Open Nav

Intan Shinta - Bapak Chord Gitar dan Lirik Lagu

19 views
        Capo di fret 4

Intro : C F G..

C
isih kelingan..
       Em
naliko mbiyen digendong..
  F G C
diku..dang ugo dioplong-oplong..
  Dm
senajan awak sayah..
        Am
ananing katone bungah..
E
ora tau ngetokke yen susah..

Int. F G
C
ora ngerti wayah..
         Em
anggonmu kudu nglabuhi..
  F G C
butuh.. anak bojo dicukupi..
Dm
lungo isih peteng..
            Am
mung kanggo maregi weteng..
  E
senajan sabukmu diiket kenceng..

G C
 sak temene aku durung kuat dewe..
Dm Am
 ngadek jejek kudu tumapak sikile..
G C
 piye maneh iki wis dadi takdire..
Dm E
kabeh iku Gusti sing ngersake..

Reff :
 Am
 isoku mung dungo..
        Dm
 mugo bapak tansah mulyo..
      G
 ning papan kepenak..
           C E
 Gusti langkung sayang bapak..

   Am
 senajan eluh mili..
         Dm
 deres netes ono pipi..
    G
 nyuwunku ning Gusti..
         C E
 mugo mbesuk dadi siji..

Musik : F C Dm E..

G C
 sak temene aku durung kuat dewe..
Dm Am
 ngadek jejek kudu tumapak sikile..
G C
 piye maneh iki wis dadi takdire..
Dm E
kabeh iku Gusti sing ngersake..

Reff :
 Am
 isoku mung dungo..
        Dm
 mugo bapak tansah mulyo..
      G
 ning papan kepenak..
           C E
 Gusti langkung sayang bapak..

   Am
 senajan eluh mili..
         Dm
 deres netes ono pipi..
    G
 nyuwunku ning Gusti..
         C E
 mugo mbesuk dadi siji..

 Am
 isoku mung dungo..
        Dm
 mugo bapak tansah mulyo..
      G
 ning papan kepenak..
           C E
 Gusti langkung sayang bapak..

   Am
 senajan eluh mili..
         Dm
 deres netes ono pipi..
    G
 nyuwunku ning Gusti..
         C E
 mugo mbesuk dadi siji..

F
semareo bapak..
        C
dungo seko anak-anak..
  Dm E
mugi bapak ting mriko kepenak..

Outro : Am G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E A B..

E
isih kelingan..
       G#m
naliko mbiyen digendong..
  A B E
diku..dang ugo dioplong-oplong..
  F#m
senajan awak sayah..
        C#m
ananing katone bungah..
G#
ora tau ngetokke yen susah..

Int. A B
E
ora ngerti wayah..
         G#m
anggonmu kudu nglabuhi..
  A B E
butuh.. anak bojo dicukupi..
F#m
lungo isih peteng..
            C#m
mung kanggo maregi weteng..
  G#
senajan sabukmu diiket kenceng..

B E
 sak temene aku durung kuat dewe..
F#m C#m
 ngadek jejek kudu tumapak sikile..
B E
 piye maneh iki wis dadi takdire..
F#m G#
kabeh iku Gusti sing ngersake..

Reff :
 C#m
 isoku mung dungo..
        F#m
 mugo bapak tansah mulyo..
      B
 ning papan kepenak..
           E G#
 Gusti langkung sayang bapak..

   C#m
 senajan eluh mili..
         F#m
 deres netes ono pipi..
    B
 nyuwunku ning Gusti..
         E G#
 mugo mbesuk dadi siji..

Musik : A E F#m G#..

B E
 sak temene aku durung kuat dewe..
F#m C#m
 ngadek jejek kudu tumapak sikile..
B E
 piye maneh iki wis dadi takdire..
F#m G#
kabeh iku Gusti sing ngersake..

Reff :
 C#m
 isoku mung dungo..
        F#m
 mugo bapak tansah mulyo..
      B
 ning papan kepenak..
           E G#
 Gusti langkung sayang bapak..

   C#m
 senajan eluh mili..
         F#m
 deres netes ono pipi..
    B
 nyuwunku ning Gusti..
         E G#
 mugo mbesuk dadi siji..

 C#m
 isoku mung dungo..
        F#m
 mugo bapak tansah mulyo..
      B
 ning papan kepenak..
           E G#
 Gusti langkung sayang bapak..

   C#m
 senajan eluh mili..
         F#m
 deres netes ono pipi..
    B
 nyuwunku ning Gusti..
         E G#
 mugo mbesuk dadi siji..

A
semareo bapak..
        E
dungo seko anak-anak..
  F#m G#
mugi bapak ting mriko kepenak..

Outro : C#m B E..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Intan Shinta mudah, kunci gitar Intan Shinta, chord lagu Intan Shinta - Bapak Dasar , chord dasar Intan Shinta - Bapak Dasar , chordtela Intan Shinta - Bapak Dasar , lirik lagu Intan Shinta - Bapak Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Intan Shinta di youtube: https://youtube.com/watch?v=VYCFkOCxJNA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Intan Shinta

Chord Lagu Lainnya

×