..

F G Em Am
 nyatane kowe budal karo de'e..
F G C
 pas lugu-lugune ati..
F G Em Am
 aku ra nyongko kowe kok koyo ngene..
    F G C
senajan loro mung biso nyepuroni..

Reff :
          F G
 rasane loro.. nang ati kulo
        Em Am
 dung bodo ra genep nyepuro
        F G C
 wes ngaliyo jo nyeseki nang dodo..

          F G
 rasane loro.. ndang ati mugo
        Em Am
 ndang mari ndang golek sing liyo
     F G C
 aku yo iso wedok'an yo ra mung riko..

Musik : F G Em Am
F G C..
        F G Em Am
F G C..

F G Em Am
 nyatane kowe budal karo de'e..
F G C
 pas lugu-lugune ati..
F G Em Am
 aku ra nyongko kowe kok koyo ngene..
    F G C
senajan loro mung biso nyepuroni..

Reff :
          F G
 rasane loro.. nang ati kulo
        Em Am
 dung bodo ra genep nyepuro
        F G C
 wes ngaliyo jo nyeseki nang dodo..

          F G
 rasane loro.. ndang ati mugo
        Em Am
 ndang mari ndang golek sing liyo
     F G C
 aku yo iso wedok'an yo ra mung riko..

Outro : F G Em Am
F G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F Bb C F..

F
 aku lungo pamit
     Bb
kowe sing tak tresnani
         C
sing tak jaluk
                   F
kowe jo ninggal janji..

F
 aku bali sing tak karep
Bb
tetep ning ati
    C F
bukane kowe malah mbedo ati..

Bb C Am Dm
 nyatane kowe budal karo de'e..
Bb C F
 pas lugu-lugune ati..
Bb C Am Dm
 aku ra nyongko kowe kok koyo ngene..
    Bb C F
senajan loro mung biso nyepuroni..

Reff :
          Bb C
 rasane loro.. nang ati kulo
        Am Dm
 dung bodo ra genep nyepuro
        Bb C F
 wes ngaliyo jo nyeseki nang dodo..

          Bb C
 rasane loro.. ndang ati mugo
        Am Dm
 ndang mari ndang golek sing liyo
     Bb C F
 aku yo iso wedok'an yo ra mung riko..

Musik : Bb C Am Dm
Bb C F..
        Bb C Am Dm
Bb C F..

Bb C Am Dm
 nyatane kowe budal karo de'e..
Bb C F
 pas lugu-lugune ati..
Bb C Am Dm
 aku ra nyongko kowe kok koyo ngene..
    Bb C F
senajan loro mung biso nyepuroni..

Reff :
          Bb C
 rasane loro.. nang ati kulo
        Am Dm
 dung bodo ra genep nyepuro
        Bb C F
 wes ngaliyo jo nyeseki nang dodo..

          Bb C
 rasane loro.. ndang ati mugo
        Am Dm
 ndang mari ndang golek sing liyo
     Bb C F
 aku yo iso wedok'an yo ra mung riko..

Outro : Bb C Am Dm
Bb C F..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Keplers Inst mudah, kunci gitar Keplers Inst, chord lagu Keplers Inst - SELOPURO Dasar , chord dasar Keplers Inst - SELOPURO Dasar , chordtela Keplers Inst - SELOPURO Dasar , lirik lagu Keplers Inst - SELOPURO Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Keplers Inst di youtube: https://youtube.com/watch?v=oZZ_ZBR1FI0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Keplers Inst

Chord Lagu Lainnya

×