menu

Jihan Audy - Minggat Minggato Chord Gitar dan Lirik Lagu

23 views
Transpose Font
Intro : Am

            Am              Em
minggat minggato yen pingin minggat..
           Dm              Am
wong neng atimu wes ra ono aku..
            Am              Em
minggat minggato yen pingin minggat..
           Dm                  G
wong neng atimu wes ono wong liyo..
Em     Am
 minggato..
 
Int. Am Em Dm Am
     Am Em Dm G..-Em

  Am
sering mbok larani.
 Em
iseh tak ngapurani..
  F
nanging ati iki..
      C
ora biso tak apusi..

  Am
sering ngomong sayang..
        Em
nyatane kowe ra sayang..
  F
sering ngomong cinta..
        C
nyatane kowe ra cinta..

         Dm
yen koyo ngene carane..
          Em
wes cukup bubaran wae..
       Dm
maturnuwun..
        G         C  Em
wes tau ngisi uripku..
 
Reff :
             Am              Em
 minggat minggato yen pingin minggat..
            Dm              Am
 wong neng atimu wes ra ono aku..
             Am              Em
 minggat minggato yen pingin minggat..
            Dm                Am
 wong neng atimu wes ono wong liyo..

         Am              Em
 lungo lungoo yen pingin lungo..
            Dm             Am
 wong tresnomu kuwi tresno palsu..
         Am              Em
 lungo Lungoo yen pingin lungo..
            Dm                G
 wong tresnomu wes ra kanggo aku..
       Am
 minggato..

Musik : Am Em Dm Am
        Am Em Dm G Am..

  Am
sering mbok larani.
 Em
iseh tak ngapurani..
  F
nanging ati iki..
      C
ora biso tak apusi..

  Am
sering ngomong sayang..
        Em
nyatane kowe ra sayang..
  F
sering ngomong cinta..
        C
nyatane kowe ra cinta..

         Dm
yen koyo ngene carane..
          Em
wes cukup bubaran wae..
       Dm
maturnuwun..
        G         C  Em
wes tau ngisi uripku..
 
Reff :
             Am              Em
 minggat minggato yen pingin minggat..
            Dm              Am
 wong neng atimu wes ra ono aku..
             Am              Em
 minggat minggato yen pingin minggat..
            Dm                Am
 wong neng atimu wes ono wong liyo..

         Am              Em
 lungo lungoo yen pingin lungo..
            Dm             Am
 wong tresnomu kuwi tresno palsu..
         Am              Em
 lungo Lungoo yen pingin lungo..
            Dm               Am
 wong tresnomu wes ra kanggo aku..

            Am              Em
 minggat minggato yen pingin minggat..
            Dm              Am
 wong neng atimu wes ra ono aku..
             Am              Em
 minggat minggato yen pingin minggat..
            Dm                Am
 wong neng atimu wes ono wong liyo..

         Am              Em
 lungo lungoo yen pingin lungo..
            Dm             Am
 wong tresnomu kuwi tresno palsu..
         Am              Em
 lungo Lungoo yen pingin lungo..
            Dm               G
 wong tresnomu wes ra kanggo aku..
       Am
 minggato..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Gm

            Gm              Dm
minggat minggato yen pingin minggat..
           Cm              Gm
wong neng atimu wes ra ono aku..
            Gm              Dm
minggat minggato yen pingin minggat..
           Cm                  F
wong neng atimu wes ono wong liyo..
Dm     Gm
 minggato..
 
Int. Gm Dm Cm Gm
     Gm Dm Cm F..-Dm

  Gm
sering mbok larani.
 Dm
iseh tak ngapurani..
  D#
nanging ati iki..
      Bb
ora biso tak apusi..

  Gm
sering ngomong sayang..
        Dm
nyatane kowe ra sayang..
  D#
sering ngomong cinta..
        Bb
nyatane kowe ra cinta..

         Cm
yen koyo ngene carane..
          Dm
wes cukup bubaran wae..
       Cm
maturnuwun..
        F         Bb  Dm
wes tau ngisi uripku..
 
Reff :
             Gm              Dm
 minggat minggato yen pingin minggat..
            Cm              Gm
 wong neng atimu wes ra ono aku..
             Gm              Dm
 minggat minggato yen pingin minggat..
            Cm                Gm
 wong neng atimu wes ono wong liyo..

         Gm              Dm
 lungo lungoo yen pingin lungo..
            Cm             Gm
 wong tresnomu kuwi tresno palsu..
         Gm              Dm
 lungo Lungoo yen pingin lungo..
            Cm                F
 wong tresnomu wes ra kanggo aku..
       Gm
 minggato..

Musik : Gm Dm Cm Gm
        Gm Dm Cm F Gm..

  Gm
sering mbok larani.
 Dm
iseh tak ngapurani..
  D#
nanging ati iki..
      Bb
ora biso tak apusi..

  Gm
sering ngomong sayang..
        Dm
nyatane kowe ra sayang..
  D#
sering ngomong cinta..
        Bb
nyatane kowe ra cinta..

         Cm
yen koyo ngene carane..
          Dm
wes cukup bubaran wae..
       Cm
maturnuwun..
        F         Bb  Dm
wes tau ngisi uripku..
 
Reff :
             Gm              Dm
 minggat minggato yen pingin minggat..
            Cm              Gm
 wong neng atimu wes ra ono aku..
             Gm              Dm
 minggat minggato yen pingin minggat..
            Cm                Gm
 wong neng atimu wes ono wong liyo..

         Gm              Dm
 lungo lungoo yen pingin lungo..
            Cm             Gm
 wong tresnomu kuwi tresno palsu..
         Gm              Dm
 lungo Lungoo yen pingin lungo..
            Cm               Gm
 wong tresnomu wes ra kanggo aku..

            Gm              Dm
 minggat minggato yen pingin minggat..
            Cm              Gm
 wong neng atimu wes ra ono aku..
             Gm              Dm
 minggat minggato yen pingin minggat..
            Cm                Gm
 wong neng atimu wes ono wong liyo..

         Gm              Dm
 lungo lungoo yen pingin lungo..
            Cm             Gm
 wong tresnomu kuwi tresno palsu..
         Gm              Dm
 lungo Lungoo yen pingin lungo..
            Cm               F
 wong tresnomu wes ra kanggo aku..
       Gm
 minggato..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Jihan Audy

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×