Open Nav

Jihan Audy - Aku Getun Sayang Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
        

Intro : C G/B Am.. F G C.. F G.. C netes eluhku G Am G ngempet roso kangenku.. F Dm marang sliramu.. sing tau.. G -F ngiseni uripku.. Em Am A aku.. sing mbok sayang sayang.. Dm kowe wes tau berjuang.. G nanging aku malah ngilang.. C G Am aku baru sadar lorone a..timu.. F Dm nalikane kowe mbiyen G -F iseh karo aku.. Em A kowe.. sing nenani aku.. Dm kowe ra tau tak gugu.. G ra tau tak jogo perasaanmu.. Reff : F aku getun sayang.. G nyapo mbiyen aku tego Em ninggal kowe Am pas sayang sayange.. A Dm G tak gawe tatu.. jerune atimu.. C C7 sing raiso.. mbok lalekne.. F aku getun sayang.. G nyapo mbiyen aku.. Em ninggal kowe pas lagi Am sayang sayange.. A Dm saiki pas pengen mbalik.. G C kowe uwes.. disanding wong liyo.. Musik : F..G..Em..Am A Dm..G..C..G.. C netes eluhku G Am ngempet roso kangenku.. F Dm marang sliramu.. sing tau.. G ngiseni uripku.. Em Am A aku.. sing mbok sayang sayang.. Dm kowe wes tau berjuang.. G nanging aku malah ngilang.. C G Am aku baru sadar lorone atimu.. F Dm nalikane kowe mbiyen G iseh karo aku.. Em A kowe.. sing nenani aku.. Dm kowe ra tau tak gugu G ra tau tak jogo perasaanmu.. Reff : F aku getun sayang.. G nyapo mbiyen aku tego Em ninggal kowe Am pas sayang sayange.. A Dm G tak gawe tatu.. jerune atimu.. C C7 sing raiso.. mbok lalekne.. F aku getun sayang.. G nyapo mbiyen aku.. Em ninggal kowe pas lagi Am sayang sayange.. A Dm saiki pas pengen mbalik.. G C kowe uwes.. disanding wong liyo.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : Bb F/A Gm.. D# F Bb.. D# F.. Bb netes eluhku F Gm F ngempet roso kangenku.. D# Cm marang sliramu.. sing tau.. F -D# ngiseni uripku.. Dm Gm G aku.. sing mbok sayang sayang.. Cm kowe wes tau berjuang.. F nanging aku malah ngilang.. Bb F Gm aku baru sadar lorone a..timu.. D# Cm nalikane kowe mbiyen F -D# iseh karo aku.. Dm G kowe.. sing nenani aku.. Cm kowe ra tau tak gugu.. F ra tau tak jogo perasaanmu.. Reff : D# aku getun sayang.. F nyapo mbiyen aku tego Dm ninggal kowe Gm pas sayang sayange.. G Cm F tak gawe tatu.. jerune atimu.. Bb Bb7 sing raiso.. mbok lalekne.. D# aku getun sayang.. F nyapo mbiyen aku.. Dm ninggal kowe pas lagi Gm sayang sayange.. G Cm saiki pas pengen mbalik.. F Bb kowe uwes.. disanding wong liyo.. Musik : D#..F..Dm..Gm G Cm..F..Bb..F.. Bb netes eluhku F Gm ngempet roso kangenku.. D# Cm marang sliramu.. sing tau.. F ngiseni uripku.. Dm Gm G aku.. sing mbok sayang sayang.. Cm kowe wes tau berjuang.. F nanging aku malah ngilang.. Bb F Gm aku baru sadar lorone atimu.. D# Cm nalikane kowe mbiyen F iseh karo aku.. Dm G kowe.. sing nenani aku.. Cm kowe ra tau tak gugu F ra tau tak jogo perasaanmu.. Reff : D# aku getun sayang.. F nyapo mbiyen aku tego Dm ninggal kowe Gm pas sayang sayange.. G Cm F tak gawe tatu.. jerune atimu.. Bb Bb7 sing raiso.. mbok lalekne.. D# aku getun sayang.. F nyapo mbiyen aku.. Dm ninggal kowe pas lagi Gm sayang sayange.. G Cm saiki pas pengen mbalik.. F Bb kowe uwes.. disanding wong liyo..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Jihan Audy mudah, kunci gitar Jihan Audy, chord lagu Jihan Audy - Aku Getun Sayang Dasar , chord dasar Jihan Audy - Aku Getun Sayang Dasar , chordtela Jihan Audy - Aku Getun Sayang Dasar , lirik lagu Jihan Audy - Aku Getun Sayang Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Jihan Audy di youtube: https://youtube.com/watch?v=C55op3BZ_Wg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Jihan Audy

Chord Lagu Lainnya

×