menu

Jogo Kangenku - Siji Wiji Chord Gitar dan Lirik

Lagu Jawa Lagu Jawa 103 views
Transpose Font
C G Am Em    F
        jogo rogomu..
     G
jogo kangenku..

Intro : F G Am Em
        F G..

  C          G/B    Am
sayang.. gek opo saiki..
   G          F
ku durung iso kembali..
     Dm        G  F G
mung golek rejeki..

C             G/B         Am
mung.. nonton update storymu..
    G           F
lan krungu suaramu..
       Dm       G
durung ambyarke kangenku..

     Am       Em
percoyo karo aku..
    F       C -G/B
ora ono liyane..
      Am          Em
ning atiku mung kowe..
    F          G
sak lawase.. tekan patine..

Reff :
          C      G
 kangenku karo kowe..
       Am          Em
 ra nyawang isuk sore..
    F            C
 ibarat tresno koe..
        Dm        G
 pancen angel dilerenke..

           C            G
 kumpul kumpul bareng kowe..
         Am            Em
 dongaku sing tak lisanke..
      F             G
 jogo rogomu.. jogo kangenku..

Musik : F Em Am G Bm-C-Em
        F E..-E7

     Am       Em
percoyo karo aku..
    F       C -G/B
ora ono liyane..
      Am          Em
ning atiku mung kowe..
    F          G
sak lawase.. tekan patine..

Reff :
          C      G
 kangenku karo kowe..
       Am          Em
 ra nyawang isuk sore..
    F            C
 ibarat tresno koe..
        Dm        G
 pancen angel dilerenke..

           C            G
 kumpul kumpul bareng kowe..
         Am            Em
 dongaku sing tak lisanke..
      F             G
 jogo rogomu.. jogo rogomu..
 A
 wo oo..

(fadeout)
          D      A
 kangenku karo kowe..
       Bm          F#m
 ra nyawang isuk sore..
    G            D
 ibarat tresno kowe..
        Em        A
 pancen angel dilerenke..

           D            A
 kumpul kumpul bareng kowe..
         Bm            F#m
 dongaku sing tak lisanke..
      G             A
 jogo rogomu.. jogo kangenku..
      G      A            D
 jogo rogomu.. jogo kangenku..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×