Open Nav

Just Music Official - Mantepke Atimu Chord Gitar dan Lirik Lagu

13 views
                ☕ Chord naik 1 fret

Intro : Am Em F C
Am Em F D/F# G..C..G..

C G/B Am
 tak tulis roso..
         Em F
sing ono ning dodo..
        G Am
yo mung kowe sing tak tresno..

C G/B Am
 wujuting roso..
     Em F
sing tak jogo..
    G Am
ati ra bakal ngeliyo..

F G C Am
 kanggo kowe sing ono ning atiku
F G Am
 iki tembang lagu kanggo sliramu
F G C Am
 esemu nggawe aku tambah rindu
F G Am
 opo koe ngerti karo rosoku..

Reff :
     C Dm G
 yen pancen dalane.. aku karo slirahmu
           C Am
 terimo'o aku.. kanggo njogo uripmu
            Dm G
 percoyo'o aku.. janjiku kang suci
                     C
 tak jogo tekaning mati..

    C7 Dm G
 mantepke atimu.. yakin ke rosomu
                 C Am
 tak jaluk katresnanmu.. cukup kanggo aku
               Dm G
 tak suwune restu.. marang wong tuomu
                      C C7
 matur setyo kanggo batir uripmu..

Musik : Dm..G..C..Am..
        Dm..G..C..

F G C Am
 kanggo kowe sing ono ning atiku
F G Am
 iki tembang lagu kanggo slirahmu
F G C Am
 esemu nggawe aku tambah rindu
F G Am
 opo koe ngerti karo rosoku..

Reff :
     C Dm G
 yen pancen dalane.. aku karo slirahmu
           C Am
 terimo'o aku.. kanggo njogo uripmu
            Dm G
 percoyo'o aku.. janjiku kang suci
                     C
 tak jogo tekaning mati..

    C7 Dm G
 mantepke atimu.. yakin ke rosomu
                 C Am
 tak jaluk katresnanmu.. cukup kanggo aku
               Dm G
 tak suwune restu.. marang wong tuomu
                      C C7
 matur setyo kanggo batir uripmu..
               F G
 tak suwune restu.. marang wong tuomu
                               C
 matur setyo kanggo batir uripmu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G#m D#m E B
G#m D#m E C#/F F#..B..F#..

B F#/Bb G#m
 tak tulis roso..
         D#m E
sing ono ning dodo..
        F# G#m
yo mung kowe sing tak tresno..

B F#/Bb G#m
 wujuting roso..
     D#m E 
sing tak jogo..
    F# G#m
ati ra bakal ngeliyo..

E F# B G#m
 kanggo kowe sing ono ning atiku
E F# G#m
 iki tembang lagu kanggo sliramu
E F# B G#m
 esemu nggawe aku tambah rindu
E F# G#m
 opo koe ngerti karo rosoku..

Reff :
     B C#m F#
 yen pancen dalane.. aku karo slirahmu
           B G#m
 terimo'o aku.. kanggo njogo uripmu
            C#m F#
 percoyo'o aku.. janjiku kang suci
                     B
 tak jogo tekaning mati..

    B7 C#m F#
 mantepke atimu.. yakin ke rosomu
                 B G#m
 tak jaluk katresnanmu.. cukup kanggo aku
               C#m F#
 tak suwune restu.. marang wong tuomu
                      B B7
 matur setyo kanggo batir uripmu..

Musik : C#m..F#..B..G#m..
        C#m..F#..B..

E F# B G#m
 kanggo kowe sing ono ning atiku
E F# G#m
 iki tembang lagu kanggo slirahmu
E F# B G#m
 esemu nggawe aku tambah rindu
E F# G#m
 opo koe ngerti karo rosoku..

Reff :
     B C#m F#
 yen pancen dalane.. aku karo slirahmu
           B G#m
 terimo'o aku.. kanggo njogo uripmu
            C#m F#
 percoyo'o aku.. janjiku kang suci
                     B
 tak jogo tekaning mati..

    B7 C#m F#
 mantepke atimu.. yakin ke rosomu
                 B G#m
 tak jaluk katresnanmu.. cukup kanggo aku
               C#m F#
 tak suwune restu.. marang wong tuomu
                      B B7
 matur setyo kanggo batir uripmu..
               E F#
 tak suwune restu.. marang wong tuomu
                               B
 matur setyo kanggo batir uripmu..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Just Music Official mudah, kunci gitar Just Music Official, chord lagu Just Music Official - Mantepke Atimu Dasar , chord dasar Just Music Official - Mantepke Atimu Dasar , chordtela Just Music Official - Mantepke Atimu Dasar , lirik lagu Just Music Official - Mantepke Atimu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Just Music Official di youtube: https://youtube.com/watch?v=rhRyH-2brqc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Just Music Official

Chord Lagu Lainnya

×