Open Nav

Irwan Putra - Tanpo Balesmu Chord Gitar dan Lirik Lagu

22 views
        

Intro : G D Em Dm C D G.. G bener.. D Em aku mbiyen tau ono roso.. Dm C nanging uwis suwe tak lalekno.. D G mergo jawabmu ra ono.. G bener.. D Em aku mbiyen tau nandur tresno.. Dm C nanging sing tak oleh mung kuciwo.. D G soyo jeru malah loro.. C D sakjane aku ra pengen ngeleng-eleng G Em mergane tak anggep uwis ora penting C D cukup tak pendeme dewe.. lalekke wae.. Reff : C D wes ra ono guno.. saiki kowe moro.. G E nakokke roso.. sek uwes tak lalekno.. C D rosoku wes mati.. tresno tak ilangi G E aku sadar diri.. C D kowe ora ngrasakke.. mendem roso dewe.. G E kepiye larane.. ora tau digape.. C tresno seng tulus nggo kowe.. D G ratau mbok bales.. senadyan sitik wae.. Musik : C D G E C D G.. G bener.. D Em aku mbiyen tau nandur tresno.. Dm C nanging sing tak oleh mung kuciwo.. D G soyo jeru malah loro.. C D sakjane aku ra pengen ngeleng-eleng G Em mergane tak anggep uwis ora penting C D cukup tak pendeme dewe.. lalekke wae.. Reff : C D wes ra ono guno.. saiki kowe moro.. G E nakokke roso.. sek uwes tak lalekno.. C D rosoku wes mati.. tresno tak ilangi G E aku sadar diri.. C D kowe ora ngrasakke.. mendem roso dewe.. G E kepiye larane.. ora tau digape.. C tresno seng tulus nggo kowe.. D G ratau mbok bales.. senadyan sitik wae..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Irwan Putra mudah, kunci gitar Irwan Putra, chord lagu Irwan Putra - Tanpo Balesmu Dasar , chord dasar Irwan Putra - Tanpo Balesmu Dasar , chordtela Irwan Putra - Tanpo Balesmu Dasar , lirik lagu Irwan Putra - Tanpo Balesmu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Irwan Putra di youtube: https://youtube.com/watch?v=3wDNfwDVYo4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Irwan Putra

Chord Lagu Lainnya

×