Open Nav

Jihan Audy - Manise Esemmu Chord Gitar dan Lirik Lagu

29 views
                

Intro : G..D..Em..Bm.. C..D..G... Am..D..Em.. G Yen nyawang esemmu D Em isih podo koyo wektu iku Am iling kenangan manis D karo sliramu.. G kaget rasane atiku D Em nadyan kowe among mantanku Am suwene ra tau ketemu D G ra sengojo saiki petok sliramu.. G ..Sak umpomo aku iseh ono neng atimu D ..aku kepingen mengulang kabeh masa lalu Em D ..sesandingan karo kamu sayangku G opo sliramu ngerti sing ono neng njero batinku Reff : G D Manise esemmu Em ngobati kangenku Am E yen tak sawang mripatmu Am D deg degan njero dodoku G D atiku.. ora Em tau berubah Am E lan ra biso pindah Am D neng atiku mung tetep sliramu G sayangku.. Musik : G..D..Em..Bm.. C..D..G... Am..D..Em.. G Yen nyawang esemmu D Em isih podo koyo wektu iku Am iling kenangan manis D karo sliramu.. G kaget rasane atiku D Em nadyan kowe among mantanku Am suwene ra tau ketemu D G ra sengojo saiki petok sliramu.. G ..Sak umpomo aku iseh ono neng atimu D ..aku kepingen mengulang kabeh masa lalu Em D ..sesandingan karo kamu sayangku G opo sliramu ngerti sing ono neng njero batinku Reff : G D Manise esemmu Em ngobati kangenku Am E yen tak sawang mripatmu Am D deg degan njero dodoku G D atiku.. ora Em tau berubah Am E lan ra biso pindah Am D neng atiku mung tetep sliramu G (D) sayangku.. G D Manise esemmu Em ngobati kangenku Am E yen tak sawang mripatmu Am D deg degan njero dodoku G D atiku.. ora Em tau berubah Am E lan ra biso pindah Am D neng atiku mung tetep sliramu G sayangku..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Jihan Audy mudah, kunci gitar Jihan Audy, chord lagu Jihan Audy - Manise Esemmu Dasar , chord dasar Jihan Audy - Manise Esemmu Dasar , chordtela Jihan Audy - Manise Esemmu Dasar , lirik lagu Jihan Audy - Manise Esemmu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Jihan Audy di youtube: https://youtube.com/watch?v=87I6JBxKDm0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Jihan Audy

Chord Lagu Lainnya

×