menu

Jimmy Sadewa - Pisan Wae Chord Gitar dan Lirik Lagu

9 views
Transpose Font
Capo di fret 2

Intro : F G C -G/B A
        Dm G C..

C        Cmaj7       F
dek.. sakdurung pisahan..
  G                    C  C-G/B
pisan wae koe ngerteni aku..
 A                     Dm -Em
aku menungso jek ndue ati..
F     G                     C  G
 sing kulino sabar mbok loroni..

C         Cmaj7     F
dek.. wes cukup semene..
  G                        C     C-G/B
padu sing mbok gawe tanpo alesane..
     A                  Dm -Em
sing mbebani aku saben esuk..
F    G                    C
 nggawe aku ambruk tiap wengi..

Reff :
    F      G      Em         Am
 pisan.. wae.. sakdurung pisahan..
     Dm       G          C
 nggawe aku mesem sekali iki..
    F      G     Em         Am
 pisan.. wae.. kowe nggawe aku..
     Dm          G           C
 ngerti opo sing jenenge tresno..

Musik : F..C..F..C..
        F..C..F..

C       Cmaj7         F
dek.. batinku wes kondo..
 G                C   C-G/B
aku uwes ora ngelakoni..
    A                 
nanggung molo terus
            Dm   -Em
sing mbok paringi..
F     G                    C
 sing kulino mbok lorokke ati..
C-Dm Em
hooo..

Reff :
-G  F      G      Em         Am
 pisan.. wae.. sakdurung pisahan..
     Dm       G          C
 nggawe aku mesem sekali iki..
    F      G     Em         Am
 pisan.. wae.. kowe nggawe aku..
     Dm          G           C
 ngerti opo sing jenenge tresno..
     Dm          G           C
 ngerti opo sing jenenge tresno..
    F      G         C
 pisan.. wae pisan.. wae..
 F      C
  ho oo o..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A D -A/C# B
        Em A D..

D        Dmaj7       G
dek.. sakdurung pisahan..
  A                    D  D-A/C#
pisan wae koe ngerteni aku..
 B                     Em -F#m
aku menungso jek ndue ati..
G     A                     D  A
 sing kulino sabar mbok loroni..

D         Dmaj7     G
dek.. wes cukup semene..
  A                        D     D-A/C#
padu sing mbok gawe tanpo alesane..
     B                  Em -F#m
sing mbebani aku saben esuk..
G    A                    D
 nggawe aku ambruk tiap wengi..

Reff :
    G      A      F#m        Bm
 pisan.. wae.. sakdurung pisahan..
     Em       A          D
 nggawe aku mesem sekali iki..
    G      A     F#m        Bm
 pisan.. wae.. kowe nggawe aku..
     Em          A           D
 ngerti opo sing jenenge tresno..

Musik : G..D..G..D..
        G..D..G..

D       Dmaj7         G
dek.. batinku wes kondo..
 A                D   D-A/C#
aku uwes ora ngelakoni..
    B                 
nanggung molo terus
            Em   -F#m
sing mbok paringi..
G     A                    D
 sing kulino mbok lorokke ati..
D-Em-F#m
hooo..

Reff :
-A  G      A      F#m        Bm
 pisan.. wae.. sakdurung pisahan..
     Em       A          D
 nggawe aku mesem sekali iki..
    G      A     F#m        Bm
 pisan.. wae.. kowe nggawe aku..
     Em          A           D
 ngerti opo sing jenenge tresno..
     Em          A           D
 ngerti opo sing jenenge tresno..
    G      A         D
 pisan.. wae pisan.. wae..
 G      D
  ho oo o..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Jimmy Sadewa

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×