menu

James AP - Wong Siji Chord Gitar dan Lirik

James AP James AP 141 views
Transpose Font
Capo fret 2

Intro : F Am F G..

C                      Am
koe.. sing bien tak kancani..
          F
tibak e saiki..
        G
ilang secepat pelangi..

C                   Am
koe.. sing bien tau janji..
              F
jebul tak tenani..
         G
ngeculno aku iki..

 Dm                         C
opo sing wes tak perjuangno iki..
    Dm          -F           G
gur mung angenan semu wong siji..

Reff :
     C                    Em -E
 senajan ati iki urong ikhlas..
     Am      -G         F    G
 senajan ati iki urong iso waras..
        C
 gur mergo nyawangi kowe
     Em      -E           Am
 iso nambani atiku sing luwih..
 G           F         G         C
  mek mok anggep konco aku wes lego..

Musik : C E Am Gm F..G..
        C E Am Gm F..G..

 Dm                         C
opo sing wes tak perjuangno iki..
    Dm          -F           G
gur mung angenan semu wong siji..

Reff :
     C                    Em -E
 senajan ati iki urong ikhlas..
     Am      -G         F    G
 senajan ati iki urong iso waras..
        C
 gur mergo nyawangi kowe
     Em      -E           Am
 iso nambani atiku sing luwih..
 G           F         G        (C)
  mek mok anggep konco aku wes lego..

     C                    Em -E
 senajan ati iki urong ikhlas..
     Am      -G         F    G
 senajan ati iki urong iso waras..
        C
 gur mergo nyawangi kowe
     Em      -E           Am 
 iso nambani atiku sing luwih..
 Gm          F         G         Am
  mek mok anggep konco aku wes lego..
 G           F         G        (Am)
  mek mok anggep konco aku wes lego..

Outro : Am G F G
        Am G F..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G Bm G A..

D                      Bm
koe.. sing bien tak kancani..
          G
tibak e saiki..
        A
ilang secepat pelangi..

D                   Bm
koe.. sing bien tau janji..
              G
jebul tak tenani..
         A
ngeculno aku iki..

 Em                         D
opo sing wes tak perjuangno iki..
    Em          -G           A
gur mung angenan semu wong siji..

Reff :
     D                    F#m -F#
 senajan ati iki urong ikhlas..
     Bm      -A         G    A
 senajan ati iki urong iso waras..
        D
 gur mergo nyawangi kowe
     F#m     -F#          Bm
 iso nambani atiku sing luwih..
 A           G         A         D
  mek mok anggep konco aku wes lego..

Musik : D F# Bm Am G..A..
        D F# Bm Am G..A..

 Em                         D
opo sing wes tak perjuangno iki..
    Em          -G           A
gur mung angenan semu wong siji..

Reff :
     D                    F#m -F#
 senajan ati iki urong ikhlas..
     Bm       A         G    A
 senajan ati iki urong iso waras..
        D
 gur mergo nyawangi kowe
     F#m     -F#          Bm
 iso nambani atiku sing luwih..
 A           G         A        (D)
  mek mok anggep konco aku wes lego..

     D                    F#m -F#
 senajan ati iki urong ikhlas..
     Bm       A         G    A
 senajan ati iki urong iso waras..
        D
 gur mergo nyawangi kowe
     F#m     -F#          Bm  
 iso nambani atiku sing luwih..
 Am          G         A         Bm
  mek mok anggep konco aku wes lego..
 A           G         A        (Bm)
  mek mok anggep konco aku wes lego..

Outro : Bm A G A
        Bm A G..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari James AP

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×