Open Nav

Justin Liee - Tresno Kehalang Bondo Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
                

Intro : F..Em..Dm..C.. F..Em Am F G C.. C G jujur aku nduwe.. Am Em nduwe roso ning dodoku.. F C tulus lan suci.. F G mung kanggo slirahmu.. C G nanging mung tresno.. Am Em ndampingi awakmu.. F C sempurno lan mulyo.. F G C karepane wong tuomu.. F G aku wong ra nduwe.. C G/B Am bedo banget karo kowe.. F uripmu mulyo.. G C kabeh kabeh ono.. Reff : F G wis cukup tak simpen roso tresnoku Em Am Dm ning njero ati.. sampai aku mati G C kowe takkan terganti.. F mergo bondo.. G Em Am kowe karo aku ra biso menyatu Dm G C mergo wong tuomu.. ra pernah setuju.. Musik : F..Em..Dm..Am.. Dm..Em..F..G.. C G nanging mung tresno.. Am Em ndampingi awakmu.. F C sempurno lan mulyo.. F G karepane wong tuomu.. F G aku wong ra nduwe.. C G/B Am bedo banget karo kowe.. F uripmu mulyo.. G C kabeh kabeh ono.. Reff : F G wis cukup tak simpen roso tresnoku Em Am Dm ning njero ati.. sampai aku mati G C kowe takkan terganti.. F mergo bondo.. G Em Am kowe karo aku ra biso menyatu Dm G C mergo wong tuomu.. ra pernah setuju.. F G wis cukup tak simpen roso tresnoku Em Am Dm ning njero ati.. sampai aku mati G C kowe takkan terganti.. F mergo bondo.. G Em Am kowe karo aku ra biso menyatu Dm G C mergo wong tuomu.. ra pernah setuju.. F G mergo wong tuomu.. ra pernah setuju.. Outro : F..Em Am F G C -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : E..D#m..C#m..B.. E..D#m G#m E F# B.. B F# jujur aku nduwe.. G#m D#m nduwe roso ning dodoku.. E B tulus lan suci.. E F# mung kanggo slirahmu.. B F# nanging mung tresno.. G#m D#m ndampingi awakmu.. E B sempurno lan mulyo.. E F# B karepane wong tuomu.. E F# aku wong ra nduwe.. B F#/Bb G#m bedo banget karo kowe.. E uripmu mulyo.. F# B kabeh kabeh ono.. Reff : E F# wis cukup tak simpen roso tresnoku D#m G#m C#m ning njero ati.. sampai aku mati F# B kowe takkan terganti.. E mergo bondo.. F# D#m G#m kowe karo aku ra biso menyatu C#m F# B mergo wong tuomu.. ra pernah setuju.. Musik : E..D#m..C#m..G#m.. C#m..D#m..E..F#.. B F# nanging mung tresno.. G#m D#m ndampingi awakmu.. E B sempurno lan mulyo.. E F# karepane wong tuomu.. E F# aku wong ra nduwe.. B F#/Bb G#m bedo banget karo kowe.. E uripmu mulyo.. F# B kabeh kabeh ono.. Reff : E F# wis cukup tak simpen roso tresnoku D#m G#m C#m ning njero ati.. sampai aku mati F# B kowe takkan terganti.. E mergo bondo.. F# D#m G#m kowe karo aku ra biso menyatu C#m F# B mergo wong tuomu.. ra pernah setuju.. E F# wis cukup tak simpen roso tresnoku D#m G#m C#m ning njero ati.. sampai aku mati F# B kowe takkan terganti.. E mergo bondo.. F# D#m G#m kowe karo aku ra biso menyatu C#m F# B mergo wong tuomu.. ra pernah setuju.. E F# mergo wong tuomu.. ra pernah setuju.. Outro : E..D#m G#m E F# B


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Justin Liee mudah, kunci gitar Justin Liee, chord lagu Justin Liee - Tresno Kehalang Bondo Dasar , chord dasar Justin Liee - Tresno Kehalang Bondo Dasar , chordtela Justin Liee - Tresno Kehalang Bondo Dasar , lirik lagu Justin Liee - Tresno Kehalang Bondo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Justin Liee di youtube: https://youtube.com/watch?v=k1w6OSFQdz8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Justin Liee

Chord Lagu Lainnya

×