Open Nav

Junjungane Ati - Tupang Chord Gitar dan Lirik Lagu

67 views
                Capo fret 5

Intro : C Em F G..

Reff :
 C F
  sing tak junjung ning atiku
   G C
 kowe sing karo liyane..
 C F
  opo kowe ra meksakke
  G C
 aku tansah eling sliramu..

   C
mbiyen aku tahu
     F
ragu karo kowe
        G
nanging nyatane seje
      C
kowe iso mbuktekke
     Dm G
jare wong liyo kere
       E Am
ra iso mangan ngombe
        Dm G
nanging takdire seje
      C
kowe iso munggah mbale..

     F G
njur kepiye maneh
         C-G/B -Am 
sego wes dadi bubur
    Dm G
aku wes noto ati
          C
tak pileh dalan mundur..

F G C-G/B-Am
uripmu dudu u rip ku
    Dm G
aku lan kowe pancen
     C
dudu jodone..

Reff :
 C F
  sing tak junjung ning atiku
   G C
 kowe sing karo liyane..
 C F
  opo kowe ra meksakke
  G C
 aku tansah eling sliramu..

Musik : F G Em Am
Dm G C F C F
C
mbiyen aku tahu
     F
ragu karo kowe
        G
nanging nyatane seje
      C
kowe iso mbuktekke
     Dm G
jare wong liyo kere
       E Am
ra iso mangan ngombe
        Dm G
nanging takdire seje
      C
kowe iso munggah mbale..

     F G
njur kepiye maneh
         C-G/B -Am 
sego wes dadi bubur
    Dm G
aku wes noto ati
          C
tak pileh dalan mundur..

F G C-G/B-Am
uripmu dudu u rip ku
    Dm G
aku lan kowe pancen
     C
dudu jodone..

Reff :
 C F
  sing tak junjung ning atiku
   G C
 kowe sing karo liyane..
 C F
  opo kowe ra meksakke
  G C
 aku tansah eling sliramu..

 C F
  sing tak junjung ning atiku
   G C
 kowe sing karo liyane..
 C F
  opo kowe ra meksakke
  G C
 aku tansah eling sliramu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F Am Bb C..

Reff :
 F Bb
  sing tak junjung ning atiku
   C F
 kowe sing karo liyane..
 F Bb
  opo kowe ra meksakke
  C F
 aku tansah eling sliramu..

   F
mbiyen aku tahu 
     Bb
ragu karo kowe
        C
nanging nyatane seje 
      F
kowe iso mbuktekke
     Gm C
jare wong liyo kere
       A Dm
ra iso mangan ngombe
        Gm C
nanging takdire seje
      F
kowe iso munggah mbale..

     Bb C
njur kepiye maneh
         F-C/E Dm    
sego wes dadi bubur
    Gm C
aku wes noto ati
          F
tak pileh dalan mundur..

Bb C F-C/E Dm
uripmu dudu u rip ku
    Gm C
aku lan kowe pancen
     F
dudu jodone..

Reff :
 F Bb
  sing tak junjung ning atiku
   C F
 kowe sing karo liyane..
 F Bb
  opo kowe ra meksakke
  C F
 aku tansah eling sliramu..

Musik : Bb C Am Dm
Gm C F Bb F Bb
F
mbiyen aku tahu 
     Bb
ragu karo kowe
        C
nanging nyatane seje 
      F
kowe iso mbuktekke
     Gm C
jare wong liyo kere
       A Dm
ra iso mangan ngombe
        Gm C
nanging takdire seje
      F
kowe iso munggah mbale..

     Bb C
njur kepiye maneh
         F-C/E Dm    
sego wes dadi bubur
    Gm C
aku wes noto ati
          F
tak pileh dalan mundur..

Bb C F-C/E Dm
uripmu dudu u rip ku
    Gm C
aku lan kowe pancen
     F
dudu jodone..

Reff :
 F Bb
  sing tak junjung ning atiku
   C F
 kowe sing karo liyane..
 F Bb
  opo kowe ra meksakke
  C F
 aku tansah eling sliramu..

 F Bb
  sing tak junjung ning atiku
   C F
 kowe sing karo liyane..
 F Bb
  opo kowe ra meksakke
  C F
 aku tansah eling sliramu..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hip Hop Koplo mudah, kunci gitar Hip Hop Koplo, chord lagu Junjungane Ati - Tupang Dasar , chord dasar Junjungane Ati - Tupang Dasar , chordtela Junjungane Ati - Tupang Dasar , lirik lagu Junjungane Ati - Tupang Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=sTgyWJMTPuE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Hip Hop Koplo

Chord Lagu Lainnya

×