Open Nav

Jihan Audy - Salah Dalan Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : C G F.. C G F.. Dm G Am.. Dm G C.. C G Am jaremu.. aku siji sijine.. F G C wong sing.. ono ning atimu F G ora ono liyane.. Em Am tresnomu mung kanggo aku.. Dm G C G nanging nyatane koe mileh liyane.. C G Am yen pancene.. iki wes dadi dalane.. F G C kudu nerimo kabeh keputusane.. F G senajan abot sanggane.. Em Am aku merjuangne koe.. Dm G C nanging lungamu ojo ngene carane.. F G Am loro atiku loro.. Dm kelangan tresnomu.. G ilang separuh nyowoku.. Reff : Am yo mung koe.. F C sing paling rak tresnani.. Am nanging koe.. F G sing tego ngelarani.. Am janji tulus.. F C nganti tekaning pati.. Dm G opo koe wes lali.. Em Am suwene aku ngancani.. Dm yen mung akhire G C G tresnomu menggok dalane.. Musik : F..Em Am Dm..G.. F..Fm..C G-G Am A Dm..G.. F G Am loro atiku loro.. Dm kelangan tresnomu.. G ilang separuh nyowoku.. Reff : Am yo mung koe.. F C sing paling rak tresnani.. Am nanging koe.. F G sing tego ngelarani.. Am janji tulus.. F C nganti tekaning pati.. Dm G opo koe wes lali.. Em Am suwene aku ngancani.. Dm yen mung akhire G C G tresnomu menggok dalane.. Am yo mung koe.. F C sing paling rak tresnani.. Am nanging koe.. F G sing tego ngelarani.. Am janji tulus.. F C nganti tekaning pati.. Dm G opo koe wes lali.. Em Am suwene aku ngancani.. Dm yen mung akhire G C G tresnomu menggok dalane.. Dm yen mung akhire G Am G tresnomu menggok dalane.. F yen mung akhire G C G C tresnomu menggok dalane..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Jihan Audy mudah, kunci gitar Jihan Audy, chord lagu Jihan Audy - Salah Dalan Dasar , chord dasar Jihan Audy - Salah Dalan Dasar , chordtela Jihan Audy - Salah Dalan Dasar , lirik lagu Jihan Audy - Salah Dalan Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Jihan Audy di youtube: https://youtube.com/watch?v=REQh6nyAIvU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Jihan Audy

Chord Lagu Lainnya

×