menu

Kang Arief Serdadu - Wong Kasmaran Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
Transpose Font
Youtube : Serdadu Rifle


Intro : F..Em Am F..G..

  C               G         Am
koyo ngene rasane wong kasmaran..
  F        G          C
saben dino tansah kelingan..
  F         G      Em        Am
rino wengi aku.. kegowo impenmu..
  F          G         C
saben turu kelingan sliramu..

Int. F G..

  C               G              Am
nalikane kowe lungguh neng ngarepku..
  F         G        C
ketok manis esem guyumu..
  F          G    Em          Am
dino ganti dino.. sansoyo tresno..
   F          G         C  C7
sliramu.. pepujaning atiku..

F     G            C     Am
 yen awan ono.. srengenge..
F      G            C    C7
 yen wengi ono.. rembulan..
F    G             C    -Bm   Am
 duwure gunung.. biso di unggahi..
           F       Dm
nanging sakjerune ati..
       G
ra ono sing ngerti..

Reff :
             C              G
 mung tak pendem lan tak simpen
        Am     G
 roso sayangku..
        F             C
 yen mendung biso nyimpen banyu..
         F              G
 nanging ra iso nyimpen tresnoku..

   C         G
 mugo kowe biso langgeng
   Am           G
 bareng karo de'e..
        F               C
 yo wes tak iklaske tak lalekke..
     F         G       C
 aku tak pilih mlaku dewe..

Musik : Fm..C..Dm E Am A
        F G C-Bm Am Dm Bb G..

F     G            C     Am
 yen awan ono.. srengenge..
F      G            C    C7
 yen wengi ono.. rembulan..
F    G             C    -Bm   Am
 duwure gunung.. biso di unggahi..
           F       Dm
nanging sakjerune ati..
       G
ra ono sing ngerti..

Reff :
             C              G
 mung tak pendem lan tak simpen
        Am     G
 roso sayangku..
        F             C
 yen mendung biso nyimpen banyu..
         F              G
 nanging ra iso nyimpen tresnoku..

   C         G
 mugo kowe biso langgeng
   Am           G
 bareng karo de'e..
        F               C
 yo wes tak iklaske tak lalekke..
     F         G       C
 aku tak pilih mlaku dewe..

             C              G
 mung tak pendem lan tak simpen
        Am     G
 roso sayangku..
        F             C
 yen mendung biso nyimpen banyu..
         F              G
 nanging ra iso nyimpen tresnoku..

   C         G
 mugo kowe biso langgeng
   Am           G
 bareng karo de'e..
        F               C
 yo wes tak iklaske tak lalekke..
     F         G       C
 aku tak pilih mlaku dewe..

   C         G
 mugo kowe biso langgeng
   Am           G
 bareng karo de'e..
        F               C
 yo wes tak iklaske tak lalekke..
     F         G         F Fm C
 aku tak pilih.. mlaku dewe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : B..A#m D#m B..C#..

  F#              C#        D#m
koyo ngene rasane wong kasmaran..
  B        C#         F#
saben dino tansah kelingan..
  B         C#     A#m       D#m
rino wengi aku.. kegowo impenmu..
  B          C#        F#
saben turu kelingan sliramu..

Int. B C#..

  F#              C#             D#m
nalikane kowe lungguh neng ngarepku..
  B         C#       F#
ketok manis esem guyumu..
  B          C#   A#m         D#m
dino ganti dino.. sansoyo tresno..
   B          C#        F#  F#7
sliramu.. pepujaning atiku..

B     C#           F#    D#m
 yen awan ono.. srengenge..
B      C#           F#   F#7
 yen wengi ono.. rembulan..
B    C#            F#   -Fm   D#m
 duwure gunung.. biso di unggahi..
           B       G#m
nanging sakjerune ati..
       C#
ra ono sing ngerti..

Reff :
             F#             C#
 mung tak pendem lan tak simpen
        D#m    C#
 roso sayangku..
        B             F#
 yen mendung biso nyimpen banyu..
         B              C#
 nanging ra iso nyimpen tresnoku..

   F#        C#
 mugo kowe biso langgeng
   D#m          C#
 bareng karo de'e..
        B               F#
 yo wes tak iklaske tak lalekke..
     B         C#      F#
 aku tak pilih mlaku dewe..

Musik : Bm..F#..G#m A# D#m D#
        B C# F#-Fm D#m G#m E C#..

B     C#           F#    D#m
 yen awan ono.. srengenge..
B      C#           F#   F#7
 yen wengi ono.. rembulan..
B    C#            F#   -Fm   D#m
 duwure gunung.. biso di unggahi..
           B       G#m
nanging sakjerune ati..
       C#
ra ono sing ngerti..

Reff :
             F#             C#
 mung tak pendem lan tak simpen
        D#m    C#
 roso sayangku..
        B             F#
 yen mendung biso nyimpen banyu..
         B              C#
 nanging ra iso nyimpen tresnoku..

   F#        C#
 mugo kowe biso langgeng
   D#m          C#
 bareng karo de'e..
        B               F#
 yo wes tak iklaske tak lalekke..
     B         C#      F#
 aku tak pilih mlaku dewe..

             F#             C#
 mung tak pendem lan tak simpen
        D#m    C#
 roso sayangku..
        B             F#
 yen mendung biso nyimpen banyu..
         B              C#
 nanging ra iso nyimpen tresnoku..

   F#        C#
 mugo kowe biso langgeng
   D#m          C#
 bareng karo de'e..
        B               F#
 yo wes tak iklaske tak lalekke..
     B         C#      F#
 aku tak pilih mlaku dewe..

   F#        C#
 mugo kowe biso langgeng
   D#m          C#
 bareng karo de'e..
        B               F#
 yo wes tak iklaske tak lalekke..
     B         C#        B Bm F#
 aku tak pilih.. mlaku dewe..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Kang Arief Serdadu

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×