Open Nav

Jogja Ninggal Kenangan (JONIKA) - Sanztuy Official feat. Geby Ratna Pertiwi Chord Gitar dan Lirik Lagu

9 views
        

Intro: C D G -D/F# Em Am D G.. G D Em D kenopo kowe iso tego ninggal lungo.. C G Am D lungo gowo tresno ninggalke awakku.. Bm Em awakku seng sayang lan setyo karo awakmu.. Am D G seng ninggalke aku neng kota jogjaku... Int. C D G.. Reff : C D G Em jogja..ku sing dadi saksi bisu.. Am D G yen aku pancen sayang karo sliramu.. C D G -D/F# Em wegah kelangan lan tak jogo sing tenanan.. Am D G nanging saiki mung tinggal kenangan.. Melodi : C D G -D/F# Em Am D G.. C D G -D/F# Em Am D G.. G D Em D kenopo kowe iso tego ninggal lungo.. C G Am D lungo gowo tresno ninggalke awakku.. Bm Em awakku seng sayang lan setyo karo awakmu.. Am D G seng ninggalke aku neng kota jogjaku... Intro: C D G.. Reff : C D G Em jogja..ku sing dadi saksi bisu.. Am D G yen aku pancen sayang karo sliramu.. C D G Em wegah kelangan lan tak jogo sing tenanan.. Am D G nanging saiki mung tinggal kenangan.. C D G Em hooo.. jogja..ku sing dadi saksi bisu.. Am D G yen aku pancen sayang karo sliramu.. C hooo.. wegah kelangan D G Em lan tak jogo sing tenanan.. Am D G nanging saiki mung tinggal kenangan.. C D G -D/F# Em ngapurane kang mas aku ra iso ngancani.. (aku rapopo..) Am D G tekan kapan wae aku ora iso lali.. (matursuwun..) C D kowe sing tak sayang (wes gelem ngancani..) G -D/F# Em esemmu bakal tak kenang.. Am D G jogja.. ninggal kenangan..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Geby Ratna Pertiwi mudah, kunci gitar Geby Ratna Pertiwi, chord lagu Jogja Ninggal Kenangan (JONIKA) - Sanztuy Official feat. Geby Ratna Pertiwi Dasar , chord dasar Jogja Ninggal Kenangan (JONIKA) - Sanztuy Official feat. Geby Ratna Pertiwi Dasar , chordtela Jogja Ninggal Kenangan (JONIKA) - Sanztuy Official feat. Geby Ratna Pertiwi Dasar , lirik lagu Jogja Ninggal Kenangan (JONIKA) - Sanztuy Official feat. Geby Ratna Pertiwi Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Geby Ratna Pertiwi di youtube: https://youtube.com/watch?v=KlkI0aw8L00

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Geby Ratna Pertiwi

Chord Lagu Lainnya

×