Open Nav

Katulistiva - Wes Tak Perjuangke Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
        

Intro : C G/B Bb F/A Fm.. C G mbiyen kowe janji Am Em sak jerone ati.. F G mbiyen kowe tresno.. C tanpo wong liyo.. C G rembulane wengi Am Em sing tansah nyekseni.. F cerito asmoro.. G jaman semono.. C G nanging saiki Am Em mung nggerus ning ati.. F G aku ora nyongko.. C mung mbok sio-sio.. C G senadyan rogo iki Am Em wes ra dadi siji.. F aku kudu lilo.. G kudu tak ikhlasno.. Reff : C G/B wes tak re..wangi Am G kerjo awan wengi F Em golek rejeki.. Dm G kanti ikhlas ati.. C G/B kok kowe.. tego.. Am G mlaku ro wong liyo F Em ninggalno aku lungo Dm G C gawe aku keloro-loro.. Musik : C G/B Am G F Em Dm G.. C G mbiyen kowe janji Am Em sak jerone ati.. F G mbiyen kowe tresno.. C tanpo wong liyo.. C G rembulane wengi Am Em sing tansah nyekseni.. F cerito asmoro.. G jaman semono.. C G nanging saiki Am Em mung nggerus ning ati.. F G aku ora nyongko.. C mung mbok sio-sio.. C G senadyan rogo iki Am Em wes ra dadi siji.. F aku kudu lilo.. G kudu tak ikhlasno.. Reff : C G/B wes tak re..wangi Am G kerjo awan wengi F Em golek rejeki.. Dm G kanti ikhlas ati.. C G/B kok kowe.. tego.. Am G mlaku ro wong liyo F Em ninggalno aku lungo Dm G C gawe aku keloro-loro.. Am Em yo wes minggato F C lungo tanpo duso Am Em cukup tekan semene F kowe.. G C sing mbiyen tak perjuangke.. F kowe.. G (C) sing mbiyen tak perjuangke.. Outro : C G/B Am G C.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : A E/G# G D/F# Dm.. A E mbiyen kowe janji F#m C#m sak jerone ati.. D E mbiyen kowe tresno.. A tanpo wong liyo.. A E rembulane wengi F#m C#m sing tansah nyekseni.. D cerito asmoro.. E jaman semono.. A E nanging saiki F#m C#m mung nggerus ning ati.. D E aku ora nyongko.. A mung mbok sio-sio.. A E senadyan rogo iki F#m C#m wes ra dadi siji.. D aku kudu lilo.. E kudu tak ikhlasno.. Reff : A E/G# wes tak re..wangi F#m E kerjo awan wengi D C#m golek rejeki.. Bm E kanti ikhlas ati.. A E/G# kok kowe.. tego.. F#m E mlaku ro wong liyo D C#m ninggalno aku lungo Bm E A gawe aku keloro-loro.. Musik : A E/G# F#m E D C#m Bm E.. A E mbiyen kowe janji F#m C#m sak jerone ati.. D E mbiyen kowe tresno.. A tanpo wong liyo.. A E rembulane wengi F#m C#m sing tansah nyekseni.. D cerito asmoro.. E jaman semono.. A E nanging saiki F#m C#m mung nggerus ning ati.. D E aku ora nyongko.. A mung mbok sio-sio.. A E senadyan rogo iki F#m C#m wes ra dadi siji.. D aku kudu lilo.. E kudu tak ikhlasno.. Reff : A E/G# wes tak re..wangi F#m E kerjo awan wengi D C#m golek rejeki.. Bm E kanti ikhlas ati.. A E/G# kok kowe.. tego.. F#m E mlaku ro wong liyo D C#m ninggalno aku lungo Bm E A gawe aku keloro-loro.. F#m C#m yo wes minggato D A lungo tanpo duso F#m C#m cukup tekan semene D kowe.. E A sing mbiyen tak perjuangke.. D kowe.. E (A) sing mbiyen tak perjuangke.. Outro : A E/G# F#m E A..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Katulistiva mudah, kunci gitar Katulistiva, chord lagu Katulistiva - Wes Tak Perjuangke Dasar , chord dasar Katulistiva - Wes Tak Perjuangke Dasar , chordtela Katulistiva - Wes Tak Perjuangke Dasar , lirik lagu Katulistiva - Wes Tak Perjuangke Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Katulistiva di youtube: https://youtube.com/watch?v=ykMEzwb72V8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Katulistiva

Chord Lagu Lainnya

×