Open Nav

Intan Rahma - Yowis Sorry Chord Gitar dan Lirik Lagu

9 views
        Capo di fret 2

Intro : C G Am Em F C Dm G C..

Reff:
        C G
 Yowis sorry, ora niat ngelarani
     Am Em
 ati iki wes ono sing nduweni
    F C
 ketimbang mengko kowe sing loro
    F G
 mendingan saiki kowe lungo..
       C G
 Yowis sorry, kesel aku ngandani
     Am Em
 ati iki ora bakal tak bagi
    F C
 ra bakal atiku keno gudo
  F G C
 aku tetep setyo, ora gampang leno..

C G Am
Bola bali aku ngandani, aku ra ngapusi
         Em F
yen aku iki uwes ono sing nduweni
              C Dm
mbok ojo nyeraki lan ojo nyenengi
                G
ketimbang loro ati aku ra pengen ngerti..

C G
 Yen aku ngadoh kowe tulung ojo nyerak
Am Em
 aku ra goroh bojoku luweh galak
F C Dm
 yen aku wegah tulung kowe ojo mekso
          G
opo yo susah golek tresno sing liyo..

Reff:
        C G
 Yowis sorry, ora niat ngelarani
     Am Em
 ati iki wes ono sing nduweni
    F C
 ketimbang mengko kowe sing loro
    F G
 mendingan saiki kowe lungo..
       C G
 Yowis sorry, kesel aku ngandani
     Am Em
 ati iki ora bakal tak bagi
    F C
 ra bakal atiku keno gudo
  F G C
 aku tetep setyo, ora gampang leno..

C G Am
Kowe uwes ojo nawani tresno sing keloro
           Em F
mergo aku iki raiso ngelarani bojo
               C Dm
mbok yo wes mandek yen ono dalan rusak
              G
ojo mikir cendek timbang akhire ra penak

C G Am
 Kowe ojo seneng dadi barang payu
         Em F
mergo nguyak ben dadi uwong ketelu
             C Dm
becicik ketitik olo mesti ketoro
           G C
ojo dumeh tau disio njur seneng nggudo..

Reff:
        C G
 Yowis sorry, ora niat ngelarani
     Am Em
 ati iki wes ono sing nduweni
    F C
 ketimbang mengko kowe sing loro
    F G
 mendingan saiki kowe lungo..
       C G
 Yowis sorry, kesel aku ngandani
     Am Em
 ati iki ora bakal tak bagi
    F C
 ra bakal atiku keno gudo
  F G C
 aku tetep setyo, ora gampang leno..

F G Em
 Wes ojo ganggu aku
    Am F
aku ra bakal kerayu
     G Am
maaf aku wes payu..
F G Em
 saiki lalekno aku
         Am F
guwangen kuwi rosomu
  G C
aku du jodohmu..

Musik : C G Am Em F C F G
C G Am Em F C F G
C..

Reff:
        C G
 Yowis sorry, ora niat ngelarani
     Am Em
 ati iki wes ono sing nduweni
    F C
 ketimbang mengko kowe sing loro
    F G
 mendingan saiki kowe lungo..
       C G
 Yowis sorry, kesel aku ngandani
     Am Em
 ati iki ora bakal tak bagi
    F C
 ra bakal atiku keno gudo
  F G C
 aku tetep setyo, ora gampang leno..

        C G
 Yowis sorry, ora niat ngelarani
     Am Em
 ati iki wes ono sing nduweni
    F C
 ketimbang mengko kowe sing loro
    F G
 mendingan saiki kowe lungo..
       C G
 Yowis sorry, kesel aku ngandani
     Am Em
 ati iki ora bakal tak bagi
    F C
 ra bakal atiku keno gudo
  F G C
 aku tetep setyo, ora gampang leno..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D A Bm F#m G D Em A D.. Reff: D A Yowis sorry, ora niat ngelarani Bm F#m ati iki wes ono sing nduweni G D ketimbang mengko kowe sing loro G A mendingan saiki kowe lungo.. D A Yowis sorry, kesel aku ngandani Bm F#m ati iki ora bakal tak bagi G D ra bakal atiku keno gudo G A D aku tetep setyo, ora gampang leno.. D A Bm Bola bali aku ngandani, aku ra ngapusi F#m G yen aku iki uwes ono sing nduweni D Em mbok ojo nyeraki lan ojo nyenengi A ketimbang loro ati aku ra pengen ngerti.. D A Yen aku ngadoh kowe tulung ojo nyerak Bm F#m aku ra goroh bojoku luweh galak G D Em yen aku wegah tulung kowe ojo mekso A opo yo susah golek tresno sing liyo.. Reff: D A Yowis sorry, ora niat ngelarani Bm F#m ati iki wes ono sing nduweni G D ketimbang mengko kowe sing loro G A mendingan saiki kowe lungo.. D A Yowis sorry, kesel aku ngandani Bm F#m ati iki ora bakal tak bagi G D ra bakal atiku keno gudo G A D aku tetep setyo, ora gampang leno.. D A Bm Kowe uwes ojo nawani tresno sing keloro F#m G mergo aku iki raiso ngelarani bojo D Em mbok yo wes mandek yen ono dalan rusak A ojo mikir cendek timbang akhire ra penak D A Bm Kowe ojo seneng dadi barang payu F#m G mergo nguyak ben dadi uwong ketelu D Em becicik ketitik olo mesti ketoro A D ojo dumeh tau disio njur seneng nggudo.. Reff: D A Yowis sorry, ora niat ngelarani Bm F#m ati iki wes ono sing nduweni G D ketimbang mengko kowe sing loro G A mendingan saiki kowe lungo.. D A Yowis sorry, kesel aku ngandani Bm F#m ati iki ora bakal tak bagi G D ra bakal atiku keno gudo G A D aku tetep setyo, ora gampang leno.. G A F#m Wes ojo ganggu aku Bm G aku ra bakal kerayu A Bm maaf aku wes payu.. G A F#m saiki lalekno aku Bm G guwangen kuwi rosomu A D aku du jodohmu.. Musik : D A Bm F#m G D G A D A Bm F#m G D G A D.. Reff: D A Yowis sorry, ora niat ngelarani Bm F#m ati iki wes ono sing nduweni G D ketimbang mengko kowe sing loro G A mendingan saiki kowe lungo.. D A Yowis sorry, kesel aku ngandani Bm F#m ati iki ora bakal tak bagi G D ra bakal atiku keno gudo G A D aku tetep setyo, ora gampang leno.. D A Yowis sorry, ora niat ngelarani Bm F#m ati iki wes ono sing nduweni G D ketimbang mengko kowe sing loro G A mendingan saiki kowe lungo.. D A Yowis sorry, kesel aku ngandani Bm F#m ati iki ora bakal tak bagi G D ra bakal atiku keno gudo G A D aku tetep setyo, ora gampang leno..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Intan Rahma mudah, kunci gitar Intan Rahma, chord lagu Intan Rahma - Yowis Sorry Dasar , chord dasar Intan Rahma - Yowis Sorry Dasar , chordtela Intan Rahma - Yowis Sorry Dasar , lirik lagu Intan Rahma - Yowis Sorry Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Intan Rahma di youtube: https://youtube.com/watch?v=54SmO_xkUCE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Intan Rahma

Chord Lagu Lainnya

×