Open Nav

Kang Arief Serdadu - Wong Kasmaran Chord Gitar dan Lirik Lagu

4 views
                

Youtube : Serdadu Rifle Intro : F..Em Am F..G.. C G Am koyo ngene rasane wong kasmaran.. F G C saben dino tansah kelingan.. F G Em Am rino wengi aku.. kegowo impenmu.. F G C saben turu kelingan sliramu.. Int. F G.. C G Am nalikane kowe lungguh neng ngarepku.. F G C ketok manis esem guyumu.. F G Em Am dino ganti dino.. sansoyo tresno.. F G C C7 sliramu.. pepujaning atiku.. F G C Am yen awan ono.. srengenge.. F G C C7 yen wengi ono.. rembulan.. F G C -Bm Am duwure gunung.. biso di unggahi.. F Dm nanging sakjerune ati.. G ra ono sing ngerti.. Reff : C G mung tak pendem lan tak simpen Am G roso sayangku.. F C yen mendung biso nyimpen banyu.. F G nanging ra iso nyimpen tresnoku.. C G mugo kowe biso langgeng Am G bareng karo de'e.. F C yo wes tak iklaske tak lalekke.. F G C aku tak pilih mlaku dewe.. Musik : Fm..C..Dm E Am A F G C-Bm Am Dm Bb G.. F G C Am yen awan ono.. srengenge.. F G C C7 yen wengi ono.. rembulan.. F G C -Bm Am duwure gunung.. biso di unggahi.. F Dm nanging sakjerune ati.. G ra ono sing ngerti.. Reff : C G mung tak pendem lan tak simpen Am G roso sayangku.. F C yen mendung biso nyimpen banyu.. F G nanging ra iso nyimpen tresnoku.. C G mugo kowe biso langgeng Am G bareng karo de'e.. F C yo wes tak iklaske tak lalekke.. F G C aku tak pilih mlaku dewe.. C G mung tak pendem lan tak simpen Am G roso sayangku.. F C yen mendung biso nyimpen banyu.. F G nanging ra iso nyimpen tresnoku.. C G mugo kowe biso langgeng Am G bareng karo de'e.. F C yo wes tak iklaske tak lalekke.. F G C aku tak pilih mlaku dewe.. C G mugo kowe biso langgeng Am G bareng karo de'e.. F C yo wes tak iklaske tak lalekke.. F G F Fm C aku tak pilih.. mlaku dewe.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : B..A#m D#m B..C#.. F# C# D#m koyo ngene rasane wong kasmaran.. B C# F# saben dino tansah kelingan.. B C# A#m D#m rino wengi aku.. kegowo impenmu.. B C# F# saben turu kelingan sliramu.. Int. B C#.. F# C# D#m nalikane kowe lungguh neng ngarepku.. B C# F# ketok manis esem guyumu.. B C# A#m D#m dino ganti dino.. sansoyo tresno.. B C# F# F#7 sliramu.. pepujaning atiku.. B C# F# D#m yen awan ono.. srengenge.. B C# F# F#7 yen wengi ono.. rembulan.. B C# F# -Fm D#m duwure gunung.. biso di unggahi.. B G#m nanging sakjerune ati.. C# ra ono sing ngerti.. Reff : F# C# mung tak pendem lan tak simpen D#m C# roso sayangku.. B F# yen mendung biso nyimpen banyu.. B C# nanging ra iso nyimpen tresnoku.. F# C# mugo kowe biso langgeng D#m C# bareng karo de'e.. B F# yo wes tak iklaske tak lalekke.. B C# F# aku tak pilih mlaku dewe.. Musik : Bm..F#..G#m A# D#m D# B C# F#-Fm D#m G#m E C#.. B C# F# D#m yen awan ono.. srengenge.. B C# F# F#7 yen wengi ono.. rembulan.. B C# F# -Fm D#m duwure gunung.. biso di unggahi.. B G#m nanging sakjerune ati.. C# ra ono sing ngerti.. Reff : F# C# mung tak pendem lan tak simpen D#m C# roso sayangku.. B F# yen mendung biso nyimpen banyu.. B C# nanging ra iso nyimpen tresnoku.. F# C# mugo kowe biso langgeng D#m C# bareng karo de'e.. B F# yo wes tak iklaske tak lalekke.. B C# F# aku tak pilih mlaku dewe.. F# C# mung tak pendem lan tak simpen D#m C# roso sayangku.. B F# yen mendung biso nyimpen banyu.. B C# nanging ra iso nyimpen tresnoku.. F# C# mugo kowe biso langgeng D#m C# bareng karo de'e.. B F# yo wes tak iklaske tak lalekke.. B C# F# aku tak pilih mlaku dewe.. F# C# mugo kowe biso langgeng D#m C# bareng karo de'e.. B F# yo wes tak iklaske tak lalekke.. B C# B Bm F# aku tak pilih.. mlaku dewe..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Kang Arief Serdadu mudah, kunci gitar Kang Arief Serdadu, chord lagu Kang Arief Serdadu - Wong Kasmaran Dasar , chord dasar Kang Arief Serdadu - Wong Kasmaran Dasar , chordtela Kang Arief Serdadu - Wong Kasmaran Dasar , lirik lagu Kang Arief Serdadu - Wong Kasmaran Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Kang Arief Serdadu di youtube: https://youtube.com/watch?v=aV5-UDGF3I4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Kang Arief Serdadu

Chord Lagu Lainnya

×