Open Nav

Jogo Kangenku - Siji Wiji Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                C G Am Em F
        jogo rogomu..
     G
jogo kangenku..

Intro : F G Am Em
F G..

  C G/B Am
sayang.. gek opo saiki..
   G F
ku durung iso kembali..
     Dm G F G
mung golek rejeki..

C G/B Am
mung.. nonton update storymu..
    G F
lan krungu suaramu..
       Dm G
durung ambyarke kangenku..

     Am Em
percoyo karo aku..
    F C -G/B
ora ono liyane..
      Am Em
ning atiku mung kowe..
    F G
sak lawase.. tekan patine..

Reff :
          C G
 kangenku karo kowe..
       Am Em
 ra nyawang isuk sore..
    F C
 ibarat tresno koe..
        Dm G
 pancen angel dilerenke..

           C G
 kumpul kumpul bareng kowe..
         Am Em
 dongaku sing tak lisanke..
      F G
 jogo rogomu.. jogo kangenku..

Musik : F Em Am G Bm-C-Em
F E..-E7
Am Em
percoyo karo aku..
    F C -G/B
ora ono liyane..
      Am Em
ning atiku mung kowe..
    F G
sak lawase.. tekan patine..

Reff :
          C G
 kangenku karo kowe..
       Am Em
 ra nyawang isuk sore..
    F C
 ibarat tresno koe..
        Dm G
 pancen angel dilerenke..

           C G
 kumpul kumpul bareng kowe..
         Am Em
 dongaku sing tak lisanke..
      F G
 jogo rogomu.. jogo rogomu..
 A
 wo oo..

(fadeout)
          D A
 kangenku karo kowe..
       Bm F#m
 ra nyawang isuk sore..
    G D
 ibarat tresno kowe..
        Em A
 pancen angel dilerenke..

           D A
 kumpul kumpul bareng kowe..
         Bm F#m
 dongaku sing tak lisanke..
      G A
 jogo rogomu.. jogo kangenku..
      G A D
 jogo rogomu.. jogo kangenku..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lagu Jawa mudah, kunci gitar Lagu Jawa, chord lagu Jogo Kangenku - Siji Wiji Dasar , chord dasar Jogo Kangenku - Siji Wiji Dasar , chordtela Jogo Kangenku - Siji Wiji Dasar , lirik lagu Jogo Kangenku - Siji Wiji Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lagu Jawa di youtube: https://youtube.com/watch?v=7X7u4hOW11Y

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

×