Open Nav

Janji Ketemu - Jihan Audy feat. Republik Seni Wirosari Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
        Capo ♪ fret 2

Intro : C F C G
C F C G C G C
C Em Am
jam telu sore iku janji ketemu..
 Dm G C
udan grimis nakal mbedo aku..
  Em A Dm
nadyan kroso anyep ora tak gape..
      F G C G
mergo ra sabar ketemu kowe..

   C Em Am
bendung tirto ing ati ora kuwowo..
 Dm G C
WA-mu iki lagi tak woco..
  Em A Dm
miker sui nganti lali tak balesi..
      F
terus tak screenshot
           G C G
tak simpen ono galeri..

    C Em
tekamu tak tunggu
       Am Em
nganti gobyos kringetku
        Dm
munggah mudun dalan iku
     F G
nyepeda jengki biru..

      C Em
leren ngombe WA kowe
        Am Em
lha kok dadi centang siji
     Dm
kowe nengdi uwes sui
         F G C
malah ngedrop HP iki..

Int. F G C..

Reff :
            F G
 ing ngendi sayangku..
   Em Am
 suwe tak enteni..
        Dm G C
 sepeda jengki.. alon tak olahi..

            F G
 ing ngendi sliramu..
    Em Am
 janji sore iki..
      Dm G C
 alas jati.. tambakselo kui..

Musik : F G Em Am Dm G C..
        F G Em Am Dm G C..

    C Em Am
mbendung tirto ing ati ora kuwowo..
 Dm G C
WA-mu iki lagi tak woco..
  Em A Dm
miker sui nganti lali tak balesi..
      F
terus tak screenshot
           G C G
tak simpen ono galeri..

    C Em
tekamu tak tunggu
       Am Em
nganti gobyos kringetku
        Dm
munggah mudun dalan iku
     F G
nyepeda jengki biru..

      C Em
leren ngombe WA kowe
        Am Em
lha kok dadi centang siji
     Dm
kowe nengdi uwes sui
         F G C
malah ngedrop HP iki..

Int. F G C..

Reff :
            F G
 ing ngendi sayangku..
   Em Am
 suwe tak enteni..
        Dm G C
 sepeda jengki.. alon tak olahi..

            F G
 ing ngendi sliramu..
    Em Am
 janji sore iki..
      Dm G C
 alas jati.. tambakselo kui..

           F G
 lha jebul sayangku..
     Em Am
 nengkene ket mau..
      Dm G C
 kowe pancen.. seneng nggudo aku..

          F G
 ko ngono sayangku..
   Em Am
 malah ngguya ngguyu..
      Dm G C
 dadi tambah.. gemes roso atiku..
      F G Em Am
 dadi tambah.. gemes roso atiku..
       Dm G C
 aku pengen.. njiwet pipimu..

Outro : F G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D G D A
D G D A D A D
D F#m Bm
jam telu sore iku janji ketemu..
 Em A D
udan grimis nakal mbedo aku..
  F#m B Em
nadyan kroso anyep ora tak gape..
      G A D A
mergo ra sabar ketemu kowe..

   D F#m Bm
bendung tirto ing ati ora kuwowo..
 Em A D
WA-mu iki lagi tak woco..
  F#m B Em
miker sui nganti lali tak balesi..
      G
terus tak screenshot
           A D A
tak simpen ono galeri..

    D F#m
tekamu tak tunggu
       Bm F#m
nganti gobyos kringetku
        Em
munggah mudun dalan iku
     G A
nyepeda jengki biru..

      D F#m
leren ngombe WA kowe
        Bm F#m
lha kok dadi centang siji
     Em
kowe nengdi uwes sui
         G A D
malah ngedrop HP iki..

Int. G A D..

Reff :
            G A
 ing ngendi sayangku..
   F#m Bm
 suwe tak enteni..
        Em A D
 sepeda jengki.. alon tak olahi..

            G A
 ing ngendi sliramu..
    F#m Bm
 janji sore iki..
      Em A D
 alas jati.. tambakselo kui..

Musik : G A F#m Bm Em A D..
        G A F#m Bm Em A D..

    D F#m Bm
mbendung tirto ing ati ora kuwowo..
 Em A D
WA-mu iki lagi tak woco..
  F#m B Em
miker sui nganti lali tak balesi..
      G
terus tak screenshot
           A D A
tak simpen ono galeri..

    D F#m
tekamu tak tunggu
       Bm F#m
nganti gobyos kringetku
        Em
munggah mudun dalan iku
     G A
nyepeda jengki biru..

      D F#m
leren ngombe WA kowe
        Bm F#m
lha kok dadi centang siji
     Em
kowe nengdi uwes sui
         G A D
malah ngedrop HP iki..

Int. G A D..

Reff :
            G A
 ing ngendi sayangku..
   F#m Bm
 suwe tak enteni..
        Em A D
 sepeda jengki.. alon tak olahi..

            G A
 ing ngendi sliramu..
    F#m Bm
 janji sore iki..
      Em A D
 alas jati.. tambakselo kui..

           G A
 lha jebul sayangku..
     F#m Bm
 nengkene ket mau..
      Em A D
 kowe pancen.. seneng nggudo aku..

          G A
 ko ngono sayangku..
   F#m Bm
 malah ngguya ngguyu..
      Em A D
 dadi tambah.. gemes roso atiku..
      G A F#m Bm
 dadi tambah.. gemes roso atiku..
       Em A D
 aku pengen.. njiwet pipimu..

Outro : G A D..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Jihan Audy mudah, kunci gitar Jihan Audy, chord lagu Janji Ketemu - Jihan Audy feat. Republik Seni Wirosari Dasar , chord dasar Janji Ketemu - Jihan Audy feat. Republik Seni Wirosari Dasar , chordtela Janji Ketemu - Jihan Audy feat. Republik Seni Wirosari Dasar , lirik lagu Janji Ketemu - Jihan Audy feat. Republik Seni Wirosari Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Jihan Audy di youtube: https://youtube.com/watch?v=cbJK9NCAWHg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Jihan Audy

Chord Lagu Lainnya

×