Open Nav

Javastar Syndicate - Jembatan Lawas Chord Gitar dan Lirik Lagu

9 views
        Capo di fret 5

Intro : C..Em..F G C..

-G C
sengojo aku.. 
               Em
teko neng kuthomu..
                 F
nggowo segenggem rindu
       G C
kanggo mapak tresnomu..

        -G C
senadyan adoh neng moto..
                     Em
nanging cedak neng dodo..
                F
tak angen sakbendino 
     G C
sliramu sing tak tresno..

Dm Em
banyu kali sing nyekseni tresnane..
        F G C
neng jembatan lawas pas gonceng kowe..
Dm Em
alem neng gegerku nambah roso kasmaran..
         F G
jembatan lawas dadi saksi katresnan..

Reff : 
        C Em Am
 matursuwun Gusti ngijabahi
     Em F C Dm G
 ono kutho iki.. tresnoku nyawiji..
       C Em Am
 oh my God thank you for loving me
          Em F C
 jembatan lawas iki.. dadi prasasti 
     Dm G C 
 tresno sejati.. kediri..

Musik : C..Em..F G C..
        Dm..Em..F G C..

-G C
sengojo aku.. 
               Em
teko neng kuthomu..
                 F
nggowo segenggem rindu
       G C
kanggo mapak tresnomu..

        -G C
senadyan adoh neng moto..
                     Em
nanging cedak neng dodo..
                F
tak angen sakbendino 
     G C
sliramu sing tak tresno..

Dm Em
banyu kali sing nyekseni tresnane..
        F G C
neng jembatan lawas pas gonceng kowe..
Dm Em
alem neng gegerku nambah roso kasmaran..
         F G
jembatan lawas dadi saksi katresnan..

Reff : 
        C Em Am
 matursuwun Gusti ngijabahi
     Em F C Dm G
 ono kutho iki.. tresnoku nyawiji..
       C Em Am
 oh my God thank you for loving me
          Em F C
 jembatan lawas iki.. dadi prasasti 
     Dm      (G)
 tresno sejati.. 

 G C Em Am
 matursuwun Gusti ngijabahi
     Em F C Dm G
 ono kutho iki.. tresnoku nyawiji..
       C Em Am
 oh my God thank you for loving me
          Em F C
 jembatan lawas iki.. dadi prasasti 
     Dm G C 
 tresno sejati.. kediri..

Outro : C..Em..F G C..
        C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F..Am..Bb C F..

-C F
sengojo aku.. 
               Am
teko neng kuthomu..
                 Bb
nggowo segenggem rindu
       C F
kanggo mapak tresnomu..

        -C F
senadyan adoh neng moto..
                     Am
nanging cedak neng dodo..
                Bb
tak angen sakbendino 
     C F
sliramu sing tak tresno..

Gm Am
banyu kali sing nyekseni tresnane..
        Bb C F
neng jembatan lawas pas gonceng kowe..
Gm Am
alem neng gegerku nambah roso kasmaran..
         Bb C
jembatan lawas dadi saksi katresnan..

Reff : 
        F Am Dm
 matursuwun Gusti ngijabahi
     Am Bb F Gm C
 ono kutho iki.. tresnoku nyawiji..
       F Am Dm
 oh my God thank you for loving me
          Am Bb F
 jembatan lawas iki.. dadi prasasti 
     Gm C       (F)
 tresno sejati.. kediri..

Musik : F..Am..Bb C F..
        Gm..Am..Bb C F..

-C F
sengojo aku.. 
               Am
teko neng kuthomu..
                 Bb
nggowo segenggem rindu
       C F
kanggo mapak tresnomu..

        -C F
senadyan adoh neng moto..
                     Am
nanging cedak neng dodo..
                Bb
tak angen sakbendino 
     C F
sliramu sing tak tresno..

Gm Am
banyu kali sing nyekseni tresnane..
        Bb C F
neng jembatan lawas pas gonceng kowe..
Gm Am
alem neng gegerku nambah roso kasmaran..
         Bb C
jembatan lawas dadi saksi katresnan..

Reff : 
        F Am Dm
 matursuwun Gusti ngijabahi
     Am Bb F Gm C
 ono kutho iki.. tresnoku nyawiji..
       F Am Dm
 oh my God thank you for loving me
          Am Bb F
 jembatan lawas iki.. dadi prasasti 
     Gm      (C)
 tresno sejati.. 

 C F Am Dm
 matursuwun Gusti ngijabahi
     Am Bb F Gm C
 ono kutho iki.. tresnoku nyawiji..
       F Am Dm
 oh my God thank you for loving me
          Am Bb F
 jembatan lawas iki.. dadi prasasti 
     Gm C       (F)
 tresno sejati.. kediri..

Outro : F..Am..Bb C F..
        F    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Javastar Syndicate mudah, kunci gitar Javastar Syndicate, chord lagu Javastar Syndicate - Jembatan Lawas Dasar , chord dasar Javastar Syndicate - Jembatan Lawas Dasar , chordtela Javastar Syndicate - Jembatan Lawas Dasar , lirik lagu Javastar Syndicate - Jembatan Lawas Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Javastar Syndicate di youtube: https://youtube.com/watch?v=ooxdM8Np834

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Javastar Syndicate

Chord Lagu Lainnya

×