Open Nav

James AP - Wong Siji Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                Capo fret 2

Intro : F Am F G..

C Am
koe.. sing bien tak kancani..
          F
tibak e saiki..
        G
ilang secepat pelangi..

C Am
koe.. sing bien tau janji..
              F
jebul tak tenani..
         G
ngeculno aku iki..

 Dm C
opo sing wes tak perjuangno iki..
    Dm          -F G
gur mung angenan semu wong siji..

Reff :
     C Em -E
 senajan ati iki urong ikhlas..
     Am      -G F G
 senajan ati iki urong iso waras..
        C
 gur mergo nyawangi kowe
     Em      -E Am
 iso nambani atiku sing luwih..
 G F G C
  mek mok anggep konco aku wes lego..

Musik : C E Am Gm F..G..
        C E Am Gm F..G..

 Dm C
opo sing wes tak perjuangno iki..
    Dm          -F G
gur mung angenan semu wong siji..

Reff :
     C Em -E
 senajan ati iki urong ikhlas..
     Am      -G F G
 senajan ati iki urong iso waras..
        C
 gur mergo nyawangi kowe
     Em      -E Am
 iso nambani atiku sing luwih..
 G F G        (C)
  mek mok anggep konco aku wes lego..

     C Em -E
 senajan ati iki urong ikhlas..
     Am      -G F G
 senajan ati iki urong iso waras..
        C
 gur mergo nyawangi kowe
     Em      -E Am 
 iso nambani atiku sing luwih..
 Gm F G Am
  mek mok anggep konco aku wes lego..
 G F G        (Am)
  mek mok anggep konco aku wes lego..

Outro : Am G F G
Am G F..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G Bm G A..

D Bm
koe.. sing bien tak kancani..
          G
tibak e saiki..
        A
ilang secepat pelangi..

D Bm
koe.. sing bien tau janji..
              G
jebul tak tenani..
         A
ngeculno aku iki..

 Em D
opo sing wes tak perjuangno iki..
    Em          -G A
gur mung angenan semu wong siji..

Reff :
     D F#m -F#
 senajan ati iki urong ikhlas..
     Bm      -A G A
 senajan ati iki urong iso waras..
        D
 gur mergo nyawangi kowe
     F#m     -F# Bm
 iso nambani atiku sing luwih..
 A G A D
  mek mok anggep konco aku wes lego..

Musik : D F# Bm Am G..A..
        D F# Bm Am G..A..

 Em D
opo sing wes tak perjuangno iki..
    Em          -G A
gur mung angenan semu wong siji..

Reff :
     D F#m -F#
 senajan ati iki urong ikhlas..
     Bm A G A
 senajan ati iki urong iso waras..
        D
 gur mergo nyawangi kowe
     F#m     -F# Bm
 iso nambani atiku sing luwih..
 A G A        (D)
  mek mok anggep konco aku wes lego..

     D F#m -F#
 senajan ati iki urong ikhlas..
     Bm A G A
 senajan ati iki urong iso waras..
        D
 gur mergo nyawangi kowe
     F#m     -F# Bm  
 iso nambani atiku sing luwih..
 Am G A Bm
  mek mok anggep konco aku wes lego..
 A G A        (Bm)
  mek mok anggep konco aku wes lego..

Outro : Bm A G A
Bm A G..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar James AP mudah, kunci gitar James AP, chord lagu James AP - Wong Siji Dasar , chord dasar James AP - Wong Siji Dasar , chordtela James AP - Wong Siji Dasar , lirik lagu James AP - Wong Siji Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari James AP di youtube: https://youtube.com/watch?v=B5neVCnNCUs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari James AP

Chord Lagu Lainnya

×