Open Nav

Kang Ipin - Bulupitu Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
                

Intro : C..D..F Fm C.. C Fm C Fm C F mbiyen kowe ning kene wis tau janji G Em bakal setia nunggu awakku bali A Dm tak belani kerjo neng luar negeri G C nggolek modal kanggo rabi.. C F bulupitu mbiyen dadi saksi bisu G Em nalikane kowe ngeterke lungoku A Dm netes eluh ning pipi kowe ra lilo G C jebule malah suloyo.. F G Em A paribasane bledeg ning mongso ketigo Dm G C krungu awakmu uwis mbojo.. F G Em A tego-tegone kowe ngrusak janji setio Dm G C ning bulupitu purwokerto.. Reff : F G Em A roso.. awakku mati separo Dm G C mergo bondo kowe ilang roso F G Em A opo.. pancen kowe sengojo Dm G C ninggal tatu ngambyarke atiku.. Musik : F G Em A Dm G C D G E Am Dm..G.. F G Em A paribasane bledeg ning mongso ketigo Dm G C krungu awakmu uwis mbojo.. F G Em A tego-tegone kowe ngrusak janji setio Dm G C ning bulupitu purwokerto.. Reff : F G Em A roso.. awakku mati separo Dm G C mergo bondo kowe ilang roso F G Em A opo.. pancen kowe sengojo Dm G C ninggal tatu ngambyarke atiku.. F G Em A roso.. awakku mati separo Dm G C mergo bondo kowe lali rupo F G Em A opo.. pancen kowe sengojo Dm G C nggolet dunyo tanpo mikir tresno Dm G C nggolet dunyo tanpo mikir tresno.. ===ORIGINAL CHORD)) Intro : G..A..C Cm G.. G Cm G Cm G C mbiyen kowe ning kene wis tau janji D Bm bakal setia nunggu awakku bali E Am tak belani kerjo neng luar negeri D G nggolek modal kanggo rabi.. G C bulupitu mbiyen dadi saksi bisu D Bm nalikane kowe ngeterke lungoku E Am netes eluh ning pipi kowe ra lilo D G jebule malah suloyo.. C D Bm E paribasane bledeg ning mongso ketigo Am D G krungu awakmu uwis mbojo.. C D Bm E tego-tegone kowe ngrusak janji setio Am D G ning bulupitu purwokerto.. Reff : C D Bm E roso.. awakku mati separo Am D G mergo bondo kowe ilang roso C D Bm E opo.. pancen kowe sengojo Am D G ninggal tatu ngambyarke atiku.. Musik : C D Bm E Am D G A D B Em Am..D.. C D Bm E paribasane bledeg ning mongso ketigo Am D G krungu awakmu uwis mbojo.. C D Bm E tego-tegone kowe ngrusak janji setio Am D G ning bulupitu purwokerto.. Reff : C D Bm E roso.. awakku mati separo Am D G mergo bondo kowe ilang roso C D Bm E opo.. pancen kowe sengojo Am D G ninggal tatu ngambyarke atiku.. C D Bm E roso.. awakku mati separo Am D G mergo bondo kowe lali rupo C D Bm E opo.. pancen kowe sengojo Am D G nggolet dunyo tanpo mikir tresno Am D G nggolet dunyo tanpo mikir tresno..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Kang Ipin mudah, kunci gitar Kang Ipin, chord lagu Kang Ipin - Bulupitu Dasar , chord dasar Kang Ipin - Bulupitu Dasar , chordtela Kang Ipin - Bulupitu Dasar , lirik lagu Kang Ipin - Bulupitu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Kang Ipin di youtube: https://youtube.com/watch?v=nTdOjriHsFo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Kang Ipin

Chord Lagu Lainnya

×