Open Nav

Jihan Audy - Mbeset Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                Capo fret 2

Intro : F G C..
        F G C..

C G
ancen ono ati sing mbok boti
          F G C
mbok jogo atine ngarep tresnane..

Int. F G C..

C G
tanpo sitik wae mbok sadari
        F G C
mbeset ati iki tak tutupi..

F G
 cukup mung atiku..
C Am
 sing mbok gawe ngene..
F G C C7
 opo kurang tenan lehku perhatian..

F G
 wis kadung ku sayang..
C Am
 nganti ku tenanan..
F G C
 nanging mung dinggep koncoan..

Int. F G C..

Reff :
 F G Em Am
 tanpo oro ragu.. njero atiku..
 F G C
 tak lilakno kowe.. karo liyane..
 F G Em Am
 masio ati keiris.. aku ra nangis..
 F G C
 aku tetep ning kene.. wis kadung PW..

Musik : F G Em A
F G C..
        F G Em A
F G C..

F G
 cukup mung atiku..
C Am
 sing mbok gawe ngene..
F G C C7
 opo kurang tenan lehku perhatian..

F G
 wis kadung ku sayang..
C Am
 nganti ku tenanan..
F G C
 nanging mung dinggep koncoan..

Reff :
 F G Em Am
 tanpo oro ragu.. njero atiku..
 F G C
 tak lilakno kowe.. karo liyane..
 F G Em Am
 masio ati keiris.. aku ra nangis..
 F G C
 aku tetep ning kene.. wis kadung PW..

 F G Em Am
 tanpo oro ragu.. njero atiku..
 F G C
 tak lilakno kowe.. karo liyane..
 F G Em Am
 masio ati keiris.. aku ra nangis..
 F G C
 aku tetep ning kene.. wis kadung PW..
 F G C
 aku tetep ning kene.. wis kadung PW..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A D..
        G A D..

D A
ancen ono ati sing mbok boti
          G A D
mbok jogo atine ngarep tresnane..

Int. G A D..

D A
tanpo sitik wae mbok sadari
        G A D
mbeset ati iki tak tutupi..

G A
 cukup mung atiku..
D Bm
 sing mbok gawe ngene..
G A D D7
 opo kurang tenan lehku perhatian..

G A
 wis kadung ku sayang..
D Bm
 nganti ku tenanan..
G A D
 nanging mung dinggep koncoan..

Int. G A D..

Reff :
 G A F#m Bm
 tanpo oro ragu.. njero atiku..
 G A D
 tak lilakno kowe.. karo liyane..
 G A F#m Bm
 masio ati keiris.. aku ra nangis..
 G A D
 aku tetep ning kene.. wis kadung PW..

Musik : G A F#m B
G A D..
        G A F#m B
G A D..

G A
 cukup mung atiku..
D Bm
 sing mbok gawe ngene..
G A D D7
 opo kurang tenan lehku perhatian..

G A
 wis kadung ku sayang..
D Bm
 nganti ku tenanan..
G A D
 nanging mung dinggep koncoan..

Reff :
 G A F#m Bm
 tanpo oro ragu.. njero atiku..
 G A D
 tak lilakno kowe.. karo liyane..
 G A F#m Bm
 masio ati keiris.. aku ra nangis..
 G A D
 aku tetep ning kene.. wis kadung PW..

 G A F#m Bm
 tanpo oro ragu.. njero atiku..
 G A D
 tak lilakno kowe.. karo liyane..
 G A F#m Bm
 masio ati keiris.. aku ra nangis..
 G A D
 aku tetep ning kene.. wis kadung PW..
 G A D
 aku tetep ning kene.. wis kadung PW..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Jihan Audy mudah, kunci gitar Jihan Audy, chord lagu Jihan Audy - Mbeset Ati Dasar , chord dasar Jihan Audy - Mbeset Ati Dasar , chordtela Jihan Audy - Mbeset Ati Dasar , lirik lagu Jihan Audy - Mbeset Ati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Jihan Audy di youtube: https://youtube.com/watch?v=sHcy9vE2hJY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Jihan Audy

Chord Lagu Lainnya

×