menu

Jihan Audy - Salah Dalan Chord Gitar dan Lirik Lagu

19 views
Transpose Font
Intro : C G F..
        C G F..
        Dm G Am..
        Dm G C..

    C     G         Am
jaremu.. aku siji sijine..
F            G          C        
wong sing.. ono ning atimu 
 F        G
ora ono liyane.. 
         Em           Am
tresnomu mung kanggo aku..
        Dm          G         C  G
nanging nyatane koe mileh liyane..

         C        G          Am
yen pancene.. iki wes dadi dalane..
     F            G       C    
kudu nerimo kabeh keputusane..
        F          G
senajan abot sanggane..
       Em        Am
aku merjuangne koe..
        Dm          G         C
nanging lungamu ojo ngene carane..

F     G       Am
 loro atiku loro..
         Dm
kelangan tresnomu..
        G
ilang separuh nyowoku..

Reff :
           Am
 yo mung koe..
        F              C
 sing paling rak tresnani..
           Am
 nanging koe..
        F         G
 sing tego ngelarani..

         Am
 janji tulus..
        F          C
 nganti tekaning pati..
     Dm        G
 opo koe wes lali..
        Em        Am
 suwene aku ngancani..
          Dm
 yen mung akhire
          G         C    G
 tresnomu menggok dalane..

Musik : F..Em Am Dm..G..
        F..Fm..C G-G Am A
        Dm..G..

F     G       Am
 loro atiku loro..
         Dm
kelangan tresnomu..
        G
ilang separuh nyowoku..

Reff :
           Am
 yo mung koe..
        F              C
 sing paling rak tresnani..
           Am
 nanging koe..
        F         G
 sing tego ngelarani..

         Am
 janji tulus..
        F          C
 nganti tekaning pati..
     Dm        G
 opo koe wes lali..
        Em        Am
 suwene aku ngancani..
          Dm
 yen mung akhire
          G         C    G
 tresnomu menggok dalane..

           Am
 yo mung koe..
        F              C
 sing paling rak tresnani..
           Am
 nanging koe..
        F         G
 sing tego ngelarani..

         Am
 janji tulus..
        F          C
 nganti tekaning pati..
     Dm        G
 opo koe wes lali..
        Em        Am
 suwene aku ngancani..
          Dm
 yen mung akhire
          G         C    G
 tresnomu menggok dalane..
          Dm
 yen mung akhire
          G         Am   G
 tresnomu menggok dalane..
          F
 yen mung akhire
          G           C  G C
 tresnomu menggok dalane..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Jihan Audy

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×