menu

Jihan Audy - Mbeset Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
Transpose Font
Capo fret 2

Intro : F G C..
        F G C..

C                       G
ancen ono ati sing mbok boti
          F        G         C
mbok jogo atine ngarep tresnane..

Int. F G C..

C                      G
tanpo sitik wae mbok sadari
        F      G       C
mbeset ati iki tak tutupi..

F           G
 cukup mung atiku..
C            Am
 sing mbok gawe ngene..
F      G             C       C7
 opo kurang tenan lehku perhatian..

F           G
 wis kadung ku sayang..
C          Am
 nganti ku tenanan..
F             G          C
 nanging mung dinggep koncoan..

Int. F G C..

Reff :
 F         G      Em     Am
 tanpo oro ragu.. njero atiku..
 F           G      C
 tak lilakno kowe.. karo liyane..
 F         G        Em     Am
 masio ati keiris.. aku ra nangis..
 F         G           C
 aku tetep ning kene.. wis kadung PW..

Musik : F G Em A
        F G C..
        F G Em A
        F G C..

F           G
 cukup mung atiku..
C            Am
 sing mbok gawe ngene..
F      G             C       C7
 opo kurang tenan lehku perhatian..

F           G
 wis kadung ku sayang..
C          Am
 nganti ku tenanan..
F             G          C
 nanging mung dinggep koncoan..

Reff :
 F         G      Em     Am
 tanpo oro ragu.. njero atiku..
 F           G      C
 tak lilakno kowe.. karo liyane..
 F         G        Em       Am
 masio ati keiris.. aku ra nangis..
 F         G           C
 aku tetep ning kene.. wis kadung PW..

 F         G      Em     Am
 tanpo oro ragu.. njero atiku..
 F           G      C
 tak lilakno kowe.. karo liyane..
 F         G        Em       Am
 masio ati keiris.. aku ra nangis..
 F         G           C
 aku tetep ning kene.. wis kadung PW..
 F         G           C
 aku tetep ning kene.. wis kadung PW..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A D..
        G A D..

D                       A
ancen ono ati sing mbok boti
          G        A         D
mbok jogo atine ngarep tresnane..

Int. G A D..

D                      A
tanpo sitik wae mbok sadari
        G      A       D
mbeset ati iki tak tutupi..

G           A
 cukup mung atiku..
D            Bm
 sing mbok gawe ngene..
G      A             D       D7
 opo kurang tenan lehku perhatian..

G           A
 wis kadung ku sayang..
D          Bm
 nganti ku tenanan..
G             A          D
 nanging mung dinggep koncoan..

Int. G A D..

Reff :
 G         A      F#m    Bm
 tanpo oro ragu.. njero atiku..
 G           A      D
 tak lilakno kowe.. karo liyane..
 G         A        F#m    Bm
 masio ati keiris.. aku ra nangis..
 G         A           D
 aku tetep ning kene.. wis kadung PW..

Musik : G A F#m B
        G A D..
        G A F#m B
        G A D..

G           A
 cukup mung atiku..
D            Bm
 sing mbok gawe ngene..
G      A             D       D7
 opo kurang tenan lehku perhatian..

G           A
 wis kadung ku sayang..
D          Bm
 nganti ku tenanan..
G             A          D
 nanging mung dinggep koncoan..

Reff :
 G         A      F#m    Bm
 tanpo oro ragu.. njero atiku..
 G           A      D
 tak lilakno kowe.. karo liyane..
 G         A        F#m      Bm
 masio ati keiris.. aku ra nangis..
 G         A           D
 aku tetep ning kene.. wis kadung PW..

 G         A      F#m    Bm
 tanpo oro ragu.. njero atiku..
 G           A      D
 tak lilakno kowe.. karo liyane..
 G         A        F#m      Bm
 masio ati keiris.. aku ra nangis..
 G         A           D
 aku tetep ning kene.. wis kadung PW..
 G         A           D
 aku tetep ning kene.. wis kadung PW..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Jihan Audy

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×